Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 16
goldi spune:
Samira, pana cand te inveti si iti trece frica, o mica smecherie : sterge bine, de cateva ori cu spirt inainte,lasa cateva secunde sa intre in piele si sa se usuce si apoi o sa vezi ca nu te va durea DELOC ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Fetelor, nu stiu daca ati mai intrat sau nu sa votati la Paula, asa ca va pun din nou aici link-ul: O sansa... Mai sunt 11 zile! 5 stelute date zilnic pot duce la salvarea multor prematuri in timp, pas cu pas! ![]() |
Heeehei nu am stiu eu ca pot vota zilnic, am spus ca numai odata si gata, de maine sunt pe PC la vot.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui samira33![]() ![]() feteloooooooooooor....azi tre' sa-mi fac singura Clexanele ca sotzioru nu-i in tzara...ce ma fac?????![]() ![]() ![]() mi-e o frica de mor...se apropie ora injectarii si eu tot ma rog la DD sa ma ajute sa am curaj sa imping aculoiu. sa-mi tineti pumnii. ![]() 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
Haaaaaai samira33 te speri tu de un biet acusor
Succes mult cu injectatul si anuntane cum a fost

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
QiaoBing ma bucur ca esti ok din punct de vedere fizic
samira33 spune:
am reusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit![]()
![]()
![]()
am fost curajoasa...am sters cu spirt,am apucat,am infipt aculoiu....am injectat,am asteptat putin si am scos aculoiu.
si nu m-a durut!!!!
sunt tare fericita si mandra de mine!!!!!!!!!!!!!!!!
da' dupa ce am aruncat la gunoi seringa....au inceput sa-mi tremure mainile!!!!![]()
![]()
![]()
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
miki-miki spune:
Bravo Samira
, tb sa te obisnuiesti pt ca 8 luni+6 sap de acum inainte tu o sa ti le faci
.
Floricica
ma bucur ca te-ai intors.
Alla
felicitari si aici, asteptam beta babanos de vineri.
-ici la mutante.
Caut pregnyl !
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu

QiaoBing spune:
pt Samira cea curajoasa !
Sper sa am si eu curajul tau cand va trebui sa imi "penetrez epiderma" 
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
denisa220972 spune:
BUNA DIMINEATA
Poftiti la cafelute 
Bravo Samira33, prima injectie a fost mai greu, dupa, devine obisnuinta, 
Nici nu realizati cat de puternice suntem , prima data spunem "eu nu pot" dupa aceea intram in sala de operatie, taiem, coasem si injectam ![]()
O zi buna fetelor 

anna_leah27 spune:
Buna dimineata,
Alla felicitari! O sarcina usoara cu bebe sanatos, sa fie totul bine si tu sa te bucuri de fiecare clipa!
Floaredemac m-am gandit la tine, ma bucur ca ai revenit si iti doresc sa fie totul bine in continuare!
QiaoBing bine ca a trecut, acum trebuie sa iti revii tu fizic si psihic si dupa reiei lupta cu forte noi si mai multe sperante in bine!Nu te mai gandi la nimic si in timp o sa se atenueze durerea...
Pupici tuturor mutantelor!
Eu sunt trista, o zi proasta, urata su ploiasa si iar ma gandesc la ce trebuia sa fie si nu e si ma simt neputincioasa, offf....Promit sa ies din starea asta!