Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 15
floaredemac spune:
Fetelor, nu stiu daca ati mai intrat sau nu sa votati la Paula, asa ca va pun din nou aici link-ul:
O sansa...
Mai sunt 11 zile! 5 stelute date zilnic pot duce la salvarea multor prematuri in timp, pas cu pas! 
21+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Ruxandrada spune:
Alla, 
Doamne, ce veste buna! iti tin pumnii din tot sufletul1
Floricicademac, 
bine ai revenit! Imi era tare dor de tine!
Pup toate mutantele!

R.
28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
QiaoBing spune:
AllaLa mai mare ! (de burtica zic) Sa fie cu noroc
FloaredemacMulta sanatate baietelului si succes la morfofetala. Clexane eu am gasit la farmacia Academia cand nu era pe nicaieri, sunt foarte bine aprovizionati. Eu zic sa suni la ei vineri si poate cand vii luni ai reteta si iei compensat.
Denisa multumesc de incurajari. Gata, a trecut. A fost ca in filmele horror. dr a zis ca dureaza cam mult in cazul sarcinilor oprite in evolutie si nu ar vrea sa faca cu generala, asa ca am mers pe locala. Mie imi era frica ca nu ma tine nervul si plang pe acolo sau poate lesinn si cand colo m-am suit pe pereti de durere. Mi-a facut 4 sau 5 doze de anestezic si parca erau apa de ploaie. La aspirare am simtit parca imi trage ovarul stang pe trompa - ca pe dreapta, noroc ca nu mai am trompa.
ca sa mai ne raspundem la intrebari (cat se poate) am cerut sa se faca ce analize se pot din ce recolteaza - or sa faca cariotip.
Acum gata, nu ma mai gandesc la nimic, am un vid total in cap, de parca mi-a aspirat si suferinta si tot. poate de la cockteilul cu diazepam din vena
Sper sa nu treaca efectul.
Imi pare rau ca nu am putut merge la miting in fata la Guvern, dar la ora aia stateam pe burta in spital.
la toate fetele si va multumesc ca ati fost alaturi de mine. promit ca la anul, cat de curand, sa ma prezint cu 2 liniute. 
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
Ruxandrada spune:
QiaoBing, 
! Ai vazut ca a trecut?Acum trebuie doar sa te aduni si sa incepi o alta lupta! Te asteptam, curand, in clubul cu semnaturi roz/bleu!
R.
28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
floaredemac spune:
Ruxandra
, si mie mi-era dor de voi si recunosc, v-am mai citit... dar am incercat sa raman totusi distanta.
QiaoBing, multumesc pt incurajari! Nu am apucat sa iti spun ca mi-a parut rau ca s-a intamplat asa la voi, cand am vorbit ultima data erai bucuroasa ca sotul tau a invatat sa faca injectiile. Stiu cum e cu anesteziile alea, apa de ploaie! 4 mi-a facut si mie parca , una in exterior si 3 inauntru, dar degeaba. In vena nu am primit nimic. Si din pacate la mine in oras examen anatomo-patologic sau cum se numeste nu se poate face, cariotip... nici atat.S-au uitat la mine ca la extraterestri cand am intrebat.
Nu cred ca se poate sa iau clexane din Bucuresti cu reteta compensata din alt judet, insa voi lua cu reteta normala de la d-na dr Uscatescu, asa ca multumesc pt pont!
21+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
samira33 spune:

feteloooooooooooor....azi tre' sa-mi fac singura Clexanele ca sotzioru nu-i in tzara...ce ma fac?????

mi-e o frica de mor...se apropie ora injectarii si eu tot ma rog la DD sa ma ajute sa am curaj sa imping aculoiu.
sa-mi tineti pumnii.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
QiaoBing spune:
Samira CURAJ ! Numai sa nu inchizi ochii cand bagi acul ![]()
Ti l-as imprumuta pe sotul meu, ca mie mi-a intrerupt tratamentul si mi-e frica sa nu isi iasa din mana. Nici eu nu mi-am facut injectiile singura - nu au fost decat 7 - dar cand o fi cazul sper sa pot trece peste pragul psihologic al infigerii acului.
2000 - extrauterina
Ruxandrada spune:
Samira, suntem aici, cu galerie cu tot!

Inchizi ochii, strangi din dinti si infigi unde se nimereste... glumesc, evident!
Ai sa vezi ca e mult pana o faci pe prima! Si chiar nu e mare lucru! Hai, tinem pumnii! Sa ne tii la curent!

R.
28+
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac QiaoBing, multumesc pt incurajari! Nu am apucat sa iti spun ca mi-a parut rau ca s-a intamplat asa la voi, cand am vorbit ultima data erai bucuroasa ca sotul tau a invatat sa faca injectiile. Stiu cum e cu anesteziile alea, apa de ploaie! 4 mi-a facut si mie parca , una in exterior si 3 inauntru, dar degeaba. In vena nu am primit nimic. Si din pacate la mine in oras examen anatomo-patologic sau cum se numeste nu se poate face, cariotip... nici atat.S-au uitat la mine ca la extraterestri cand am intrebat. Nu cred ca se poate sa iau clexane din Bucuresti cu reteta compensata din alt judet, insa voi lua cu reteta normala de la d-na dr Uscatescu, asa ca multumesc pt pont! ![]() 21+ DPN 15 aprilie 2011 ![]() FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
Floaredemac iti multumesc ca mi-ai fost alaturi si atunci, la inceputurile mele timide de mutanta, si acum
. uita-te si tu la mine, nu ma plictisesc deloc
, nici nu apuc sa ma dezmeticesc de una ca ma pocneste alta. noroc ca ma tine neuronul, ceea ce va doresc si voua 
2000 - extrauterina
QiaoBing spune:
Samira UITE CE AM INVATAT SA FAC PT TINE

am furat miscarea de la Ruxandrada ![]()
2000 - extrauterina