Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Musettepink, sa stii ca si mie mi-au trecut greturile (speeer ), de simtit pe bebelina nu am simtit-o pana acum (doar o mare forfota la intestine, dar asta nu se pune , se misca aerul pe acolo de zici ca e raliul bulelor), dar sunt convinsa ca bebela creste-acolo, ca alta treaba nu are.

Asa ca stai linistita pana maine, bebe e bine, nu-l mai stresa.

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D
Unde ai recoltat? Daca a fost la Grivita, eu cred ca deja sunt acolo la receptie

Da, la Grivita am recoltat. Dar vineri imi spusesera ca cel mai bine vin peste o saptamana (vineri-saptamana aceasta, care tocmai a incept). Normal ca ma duc azi, daca tot e in drum spre casa si am si foarte mare rabdare sa astept

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna fetelor,

Mi se pare mie sau sunt mai multe carucioare albastre decat roz?

Am citit si povestea Marinei cu gradinita. de-a dreptul revoltator. La protectia consumatorului si alte organisme n-ai putea sa-i faci reclamatii?

Si eu azi s-ar putea sa merg la control, nu stiu ca n-am sunat insa pe medic. Insa eu am emotiile mele legate de culoarea caruciorului. Dupa 3 baieti ne dorim cu totii enorm de mult o fetita, desi il vom iubi la fel de mult si daca va fi baiat, asa ca nu stiu daca sa-l las pe medic sa spuna sexul sau sa mai aman aceasta dulce incertitudine.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Marina,nu mi-am inchipuit ca se poate petrece asa ceva intr-o gradinita,pur si simplu inacceptabil!
Musettepink,multumesc pentru carucior!
Bafta celor care merg la ecografie astazi,va asteptam cu vesti bune!
Mie nu numai ca nu mi-au trecut greturile,chiar sunt mult mai rele de ieri,ma gandesc ca daca o tin toata sarcina asa nu stiu cum voi suporta,stiu ca unele din voi au avut parte de greturi mult mai rele la prima sarcina,dar mie pur si simplu mi se par de nesuportat.Sau o fi tocmai faptul ca eu nu ajung sa vomit,am numai o senzatie de greata profunda si parca imi simt stomacul strangandu-se.Si nu mi-e pofta de nimic,nu ma mai atrage nicio mancare,mananc in scarba.
Pe bebe nu l-am simtit nici eu si dupa tumbele pe care le facea la eco vinerea trecuta mi se pare parca imposibil sa nu simt nimic,macar aripile de fluturasi de care ziceati voi,dar la mine nu-i absolut nimic.
In rest,incerc sa nu ma mai gandesc la amniocenteza,incerc sa am rabdare,dar e foarte greu,extrem de greu.As vrea sa incep sa ma gandesc la nume pentru bebe,dar probabil ca ar trebui sa astept intai sa am rezultatul la amniocenteza,of,e asa de greu.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!

14+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bafta fetelor,sunt sigura ca rezultatele vor iesi foarte bine!!!

Somleac cred ca e tare frumos cu atatia copilasi!

Musette nici eu nu cred ca-l mai simt pe bebe...daca zilele trecute ziceam ca mi se pare...cred ca simt multe gaze...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Somleac,si eu am sperat din tot sufletul ca e fetita si uite ca nu e,chiar eram convinsa ca e fetita si de cand am aflat ca e baietel incerc sa ma obisnuiesc cu gandul.Acum nu-mi doresc decat sa fie sanatos,asta e,probabil ca mi-e scris sa fiu mama de baieti.
Insa cred ca la tine e timpul pentru o fetita dupa trei baieti,asa ca-ti tinem pumnii sa fie carucior roz

14+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna fetelor,
Si eu stau in fiecare zi si sper poate poate il simt miscandu-se. Ar fi minunat. Am inceput sa ma ascult si cu stetoscopul desi am inteles ca se aude inimoiara de prin luna a 5-a, dar am zis ca cine stie. E asa urata periada asta in care s-au diminuat si greturile si nici bebe nu se misca. Si timpul care parca nu mai trece. Pana saptamana viitoare cand ma duc la doctor pare asa de mult.
Va pup. Pentru cele care merg la eco zilele astea numai vesti bune sa ne aduceti.

15+
bebelush

Mergi la inceput

Hei, fetele!
Datoria noastra nu este sa hotaram daca sunt baietei sau fetite, pentru ca asta o face cineva mai mare decat noi. Datoria noastra este sa-i iubim si sa avem grija de ei, indiferent de deciziile "de sus"

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Hei, fetele!
Datoria noastra nu este sa hotaram daca sunt baietei sau fetite, pentru ca asta o face cineva mai mare decat noi. Datoria noastra este sa-i iubim si sa avem grija de ei, indiferent de deciziile "de sus"

13+

Sigur ca da!Cred ca toate gandim asa.Eu de abia astept sa-mi spuna ce e.Ca eu sunt mai curioasa din fire.In primul rand sa fie sanatos.Asta conteaza.Sunt sigura ca si daca va fi baietel si daca va fi fetita ii vom iubi la fel de mult!Pentru ca sunt o minune de la Dumnezeu,sunt rodul iubirii noastre.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Fetelor, gata! Au taiat astia cIC-ul la 1 an! Mi-e groaza de bietele mame ai caror copii fac sau au facut 1 an si care trebuie urgent sa se intoarca la serviciu...fara solutii...

Eu am fost cu Dudu la dr iar ...mi-a vomitat si are si are cel mai rosu gat!... Nu mai stiu ce sa-i fac...abia-l dusesem la gradi dupa alea 2 sapt de pauza...acum iar...zau ca e tare nasol. De bb din burta nu mai stiu ce sa va spun ca m-am concentart pe cel de afara...
Bafta la eco celor care urmeaza si sanatate tuturor!!!

Mami de Dudu si 17+

Mergi la inceput