Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Buna, buna, buna seara !

In primul si in primul rand, Artu, multe felicitari pt ceea ce ai intreprins. Cred ca multe generatii de romani (actuale si viitoare) stabiliti in Ca iti vor fi recunoscatoare. Este foarte frumos ce ai inceput si sa-ti dea Dzeu multe usi deschise si munti de carti in rafturi. Bravo ! Felicitari inca o data.

Ioanact bine ai venit printre noi .
Da' sa stii ca ai nostri cupchii nu sunt "lilieci" ci "flori de liliac".. Chiar daca de vreo 2-3 capitole incoace, la denumire apare numai "liliac"..ea vine de la "flori de...".
Sper sa nu te superi da' m-a zgariat pe retina cand am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Asa, mie, nervii de acu' 2 zile mi-au trecut .
Dar azi am fost iar stresata .
Maine ma duc la psihoterapeut cu problema noastra cu A. Nu stiu daca mai stiti...ea se mai scapa pe ea in pat. A inceput cand avea M 4 luni. Apoi au alternat perioadele..cand aveam 3 sapt de 'pat uscat' cand o tinea intruna de facea pe ea. Din cauza asta n-am vb cu nimeni...voua ce v-am mai spus aici, dar situatia s-a cronicizat in timp. Am crezut ca se va remedia de la sine, am hotarat sa ma scol eu periodic s-o pun pe oala. Numai ca ajunsesem ca in ultimele 2 sapt sa-mi pun ceasul sa sune din 2 in 2h, sa ma duc la ea, sa faca pipi la olita..dar dupa 2h s-o gasesc iar uda. Mi s-au facut nervii prastie de la atata sculat noaptea. Azi am pus mana pe tel, sunat pediatra, care mi-a zis ca sigur nu are ceva patologic, nu e vorba de nici o imaturare a vezicii urinare...ci e legat de fratior si se rezolva numai cu psihoterapie.
Am sunat sotu' sa-l anunt si m-a busit plansul instantaneu de nu ma mai puteam opri.
Stau si ma intreb unde am gresit fata de ea ?!!!, barbati-miu imi spune ca n-am gresit..ca doar nu o puteam lasa sa faca ce voia...trebuia corectata si educatia sa mearga in continuare in ciuda aparitiei fratiorului.

Of, sunt curioasa cum va fi maine.

Mi-e asa mila de ea...!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Cordelia felicitari pt. dintisor!!

Ioana eu am facut placinta cu ce mi-a ramas din dovleac. Se mai poate face si supa si mai multe, dar nu sunt eu mare bucatareasa sa iti spun tie.
Mie congelarea mi se pare OK ca si metoda de conservare. Pararea mea este ca se conserva bine proprietatile legumei / fructului.
O sa mai incerc si eu dovleacul. Prima oara a fost esec, dar de atunci Eva s-a mai obisnuit cu mancarea si mananca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Revin ca uitai sa va intreb: participa vreuna dintre voi la protestul de miercuri, ora 11 legat de perioada de acordare a concediului de crestere a copilului? Ca ma batea gandul sa merg.
Noapte buna cui mai e treaz la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Sorana, unde ai ascuns poza aia cu tine? Am vazut pozele cu juniorii; nu pare deloc mare Tudor; cred ca e si inaltut, nu-i asa? Imi place colacelul de joaca!

Ioana & Arturicii'S

Probabil te-ai uitat doar la prima pagina, sunt 3 pagini in total, 30 poze, din care mai multe cu mine de la botezul finutei. Asa ca acolo sunt, n-am ascuns nimic

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

ahaaaa, te-am gasitttt

uau, ce faina esti

si rochia + coafura ti s-au potrivit de minune

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Laura,
Ca plangi e normal, ca te superi si nu intelegi de ce e iar normal. insa important este ca ai cum sa gasesti solutie.
Eu cred ca poti sa incerci o perioada fara psihoterapeut; cu atentie mai multa acordata fetitei ziua, cu mai multe activitati impreuna cu ea. Insa si daca tie ti se pare ca singura varianta e asta cu dr, Do It. Ca pana la urma rau nu face ci doar bine.

Cat despre ce am inceput eu aici, nu stiu cine m-o pomeni; nici nu cred ca imi doresc asta.
Momentan imi doresc sa duc la bun sfarsit prima parte si anume colectarea ptr ca, vorba cuiva, o biblioteca necesita atentie permanenta.

Dienutza, eu am semnat petitia insa sa vin la protest mi-e un pic cam peste mana...
Cu dovleacul. Eu mai gatesc ptr baieti insa sa fac un dovleac ptr noi ar fi risipa ptr ca nu l-am servi sigur pe tot.
Asa, portionat, il am acolo. Am mai facut si pungute de diferite chestii si le iau numa si le pun la abur sau la cuptor.

IoanaCT, cartile nu mi le doneaza nimeni mie. Oricine doreste sa contribuie va deveni Membru Fondator al Bibliotecii Romaneasti din Canada,

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit fetel dragi!

Va salut in viteza! Sunt din nou mihnita de inceritudinea in care traim: vreau sa stiu una...chit ca nu aleg sa merg la munca mai devreme de 2 ani, daca se va putea sta, chiar si neremunerat, acasa, cu copilul.
Am citit astazi la cele 2 topicuri deschise pe tema "concediu" si "indemnizatie" si m=am amarit si mai rau: ce multa lume, ce putini oameni!

Am marcat insa un nou progres: MATEO CEL AMATOR DE CAUCIUCE, suge in sfirsit FARA! Acum parca nici pe suzi nu o mai accepta asa, ci are o mare dragoste: sinul gol! Eu ma umplu de drag vazind cum a descoperit naturalul, singur, singurel!

Nana: asa cum am promis, sper sa reusesc in scurt timp sa virez banuti catre tine, pentru Davidutz cel suferind, numai sa ma deprind cu internet banking-ul: mi-am luat "toate celele" de la banca, numai timpul e ..."ingust" - dar deh, e din cauza ca sunt lenesa si astept sa imi faca si sa imi dreaga statul....ohhh...

Laura: mult succes cu micuta A. Sincer imi pare rau, insa sunt convinsa ca veti rezolva! Pupici scumpei fete!
Am facut si eu pancakes-urile...numai ca nu m-a "indurat" inima sa le las asa... cum "cadeau" din polonic... drept pt care am intins putin din compozitie pe tigaie, insa sunt minunate.

Artu: succes mare cu biblioteca! Demna de toata lauda esti mamico super energica, cu o fetita care-i seamana:)! Pupici si peste ocean!

Sper sa am vreeme sa va tin indeaproape cu cititul!
Multumesc pentru felicitarile voastre, dar nu va nominalizez acum... sa nu uit pe cineva:).

Corina, Diana: mergeti fetelor la protest, nu de alta, poate conteaza cit de cit! Daca e frig, nu expuneti bebelusii, asa cum cer si fetele de la MAME!
pUPICI... nu ma ia somnul din cauza guvernului acesta de baie...
of. - laptele meu o ia razna...:(

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Mary, dar tu chiar nu ai somn???

la noi dorm toti 3 pruncii asa ca ma apuc sa continui sa mailuiesc edituri

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Laura referitor la A, noi am incercat solutia urmatoare. seara inainte de culcare ii dadeam o lingurita de miere. si o data pe noapte ne trezeam sa o punem pe olita. intr-o saptamana am scapat de pampers noaptea. au mai fost accidente dar foarte rare. poate a fost autosugestia sau poate chiar are efect, nu stiu, cert e ca pe noi ne-a ajutat.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Va rugam,poftiti la cafea!!!
La multi ani sarbatoritilor de astazi:
gemanute de Sabina,mezina Ioanei(arturicii),puiul Madutzei09!!!!!!!!!!!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput