Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....la noi ploua si este super urat afara, eu ma pregatesc sa gatesc si sa fac curatenie in casa, vine mama sa ma ajute, ce m-as face fara ea.
Marina ce s-a simtit atacata doamna directoare si a aparut sa isi sustina parerile ei nefondate... oricum fiecare are parerea lui, tu stii cel mai bine ca ai fost implicata direct in acest caz...acum ea poate spune vrute si nevrute, bine macar ca ai reusit sa iti iei fetita din mediul acela.
Noi astazi implinim 13 saptamani de sarcina, este numarul meu norocos...sunt nascuta tot intr-o zi de 13, mie imi parta noroc acest numar, sunt exceptia de la regula.
Va pup pe toate si va doresc un wekeend minunat.

mica moastra minune 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Buna fetelor!
Marina ma bucur ca ai luat-o pe fetita de acolo. Si eu sunt genul de om care spun in fata ce simt. Directoarea aceea trebuia sa auda ce era de auzit, dar asemenea oameni nu se simt niciodata vinovati. Pacat de cei din jur care au de suferit, iar in cazul asta erau niste copilasi. Sa ii fie rusine. Si eu sunt cadru didactic, iar dupa parerea mea cei care nu adora (nu doar sa ii iubeasca) copiii, nu au ce cauta printre ei. Eu abia astept sa merg dimineata la serviciu. Copii imi insenineaza ziua, desi predau la liceu anul asta.
M-am cam intins, scuze!
O zi superba va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut fetele.
multumesc pentru sustinere! eu asa si mi-am imaginat ca se va intampla: va gasi discutia , se va baga in seama, si-o va lua pe cocoasa si va pleca cu coada intre picioare

noi azi trebuia sa ajungem la un botez dar dn cauza fornaielii care nu mai trece nici la mine nici la copil, ba mai mult de cat att, cred ca iar face febra, am hotarat sa stau acasa. a plecat doar sotul sa semneze condica asa cum era si el pe jumatate racit....
aveam in plan sa ies macar la un kidex sa casc gura dar pe asa o vreme mi-e greu si sa deschid geamul....

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina14+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor!
la noi azi ninge cu fulgi mari, e atat de frumos. ma bucur ca un copil mic. stau in casa la caldurica, beau un ceai cu lamaie si miere si ma bucur de sotioru meu, ca imediat pleaca la munca si mi se face dor de el. si am uitat, ascultam colinde si barry white. o zi linistita! buburuza e cuminte, astept sa miste.
marina, insanatosire grabnica tie si familiei.
va pup pe toate fetelor si va doresc un frumos sfarsit de saptamana

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Hello,

Noi ma cam scapat de otita, e bine acum Darius.
Noi ne-am gandit la Sebastian Andrei, Sebastian sigur ramane.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Vreau sa va intreb, cele care luati omega 3 de 1000 mg, luati si elevit?

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am venit si noi de la eco si tot baietel am ramas

Avem 16 saptamani si 4 zile si mi s-a spus ca este totul ok.

Ziceti-mi si mie, va rog, la 17 saptamani este ok pentru placenta gradul de maturitate I? Am intrebat azi, si dr de la eco a zis ca e ok placenta, dar as vrea sa ma asigur

Mi-a mai masurat:

RI a ombilicala 0.66
RI a cerebrala medie 0.70
RI a uterina dreapta 0.64
RI a uterina stanga 0.67

Banuiesc ca astea sunt IR-urile.

Abia marti merg la doctor sa vada, pana atunci, voi, din experienta voastra ce ziceti?
Am inceput sa dau cautare pe net si o cam iau razna...cica sunt cam mari

16+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Da, oribila vreme azi in Bucuresti cel putin. Eu am iesit putin la cumparaturi (ca nu aveam ce pregati de mancare si sotul era la lucru). Pe cea mica am lasat-o cu bona ca as fi adus-o ca un purcelus in casa. asa ca in restul zilei am invitat niste copilasi din vecini sa aiba gaza cu cine se juca si dupa masa am gatit pentru toata familia dupa preferinte. Sunt avantaje si cu statul asta in casa ca am mai mult timp sa fac mancare si curat dar parca tot mai bine ar fi fost sa ninga si s aiesim si noi in plimbare.

In noaptea asta la noi vine Mosul. Vine mai devreme pentru ca cea mica va primi o jucarie (un set de plastilina sa faca pe dentistul) si luni dimineata ne-ar fi imposibil sa mai ajungem la timp la serviciu si ea la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui miris_

Vreau sa va intreb, cele care luati omega 3 de 1000 mg, luati si elevit?

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 14+

Nu,doar omega.

de printisor Luca si 14+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Am venit si noi de la eco si tot baietel am ramas

Avem 16 saptamani si 4 zile si mi s-a spus ca este totul ok.

Ziceti-mi si mie, va rog, la 17 saptamani este ok pentru placenta gradul de maturitate I? Am intrebat azi, si dr de la eco a zis ca e ok placenta, dar as vrea sa ma asigur

16+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mai bine decat gradul 1 placenta ce vroiai,gradul 0,glumesc e f bine,la mine de exemplu e gradul 2 deja dar nu stresez si la Luca a fost la fel si asa a ramas pana la final.

de printisor Luca si 14+ cu o printesa

Mergi la inceput