Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

si mie mi-a spus dr ca ureaplasma simpla asa cum am eu nu e periculoasa insa e bine sa o tratam. merg astazi la dr de fam sa-mi dea reteta pt azitromicina si vedem dupa 7 zile.

ma bucur ca suntem multe sagetatoare, eu sunt mandra de zodia asta ca e tare optmista, vorbareata si vesela. eu ma consider si norocoasa chiar daca viata mi-a oferit si lucruri dureroase asta ca sa stiu sa le apreciez si mai mult pe alea bune :)

CURAJ dragelor ca asa e viata si diferenta o face atitudinea noastra, cum privim lucrurile si cum le facem fata.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pup fetele matinale!
Eu am niste emotii cat casa pt maine la eco, parca mi se pare ca bebe nu misca deloc...of, ce sa mai zic... de-astea. Mai e si vremea asta schimbatoare, sper sa nu se puna vreun tir pe mijlocul drumului ca degeaba avem noi 4X4, ca tot nu o sa putem trece! Plecam pe la 5:30-6, ca sa avem timp sa ajungem pana la 14:30 cand am programare.
Brotacel, eu luni as vrea sa ajung cat mai devreme la Fundeni, pe la 6:30-7, fiindca data trecuta a fost super aglomerat cand am ajuns eu (dupa 7), si daca ne miscam repede poate ajungem mai devreme acasa ca sa il prind pe baietelul meu inca treaz. O sa fiu tot cu gandul la el, caci de sambata pana luni nu ne mai intoarcem, dormim pe undeva pe Valea Prahovei.
Dar mi-ar face mare placere sa stam un pic la povesti, poate totusi ne nimerim amandoua acolo, ca data trecuta.

22+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui brotacel83

si mie mi-a spus dr ca ureaplasma simpla asa cum am eu nu e periculoasa insa e bine sa o tratam. merg astazi la dr de fam sa-mi dea reteta pt azitromicina si vedem dupa 7 zile.

ma bucur ca suntem multe sagetatoare, eu sunt mandra de zodia asta ca e tare optmista, vorbareata si vesela. eu ma consider si norocoasa chiar daca viata mi-a oferit si lucruri dureroase asta ca sa stiu sa le apreciez si mai mult pe alea bune :)

CURAJ dragelor ca asa e viata si diferenta o face atitudinea noastra, cum privim lucrurile si cum le facem fata.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Eu sunt ( din nefericire) capricorn, deci ma caracterizeaza pesimismul si negativismul. Pot eu sa lupt cu destinul?? De-aia sunt asa cum sunt si n-am ce-i face. Mai am si eu perioade de veselie si optimism, dar sunt rare si de scurta durata.
Floaredemac, la voi vizitele astea la doctor seamana a mini-vacante, asa ca, relaxeaza-te si bucura-te de ele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Sara, Brotacel, deci sunteti decembriste ca si mine ?
Eu nici nu am simtit ca a fost ziua mea pe 1 pt ca pe 30 nov seara am aflat vestea ca sarcina s-a oprit. O sa ma revansez dupa ce ies de pe antibiotice

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Deci tu esti pe 01, de ziua nationala. Brotacel pe 18, eu pe 25 Decembrie, sotul Denisei pe 23. Doi capricorni plangaciosi si doua sagetatoare vesele.
QiaoBing, stiu cum e cu zilele de nastere care trec asa... aiurea. Eu sunt experta; de fapt, aproape ca nu suport ziua de nastere, nu mi-am sarbatorit-o niciodata, din acest motiv, iar cand ma suna cineva sa-mi ureze "la multi ani", ma apuca instantaneu plansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

SARA_HS, cum sa spui ca " din nefericire" esti Capricorn !!!
Lasati zodiile in pace, fiecare este cum este datorita famliei in care a crescut si a bagajului genetic.
In loc sa dam vina pe zodii, mai bine am trage bine de noi si ne-am recunoste limitele si defectele, pentru a le putea depasi.

semnat: un capricorn incapatanat si realist :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Pt capriconii luptatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Wau cati capricorni pe aici!!!! Eu mi-s leoaica, mai e vreuna pe aici?

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

SARA_HS, cum sa spui ca " din nefericire" esti Capricorn !!!
Lasati zodiile in pace, fiecare este cum este datorita famliei in care a crescut si a bagajului genetic.
In loc sa dam vina pe zodii, mai bine am trage bine de noi si ne-am recunoste limitele si defectele, pentru a le putea depasi.

semnat: un capricorn incapatanat si realist :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Crede-ma ca, la cat de realista sunt si eu, pana mai acum ceva timp nici nu imi pasa de zodii sau vreo superstitie, ceva. Din zodia capricornului atat stiu, ca suntem pesimisti si negativisti, iar cand a spus Brotacel ca sagetatorii sunt optimisti, mi-am adus aminte cum sunt caracterizati capricornii.
In orice caz, c-o fi sau nu batuta in cuie faza cu zodiile, nu stiu, dar cert e ( pentru mine) ca ceva, acolo sus, ne guverneaza si ne influenteaza uneori peste puterile noastre, si pana la urma, chiar si vointa noastra are limitele ei, date de acel ceva.
Dar suntem off-topic cu zodiile astea si, ca sa revenim la subiect, vad ca si tu ai C677T in gena MTHFR de tip homozigot. Sa fie tot semnul nostru de vina
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Da, da tot semnul e de vina :)) nu mama si tata care au ceva pb cu circulatia :)
Sincer, mutatiile trombo sunt ultimele mele griji :) desi sunt cel mai "rau" lucru pe care il am :)
La restul e treaba si a lui Doamne Doamne !
Dar ma bucur ca am aflat de ele pt a preintampina opriri in evolutie ale sarcinilor care nu mai apar :)

--------------

Mergi la inceput

Pai mama si tata sunt de vina, dar fiind ceva genetic, inseamna ca nu e in exclusivitate nici vina lor.
Tu ai ajuns la dr. hematolog? La care? Ce tratament ti-a dat? Dar in sarcina?
Mai poti?

Te-am bombardat cu atatea intrebari!

Mergi la inceput