Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

salutare....

Artu felicitari pentru initiativa! Sper sa reusesti tot ce ti-ai propus.

Carla felicitari pentru micul iepuras, noi solidarizam cu Nati si suntem in asteptare.

Ioana legat de indemnizatie, a zis ministru muncii intr-o emisiune ca nu va fi retroactiva, acuma sa vedem:), nu te poti baza pe ei.

Victor e foarte voinicel....v-am spus ca de o luna cum il pun pe spate cu se intoarce pe burta, asa se joaca si sta...si mai nou...asa se deplaseaza. Inca nu merge de-a busilea, dar se taraste ca soldatii - ii pun jucariile mai departe de el si isi ridica fundul , isi trage genunchii, se sprijina in nas, apoi intinde mainile ...si de la capat..:)e tare simpatic si perseverent. Am observat asta cand l-am lasat in mijlocul covorului si m-am trezit cu el pe la picioarele mele...s-a rostogolit , tarat si m-a gasit:).

Off topic... Tocmai vazut la happy hour drama mariei lataretu, spunea ca va lasa mostenire 1500 de cantece si un cimitir de copii ( a inmormantat 5 copii mai mici de 7 ani . )
M-a lasat fara cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Sorana da-mi si mie te rog situl cu bodyuri. Sunt f bune, eu le stiu, le-am primit cadou, mi le-a luat sorama dela Piciul, dar cand am fost sa cumpar mi s-au parut prea scumpe.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

www.daninaline.ro

La Babyexpo erau la oferta, adica 10 ron body-ul si la 4 cumparate al 5-lea gratis. O sa fie prezenti si la kidex, incepand de joia asta, daca poti ajunge. Au si pantaloni, costumase intregi de asemenea ff bune si frumusele pe deasupra. Eu nu am comandat inca pe site, nu stiu care-s preturile acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

V#259; rog din nou, pe fug#259;, s#259;-mi da#539;i #537;i mie parola de la mailul comun...

Noapte bun#259;, la noi tocmai (re)începe distrac#539;ia...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Poftiti la www.diseara.ro/files/uploads/0/63_0_1.jpg" target="_blank">cafeluta!
]www.hopa.ro/poze/mare/tort_de_craciun_1229093552.jpg" target="_blank">La multi ani

Alexandru Andrei de bubu
Dragos Andrei de lauriciu
Miruna Andreea de anamariam
Andreea Miruna de aka
Vlad Andrei de OanaMar
Andreea Antonia de Maribell
Patricia Andreea de crissy
Victor Andrei de ioana1234
Bogdan Andrei de Ramona80
Sa fiti sanatosi,fericiti,voiosi si sanatosi!!!
www.2chic.ro/wp-content/uploads/2010/01/torturi_marzipan.jpg" target="_blank">La multi ani si celorlalti sarbatoriti,mamici,tatici,bunici etc!!!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Si eu va rog din nou, daca se poate, sa-mi dati parola de la mailul comun. Multumesc!

ARTU, felicitari pentru biblioteca!

Legat de carnea de pasare, mama mea spunea ca a auzit intr-o emisiune de asta despre nutritie ca in aripi ajung cele mai putine toxine/hormoni etc, deci aia ar fi partea cea mai sanatoasa (sau cea mai putin nociva). Cred ca vom renunta si noi la pui pentru carnea de curcan, poate in ala nu baga chiar atatea ca ala oricum e mai mare de la natura...

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, sa aveti o zi frumoasa .

pentru prima data am reusit si eu sa dorm o ora toata noaptea, Damian a avut motor la fund si a facut podul toata noaptea, nu stiu ce-l tot gadila la fund de nu putea sa stea locului. nici tzitzi nu vroia, doar sa faca podul si sa bazaie .
la 6 am reusit sa-l adorm si sa atipesc si eu, la 7 mi-a dat trezirea cel mare...acum vad ca s-a trezit si Damian, i-au ajuns 3 ore de somn. si eu ce-as dormi, mama-mama...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Andreelor si Andreiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Corina, sa ne pui neaparat poze cu Mariuta ta! Si, please, imi mai poti da o data datele de contact ale fotografului si sa-mi spui si cat te-a costat, ca tare m-ar tenta sa fac si eu o sedinta foto pt baieti. Tin minte ca au iesit super pozele facute de tine cu ei, nu?

Sigur ca voi pune, abia astept sa le vad si eu
Ti-am trimis PM cu info si da, pozele cu burtica au iesit de nota 10+++

Citat:

Matei care e intr-o etapa razboinica. Toata ziua numai asa ne zice: te pocesc de tot (replica din desene auzita), te arunc in bazin, iti dau o farfurie in cap, te impusc, iti dau una sa te saturi etc, etc..Doamne, nu stiu de unde le scoate, dar de cand cu homeopatele astea a iesit ce-i mai rau din el. E drept ca eu ma prapadesc de ras, isi ia si o fata din aia dura de mori.

Mda, sa stii ca Mateiutu tau nu e singurul care trece prin asa ceva
Eu sunt la a doua luna de tratament homeopat si uneori la fel simt ca o iau razna, nu ma mai recunosc
Sper sa nu mai dureze mult etapa asta..

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput