Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata mutantelor si o zi minunata va doresc.
eu sunt tare saltareatza azi...nush' de ce...cred ca sarbatorile care se apropie sunt de vina.

ps.va multumesc pentru sustinere si incurajariinca sunt mandra de mine si-mi vine sa ma laud la toata lumea ca m-am injectat singura.
oricum aseara sotziorul a stat cu sufletu' la gura pana l-am sunat sa-i spun ca am reusit.
si va mai spun un secret...am sunat-o pe fata care imi face PRG zilnic si i-am zis ca e posibil sa apar la usa ei pe la 11 noaptea daca nu am curajul sa ma intep singura...asadar aveam plan de rezerva

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Neatza, fetelor.
Anna, nu te mai gandi la ce ar fi putut sa fie, ci la ce va putea fi de acum inainte. Stiu ca vremea asta ne trage spre butoi, eu sunt la fel, dar trebuie sa fim puternice pentru urmatoarea incercare ( care normal ca se va lasa cu succes). Bineinteles ca de Craciun am sa bocesc, n-am sa-mi sarbatoresc ziua de nastere ca sa nu sufar mai tare, iar de anul nou, daca si de data asta va fi test negativ, am sa zac pana pe 04 Ianuarie cu ochii bulbucati de plans, la televizor. Dar sper ca la anul sa fie cu noroc.
QiaoBing, ma bucur ca ai trecut cu bine peste chiuretaj, chiar si asa chinuita... Mie de fiecare data mi-au facut anestezie generala, care, desi te scuteste de niste neplaceri, e foarte periculoasa si se lasa cu efecte adverse.
Samira, bravo pentru curaj. Azi e a doua intepatura, banuiesc ca deja nu mai ai nicio retinere,stii ce ai de facut.
Eu abia astept sa ma injectez! Si nu pentru c-as fi sadica, si pt. ca asta ar insemna un bebe sanatos.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anna_leah27 nu lasa ploaia sa iti strice ziua ! asculta melodia din "cantand in ploaie" - e plina de veselie, chef de viata chiar daca ploua

Sara desi ma recunosc in descriere, promit solemn ca o sa ma incapatanez ca anul asta sa am si Craciun si Revelion. M-am uitat recent in oglinda si am constatat ca nu imi mai sta bine cu ochii bulbucati, nespalata pe cap, imbracata sleampat zacand pe canapea. Ce zici ? Schimbam moda ?

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Sara desi ma recunosc in descriere, promit solemn ca o sa ma incapatanez ca anul asta sa am si Craciun si Revelion. M-am uitat recent in oglinda si am constatat ca nu imi mai sta bine cu ochii bulbucati, nespalata pe cap, imbracata sleampat zacand pe canapea. Ce zici ? Schimbam moda ?

2000 - extrauterina

As vrea eu, dar la mine asta e moda veche, greu de schimbat acum. De cand eram mica ( ma rog, de prin adolescenta) sunt in depresie de ziua mea. Parca presimteam eu ceva...
Dar de aranjat tot ma aranjez eu putin, ca deh, nu-mi place sa ma vada sotul in halul ala. Chiar ma gandeam ca buna dispozitie incepe si de la o buna impresie pe care o avem despre noi insine, iar imaginea joaca un rol important in situatia asta. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna dragelor, am tot citit din urma si nu pot sta departe....

alla felicitari pt beta si iti tin pumnii sa fie bine. asteptam gemeni:)

floaredemac eu am morfologia pe 14 dec insa luni dimineata sunt la fundeni ca de marti dr U nu se stie daca mai vine. ce zici ne vedem pe la 8.30-9?tare mi-ar placea sa bem o cafea impreuna.

ruxandra tu cand mai vi prin Bucuresti, iti sunt datoare cu 2 folii de medynforte si le am pastrate caci pe mine m-a bagat pe Femibion2 (cica e mai complex) pentru ca mi-a iesit hemoleugrama cam proasta.

fetelor eu tocmai ce am aflat ca ureaplasma deci incep sa iau antibiotic ( mi-a prescris dr axitromicina) si eu si sotul, cred ca o am de la inceptul sarcinii insa abia acum am depistat-o. a avut careva asa ceva, ce ati luat?
In rest sunt bine, se vede burtica asa ca nu mai e un secret sarcina pentru nimeni, toata lumea ma felicita si sa va spun sincer cateodata inca mai am strangeri de inima....insa bebe misca aproape in fiecare zi il simt, iar de MOs Nicolae l-a simtit si sotul meu, asta a fost chiar un cadou :)

in rest muncesc tare tare pe sfarsit de an si astept ziua mea pe 18 :) deci dau de baut virtual.
va pup

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Brotacel, felicitari pentru bunul mers al sarcinii si pt bebe saltaret din burtica.
Hai ca dam amandoua de baut luna asta. Tu doar virtual, ca esti insarcinata, si eu tot asa, ca la noi in casa nu se bea.

Deci s-au intors la noi 3 din 5 fete. Mai asteptam pe Aristica si, bineinteles, pe Felix .

Mergi la inceput

Uitai de ureaplasma: eu am avut-o si pe-asta, dar impreuna cu mycoplasma ( ca sa fie tacamul complet), si mi-au trecut dupa doua runde de tratament cu doxiciclina,pt. ca la azitromicina erau rezistente infectiile.
In schimb, cumnata mea, la fel ca tine, a descoperit ca are urea ( fara myco) in timpul sarcinii, dar dr. ei nu a considerat-o pericoloasa, asa ca ea n-a facut tratament. In Sept. anul trecut a nascut, prin cezariana, o fetita de 3200g, perfect sanatoasa.
Din cate am citit si eu, urea nu e atat de periculoasa pt. sarcina pe cat e mycoplasma ( doar daca nasti fara cezariana e mai periculoasa, pt. ca se poate infecta si copilul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Sara, Brotacel, deci sunteti decembriste ca si mine ?
Eu nici nu am simtit ca a fost ziua mea pe 1 pt ca pe 30 nov seara am aflat vestea ca sarcina s-a oprit. O sa ma revansez dupa ce ies de pe antibiotice

2000 - extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

am reusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
am fost curajoasa...am sters cu spirt,am apucat,am infipt aculoiu....am injectat,am asteptat putin si am scos aculoiu.
si nu m-a durut!!!!
sunt tare fericita si mandra de mine!!!!!!!!!!!!!!!!

da' dupa ce am aruncat la gunoi seringa....au inceput sa-mi tremure mainile!!!!

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

bravo fata! te felicit. acu gata, te-ai obisnuit...vreo 10 luni te vei tot injecta

brotacel, m-am luptat eu cu ureaplasma. n-a trecut la azitrox, a trecut la doxiciclina

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata poftiti la cafelute.

Cele doua DECEMBRISTE mai primiti un membru in club? Sotul este decembrist este capricorn, eu incep Craciunul pe 23 decembrie si il tin pana pe 27 dec.

Toate mutantele si o zi buna,

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput