Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna burtici.
Eu intru cam rar din motiv de servici si copil. Nu stiu cum va fi cand voi avea 2
Vineri am fost la control, bb se dezvolta f bine, hematomul s-a eliminat aproape de tot, deci sper ca totul va fi bine si de-acum.
Eu greturi am avut din sapt 6 pana in a-8a cand au disparut subit.

dudu200705 s-a anuntat undeva oficial de cic?

ramonella iti tin pumnii pt seara asta Si eu m-am gandit sa o duc pe Julia peste o luna la urmatorul control.

Lilly 12+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Cata nesimtire...

"Am considerat ca, în momentul de fata, femeile care au curajul sa-si asume responsabilitatea nasterii unui copil în vremuri grele, dar care au totusi servicii bune si doresc sa se întoarca la munca sa fie încurajate. Am cazut de acord sa mergem pe o suma de 500 de lei pe care sa o acordam mamelor care se întorc în câmpul muncii dup 12 luni"

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Lilly, acum se discuta pe Realitate TV. Era sigur de sapt trecuta ca se va modifica... astia se mira de unde sa taie dar habar n-au ce costuri si ce drame sunt in spatele deciziilor lor...
Ziceai ceva de hematom? Ai si tu asa ceva? Imi poti da ceva detalii, te rog mult. Poti si pe PM, dc vrei.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Maaaari nenorociti

Anda, zic ceva si de indemniztie? Cat va fi?
72% sau 85%

15+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare, burtici!
ce dor mi-a fost de voi. nu am intrat ieri deloc si de-abia asteptam sa intru azi. eu am avut cel mai bun weekend pana acum, fara greturi. ce bine e, am mancat mai bine, am dormit mai bine, sper sa ma tina. nici eu nu o simt pe galusca mea, dar asta e, cand o sa vrea ea sa vorbim imi da de veste
marina, m-am socat. nu poti sa o denunti undeva, sa scrii la ziar, orice? cred ca aceste lucruri trebuie stiute de cat mai multa lume, sa-si poata preteja copiii de asa specimene.
fetele care merg la eco, va asteptam cu vesti bune.
somleac, sper sa iti dea Dumnezeu o fetita. pentru mine esti o eroina, sa iti traiasca copilasii si sa fie sanatosi. sper sa nu te superi, dar as vrea sa te intreb cum te descurci? cred ca e minunat cu atatia copii, dar nu cred ca e usor.
lilly, ma bucur ca e totul bine si bebe e sanatos. dudu, ii doresc multa sanatate baietelului tau. prettysunshine, felicitari ptr baietel. daca am uitat pe cineva, iertare
pupici pe burtici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

niste tampiti astia cu indemnizatia!!! daca nu ai cu cine sa iti lasi copilasul si nu ai bani de cresa sau bona, ce faci? idioti! nu gasesc cuvinte sa ii descriu.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Lilly, acum se discuta pe Realitate TV. Era sigur de sapt trecuta ca se va modifica... astia se mira de unde sa taie dar habar n-au ce costuri si ce drame sunt in spatele deciziilor lor...
Ziceai ceva de hematom? Ai si tu asa ceva? Imi poti da ceva detalii, te rog mult. Poti si pe PM, dc vrei.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 17+

Am auzit de discutiile de sapt trecuta, dar nu stiam ca si pdl-ul sustine mizeria asta.
Eu m-am hotarat sa stau acasa 2 ani fie ce-o fi (va trebui sa ne descurcam un an dintr-un salariu, dar noi nu vrem bona, crese nu sunt, bunici in oras nu avem, ce sa facem?)
Acum 3 sapt am inceput sa sangerez si-am ajuns la urgenta si-acolo mi-a descoperit un hematom.Apoi am tot avut scurgeri, dar numai maronii si se pare ca incet-incet aproape s-a eliminat.Am luat utrogestan si no-spa.

anna exact pasajul ala m-a scos din minti si pe mine.Si ce vor sa facem? Sa asteptam sa treaca criza si sa facem copii cand vor fi conditii prielnice? Cand va fi asta? Cand vom avea 50 de ani?
Asa cum firmele mari au sindicate, nu exista ceva organizatie care sa ne reprezinte pe noi, mamele? Sa ne spunem si noi punctul de vedere?
Petitii online putem sa tot semnam ca nu le baga nimeni in seama.
Statul ar trebui obligat sa asigure locuri in crese, un avocat bun ar trebui sa stie daca putem da in judecata statul pt asa ceva.

Lilly 12+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Hello,

Acum recuperez si eu si vreau sa citesc si depre gradinita Marinei.
Cozonacul il fac inainte de Craciun, dar parca as manca de pe acum o felie.
Am aflat ce are Darius, otita, doar la urechea dr. E o carpa, sta numai in brate sau in patul nostru pe catelul lui alb. Nu mananca, bine ca are 10 Kg, ma chinuiesc sa il hidratez, iar cand sta in brate sta doar pe fratior, adica pe burta mea.
Am citit intre timp povestea paduchilor, cum naibii nu s-a mai sesizat nici un parinte pana acum? Noi l-am dat pe Darius la o gradi, cu aceleasi preturi,unde vad poze pe internet, in fiecare saptamana au afisat meniul si toate activitatile pe care le fac copii acolo, si avem o relatie cu directoare f buna, mai ales ca e balanta ca si sotul. Vineri cand a facut febra m-a sunat educatoare sa ma intrebe dc ii da nurofen si cat sa ii dea, pana am ajuns eu sa il iau a stat numai in brate la infirmiere. Fiind cel mai mic de acolo este si cel mai rasfatat. Si nimeni nu m-a acuzat de absolut nimic, din contra incercau sa afle cauze , mai ales ca au si ele copii.
Somleac, am vrut s aiti zic mai demult: jos palaria. Nu stiu cum te descurci cu 4 copii, dar felicitari. Eu imi doresc 3 copii, dar sa vedem cum va fi situatia finanaciara in urmatorii 5 ani.
Legat de CiC, nu nici nu vreau sa ma gandesc, chiar dc il dau la 1 an la gradi, facem eforturi, dar cand face rosu in gat sau otita si sta cate 2 sapt acasa, cu cine sta? Dc are crize din cauza dintilor care tot ies pana la 2 ani, cu cine sta acasa? Il iei cu tine la serviciu?
Hai ca m-am intins, am profitat ca a adormit Darius.
Dar sa gandim pozitiv, va rasari si soarele pe strada noastra. Ma concentrez pe solutii.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost la eco.Bebe e bine,a crescut foarte mult,dupa masuratori are 13 saptamani.Si se pare ca e...baietel S-a vazut foarte bine,total diferit de cum s-a vazut la Bea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Am fost la eco.Bebe e bine,a crescut foarte mult,dupa masuratori are 13 saptamani.Si se pare ca e...baietel S-a vazut foarte bine,total diferit de cum s-a vazut la Bea.

Ramo, vezi? L-ai stresat degeaba. Ti-am zis ca e liniste pt ca creste.

13+

Mergi la inceput