Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Marina, e valabila

Sa stii ca dupa ce ti-am citit povestea, am intrat pe situl gradinitei.Am vrut sa postez ceva acolo, insa m-am gandit ca e foarte usor sa stearga postul mai ales ca este "manager"-asa cum s-a trecut acolo.

Faptul ca a intrat pe forum demonstreaza ca e si mai cretina decat mi-am imaginat. Zi-ne unde posteaza , sa o afcem cu ou si cu otet

Te chinui sa ai un copil, sa il cresti ca sa isi bata joc o vita????

Aaaaaaaaaaaa, m-au luat nervii

16+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

valentina, eu chiar sunt curioasa de unde a aflat ca am scris pe forum. ori un parinte i-a zis ori frica a determinat-o sa caute daca am zis cumva ceva :D
ea a postat aici , chiar la subiectul care l-am deschis eu :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158873&whichpage=1

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina14+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Chiar nu imi dau seama cum a aflat, dar da, e posibil sa fi dat si o cautare pe google dupa numele gradinitei sau al ei (ca tu le-ai postat pe amandoua), asa, din curiozitate

Dar stii ceva? Si daca a aflat, sa fie sanatoasa, bine ai facut ca ai postat. Sa stie si alte mamici prin ce pot trece daca au ghinionul sa aiba de-a face cu ea

Acum citesc si eu postarile ei...este incredibil de nesimtita

16+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Marina, cu siguranta directoarea a fost avertizata de vreo mamica sau de altcineva care a citit postarea ta. Dupa cum a mai spus cineva la capitolul respectiv exprimarea ei e greoaie si eu sincer n-am avut rabdare sa citesc tot ce a scris despre "minunata" gradinita.
Imi pare rau ca ai avut o asemenea experienta. Cu siguranta ai sa gasesti o alta gradinita cu oameni mult mai deschisi.

Azi sarbatorim 16 saptamani implinite.

16+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Da, mie mi-a aparut linia pe burta (ma rog, e mai inchisa decat pana acum, insa nu asta e culoarea finala, care e mult mai inchisa) dar mai intai s-au inchis tare la culoare mameloanele.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

marina, acum am citit ce a scris aceasta directoare. imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta cu o asa persoana care inca traieste in perioada comunista. sper sa treci cat mai repede peste si sa gasesti o gradinita mai buna. eu am lucrat pe vas, si acolo clientul era cel mai important, era stapanul nostru, trebuia sa facem orice sa fie multumit, ptr ca de asta depindea jobul si banii nostri. la noi in tara din pacate nu prea se tine cont de asta, nu se stie sa se rezolve problemele intr-o maniera profesionala. poate pe viitor va fi mai bine, eu inca sper...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Multumesc.o seara placuta

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna dimi!
Bem o cafea?

16+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Buna dimineata! Da, eu vrdau o cafea, daca se poate. :) Pe vremea asta, eu sunt la un club sportiv, pt ca baiatul meu are aikido...

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Eu va invit la un ceai cu multa miere si lamaie, tratament preferential pt cele fornaite de nas

12 saptamani dupa CM, 13 saptamani dupa eco

Mergi la inceput