Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

ai dreptate adrianaady, in viitor am sa citesc doua zile la rand textul si destinatarul, si a treia zi sigur nu va mai avea sens sa-l trimit.
am sa ma limitez sa scriu numai PM
toate fetele

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Haide tu, nu te supara si scrie aici pe forum. Sunt sigura ca Adriana n-a vrut sa te supere cu mesajul ei. Suntem intre noi, si daca mai gresim un nume, nu-i bai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alla nu spui draga mea si la fete o veste buna? ca tare bine ne-ar prinde pe aici o veste buna
Transmis la Felixut pupici si gandurile bune de la voi
Lia eu cred ca odata descoperita cauza avorturilor la tine, urmatoarea sarcina va fi un succes total. Este f bine ca ramai gravidutza relativ usor, cu tratamentul adecvat o vei duce la bun sfarsit
Sara
Denisa
O zi buna dragelor

Mergi la inceput

Pai bine, mai Alla76, nu ne spui si noua de sarcina ta?? Numa' dincolo dai vestea buna? Nu vezi ca pe-aici suntem in criza de teste pozitive?
Felicitari pentru beta mare si sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ciao, fetelor, mi-a fost dor de voi!
Am inteles ca Alla se lauda cu ceva, dar nu am vazut confirmarea ei inca, asa ca ma limitez la a-i spune ca m-as bucura foarte mult sa fie de bine!
La Felixut ma gandesc destul de des, nici nu stiu ce sa ii urez. I-as ura sa treaca mai usor peste incercarea asta, dar nu stiu daca se poate asa ceva. Pe de-o parte as vrea sa aflu mai multe, ce s-a intamplat, dar pe de alta parte imi este teama sa intreb.
Mrn, sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula cu bebe al tau. Iar faptul ca s-a descoperit probabilitatea de a avea tensiune marita spre sfarsitul sarcinii mi se pare un lucru foarte bun, macar stii de ce sa te feresti. Eu am citit ca si asta are legatura cu trombofilia, sper sa nu vorbesc avioane.
Noi avem sambata eco la dr Albu Dinu, apoi luni ma intorc in Bucuresti pt a discuta cu d-na dr U si sa vedem ce va mai fi. Asa ca... o sa am nevoie de sprijinul vostru moral, sa va ganditi un pic si la noi sa fie bine!
Va pup pe toate! Poate ma intalnesc cu vreuna dintre voi luni dimineata la Fundeni.
Am uitat sa va spun ca eu sunt in recuperare dupa o viroza, iar de aseara l-a luat si pe baietelul meu, dupa ora 3 vine medicul acasa ca sa il consulte. Sper sa isi revina pana sambata, ca altfel voi fi stresata si la gandul ca nu sunt langa el....

21+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Floaredemac mult noroc la morfologie, eu sunt sigura ca este o fetita frumoasa si sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

fete dragi, noi avem asa: 2 embrionasi mititei de 6 celule transferati in ziua 3, in 26 nov. ieri avem primul beta 60,5 si asteptam cuminti, beta de vineri si eco din 16-17. si ne rugam sa fi supravietuit amandoi
intre timp profitam si facem clexane pe banii statului , ca-s de vineri in spital cu o hiperstimulare de zile mari (si burtoi pe masura)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Alla atunci cu mare drag iti spun oficial felicitari pentru un beta perfect , sa dea Dzeu sa fie luna decembrie cea mai frumoasa luna. Si cu burta mare ar trebui sa te cam obisnuiesti, nu de alta dar te vei umfla pe zi ce trece de acum incolo...

Mergi la inceput

Floaredemac, bine-ai revenit si tinem pumnii pt. morfofetala si pentru luni.
Si eu ma gandesc zilnic la Felixut si ii doresc sa treaca cu bine peste necazul asta. Nu-mi pot decat imagine prin ce trece, si imi vine sa plang de fiecare data. Te pupam Felix, sa ai grija de tine.
Alla, felicitari inca o data. Ca maine ajungi si tu pe la saptamana 28, ca Ruxandra. Noi, cele mai codase, nu putem decat sa speram ca va urmam cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Adrianaady, sa te auda Cel de Sus!
Sara Si mai lasa calculele in pace, ca la mine dupa calcule ovulatia trecuse de cateva zile bune, dar DD a avut alte planuri pentru noi!
Alla.... e de bine in cazul asta! Tin pumnii in continuare sa mearga totul perfect si sa te lauzi cu doua carucioare la semnatura, azi-maine!!!!
Apropo de clexane, eu lucrez intens la procurare fiindca prin depozite e cam gol. Ca ultima varianta o sa imi cumpar luni din Bucuresti fara compensare si gata, dar speram ca poate mai scutesc niste banuti, daca tot cotizez de ani de zile la stat ....Am sunat la producator in Bucuresti, care m-a asigurat ca va trimite saptamana asta prin distribuitor, urmand ca farmacia sa comande la acel distribuitor. Sa vedem ce iese! Am scrisoarea medicala de la ginecolog si in momentul in care primesc unda verde de la farmacie fac rost rapid si de reteta compensata de la medicul de familie.

21+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SARA_HS

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

SARA_HS iti pierdu-si nr. de telefon i-mi furara telefonul si am ramas cu o mica agenda care o mai aveam salvata pe un alt telefon, trimite-mi pe pm. nr. de telefon sa pot sa-ti mai dau o sapuneala din cand in cand. Aseara am vb. cu sora ta

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mi-a spus sora-mea ca te-a sunat sa te intrebe cine esti si cum te are in agenda ei , ca ea nu cunoaste pe nimeni Mihaela S. E mai aeriana decat mine, uneori.
Ea cauta nume de Nicolae/Nicoleta, ca sa le ureze la multi ani. Si-a uitat sa-l sune pe tata, saracu', ca deh, tata e "tata" in telefon, nu Nicolae.

Hai ca-ti trimit PM cu nr. meu, da' sa nu ma sapunesti, ca plang mai rau.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Yestarday, all my troubles seemed so far away
Now it looks as thought they're here to stay...

Lasa draguta ca faci economie la sapun sa vezi cum scoti saracia din casa cu sapuneala mea.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput