Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimieata burtici,

Ma pregatesc sa citesc povestea gradinitei scrisa de Marina
Ramonella, sarcina evolueaza si daca nu ai greturi, sa stii. Asa ca, atunci cand iti vor trece, sa nu te sperii. Eu i-am spus doctorului meu acelasi lucru: vomit continuu, deci clar evolueaza sarcina. Stii ce mi-a raspuns: pt noi asta nu e un indiciu.
Asa ca... sunt convinsa ca sunteti bine si acum, si mai tarziu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Buna dimieata burtici,

Ma pregatesc sa citesc povestea gradinitei scrisa de Marina
Ramonella, sarcina evolueaza si daca nu ai greturi, sa stii. Asa ca, atunci cand iti vor trece, sa nu te sperii. Eu i-am spus doctorului meu acelasi lucru: vomit continuu, deci clar evolueaza sarcina. Stii ce mi-a raspuns: pt noi asta nu e un indiciu.
Asa ca... sunt convinsa ca sunteti bine si acum, si mai tarziu.

13+

Offf,sper sa fie bine bebita meu.La 10 saptamani era ok...de fapt avea 10 saptamani si 4 zile...o fi si acuma,nu???Offf,ca atata de stresat va iesi copilul asta...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramonella, stai linistita si lasa copilul sa creasca!
E bine, e doar mai maricel si mai neastamparat

13+

Mergi la inceput

Heyyy,pe unde umblati???Haideti la povesti!

Eu de joi ma mut la alt loc de munca,unde am lucrat inainte,vrea directorul sa ma protejeje cumva,sa nu mai fac atatea drumuri la banci,finante,etc...desi mie imi placea,ca ma mai plimb.Nu era rau nici aici,dar dincolo pot sa-mi iau mai multe concedii medicale,si am sa-mi bag program de gravide de 6 ore.Pentru ca sunt mai multe persoane care sa ma inlocuiasca,daca e ceva.Aici imi era cumva sa-mi iau,ca e o doamna tare de treaba.Dar dincolo nu voi avea internet,asa ca o sa ma vedeti mai rarut.Si de acasa nu prea intru ca Bea nu ma lasa sa stau la calculator,tot trage de mine si seara de abia astept sa ma culc.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineatza fetelor.
Marina am citit povestea si m-am crucit, Dumnezeule s-a dat drumul la nebuni.....bine ca ai luat fetita de acolo, in ce medii ne putem lasa copii.....
Ramonell amult succes astazi la medic, si eu tot astazi la 15,30 am programare la medic, astazi am 11 saptamani si 5 zile, ultima data am fost cand bebe avea 9 saptamani si 5 zile si era foarte bine, am asa de mari emotii, vreau sa fie totul bine, astazi face si masuratorile pliului nucal si cred ca maine ma duc sa imi recolteze sange pentru DT.
Revin mai tarziu cu vesti de la medic, sa imi tineti pumnii fetelor....am asa mari emotii...merge si tati pentru prima data cu noi sa vada si el pe bebe....sper sa nu il adun de pe jos de la emotie cand il va vedea
O saptamana minunata fetelor, pupici

11+

Mergi la inceput

Luiza, Ramonella, bafta la doctor, vrem sa auzim numai vesti bune, fetele!

Luiza, explica-i ca e barbat iar doctorul va fi ocupat cu tine si cu bebe, nu cu el

13+

Mergi la inceput

Valentinaaaaa!!!! Tu pe unde esti? Te-ai dus la gradinita Marinei sa ii zici doua directoarei?

Eu azi ma duc (din nou) dupa interpetarea DT. Am fost si vineri ca numai aveam rabdare, dar nu erau gata (trecusera 4 zile), asa ca i-am spus tipei de acolo: lasati, o sa trec si luni, si marti, si miercuri...

13+

Mergi la inceput

Luiza bafta azi la doctor!Sigur va fi bine!
Eu as avea azi 11 saptamani si 6 zile.
Si eu merg azi cu sotul,inca nu l-a vazut deloc pe bebe.Si mergem si cu fetita mea,nu am cu cine sa o las,ca bunicii sunt foarte raciti.Asa ca o ducem si pe ea sa-l vada pe bebe..Sunt curioasa cum va reactiona,sper sa aiba rabdare si sa priceapa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici!

bafta multa celor care merg azi la eco,sa veniti cu vesti bune!

La noi AMR o zi,maine avem marea intalnire cu bebe,sunt moarta de frica,daca voi aveti greturi si alte simptome eu nu am nimic si mi se pare ca nici nu-l mai simt pe bebe,o sa fie o noapte f lunga.

Prettysunshine si floretronela aveti caruciorul albastru.daca mai e cineva si l-am uitat sa ridice manuta.

va pup.

de Luca si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Pe aici sunt si eu

Va citesc, dar noutati noi nu prea avem, va asteptam pe voi cu vesti de la eco

Anna, sa ne spui cum e cu dublu test, tinem pumnii sa fie bine. Poti suna inainte la clinica la care ai recoltat sa iti spuna daca le-au primit, dar eu cred ca azi le gasesti acolo deja. Unde ai recoltat? Daca a fost la Grivita, eu cred ca deja sunt acolo la receptie

15+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput