Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nana, am facut si eu transfer astazi, din cont Raiffeisen, daca ai timp zilele urmatoare sa imi confirmi ca au intrat banutii.

Carla, am facut transfer si pt David despre care ai povestit tu la un mom dat (direct in contul mamicii), poate ne mai povestesti despre evolutia lui

Ioana(Arturicii), felicitari pentru debutul proiectului! Avem si noi o punga de carti pe care le pregatisem pt donat. Cu drag vi le trimit voua!
Ne "auzim" pe PM zilele urmatoare pt detalii.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

LA MULTI ANI!
si din partea noastra sarbatoritilor zilei de azi

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

La multi ani, Andreilor si Andreelor!
Noi azi papam morcov cu dovlecel si brocoli.
Voi dati deja doua mese pe zi la bebici? Sau dati si fructe si legume la o masa? Noi inca lenevim la o masa pe zi, iar carnita mai asteapta. Tzatza e iubirea noastra!
Fug ca ma cheama.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata!
Multuim pentru urari , le dorim si noi tuturor Andreiutilor si Andreiutelor
La Multi Ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

LA MULTI ANI!

Tudor Andrei de alinettero
Alexandru Andrei de bubu30
Dragos Andrei de lauriciu
Miruna-Andreea de anamariam79
Andreea Miruna de aka
Vlad Andrei de OanaMar
Andreea Antonia de maribell
Patricia Andreea de Crissy_C
Victor Andrei de ioana1234
Bogdan Andrei de Ramona80
Luca Andrei de moni_or
Clara Andreea de Dana81
Riana Ioana de Dana81

Diana, iti sunt datoare cu un raspuns ref la feeder. Da, asa e cum ai zis tu, pui in el bucati intregi de legume/fruncte, biscuiti si practic, bebe le molfaie acolo, isi face singur piureul.

Sabina, felicitari pentru evolutiile Ekaterinei, hai Iusti si tu din urma, trage tare.

Ioana, felicitari pentru proiectul "biblioteca", succes si incerc si eu sa ajut cum pot, desi de aici mi-e cam greu. O sa trimit niste mail-uri pe la prieteni/cunostinte si anul viitor de Paste cand ajung in Ro, voi dona si eu niste carti.

Ioana1234, felicitari pentru evolutiile lui Vic, cred ca mori de dragul lui cand il vezi. Am vazut si eu emisiunea despre Maria Lataretu, eu stiam ca i-au murit multi copii asa micuti.

Sorana, multumim de pontul cu cei de la Vaslui cu hainutele de bebe, o sa-mi comand si eu, ca aici un body din ala intreg cu talpite flausat pentru 9-12 luni e 25 de euro.

Carla, ai PM.

Cristina, multumim de cafea. Ce mai face Sebi?

Monica, ai PM.

Trimit si revin, ca scriu de dimineata la el si mi-e teama sa nu-l pierd.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Intr-o asa zi importanta, mi-am facut timp sa intru sa urez si eu sarbatoritilor de azi:
La multi ani!
Sper sa am vreodata timp sa recuperez ce am pierdut pana acum! Inca 2 saptamani si sper sa revin pe forum!

Toate cele bune tuturor!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!

Theo iti multumesc pt. raspuns. Am vazut si eu un astfel de feeder la targul de copii si chiar am vrut sa-i cumpar unul Evei dupa spaima cu coaja de para cu care era sa se innece. Dar, din pacate ramasesem fara cash la mine. Sper sa mai vina si la targul urmator.

Amluat si eu body-uri de la Dalinaline mai de mult si sunt dpdv raport calitate / pret. Au un bumbac moale, placut si nu s-au stricat (nici nu le-am folosit prea mult, doar de 2 - 3 ori pt. ca Eva a crescut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Vivela, uite inca o www.sfaturilemamei.ro/wp-content/uploads/2009/05/shake-de-cafea-cu-ciocolata.JPG" target="_blank">cafea.

Anouk3, am vazut pozele si filmuletele de la semnatura cu Nick.
Cu mesele nu stiu ce sa-ti zic, vreau sa intreb si eu fetele cate ceva, caci sunt cam in ceata si maine e ziua cea mare si pt noi. Ai si un PM.

NicoletaB, hai ca ne e dor de tine si de Mihai.

Asa, acum intrebare/i. De maine incepem si noi diversificarea cu fructe. Pana acum eu i-am dat asa cate o lingurita, doua, in feeder i-am mai pus, la cateva zile distanta, am testat sa nu aiba alergii, toleranta etc, am papat pana acum para, banana, mar. Insa, de maine incepem oficial si am de gand sa-i dau mai mult. Cum la incercari bebe Stelios nu s-ar mai fi oprit din mancat, intrebarea mea este: cand inlocuim o masa de lapte cu una solida, care e echivalenta, adica, de ex. cat inseamna 100 ml de lapte in mancare solida? Voi cum faceti? Masurati in ml, gr sau pur si simplu le dati asa cat vor? Si alta intrebare: pana la inlocuirea unei mese de lapte cu solide, la cat timp dati lapticul in completare dupa masa solida, imediat? Eu citisem undeva ca se da la juma' de ora, dar Stelios face ca trenu' daca nu se satura IMEDIAT. Multumesc.

Am primit si eu petitia www.realitatea.net/petitie-realitatea-net-mentineti-concediul-maternal-la-doi-ani-semnati-aici_777359_semneaza.html" target="_blank">asta pe mail. Am semnat-o, nu stiu cat o folosi, semnati-o si voi daca doriti.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

THEO, eu la Alex am inceput la 6 luni diversificarea dar el se vedea ca era mai mult decat pregatit asa ca doar prima zi i-am dat asa, cateva lingurite, apoi i-am dat cat a dorit (sau aproape, ca el e mare mancau si cand deja mi se parea ca era prea mult, ca totusi erau alimente noi, ma opream). Alimente noi am introdus alimentul si ziua, pt. ca am vazut ca n-a avut probleme. Eu nu cantaresc niciodata mancarea, nu ma complic. Cu lapticul, eu il pun la san dupa ce mananca, insa de obicei nu mai vrea, ca e satul. Insa asa la vreo jumate ceas se smiorcaie un pic si atunci mai suge, cred ca si de sete, ca desi ii dau apa dupa mancare nu prea bea.

Cat despre nr. de mese, Alex a facut pe 19 nov. 6 luni, pe 20 am inceput diversificarea, pana ieri a avut o singura masa, de legume, insa daca am vazut ca are maaare succes diversificarea (inclusiv la scaune, care s-au intarit, ca am avut mari pr. cu scaunele moi si dese) i-am introdus de ieri inca o masa de fructe. Masa de fructe dimineata pe la 9-10, apoi o masa de lapte si apoi pe la 3-4 cea de legume.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput