Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)
Raspunsuri - Pagina 16
n_a_n_a spune:
Salutare mamici si bebici !
Am trimis mail pe contul comun cu situatia banutior stransi pentru David. si pentru fetele care au contribuit! Azi n-a fost nicio miscare pe cont...
povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
Gabriela10 spune:
Pupam si noi toti bebeii si mamicile
se pare ca noi scriem din vaccin in vaccin :) , insa de citit nu pierdem nimic.
asa ca va impartasim si noi din experienta cu diversificarea si din ultima vizita la pediatru - vaccinul de 6 luni:
-diversificarea am inceput-o pe la 5 luni si o saptamana pt ca Sofia era cam constipata, avea si cate un scaun la o saptamana asa ca i-am dat suc de para si mar apoi i-am facut piure din para.Daca am vazut ca nu avem probleme, am inceput de capul meu sa-i fac piure din dovlecel si morcov - succes total. Am continuat asa cateva zile apoi am adaugat cartof, am incercat si avocado, piure de spanac, mar copt, piept de curcan. Concluzia este ca mananca tot, cred ca si pietre... Constipatia s-a rezolvat dupa primele sucuri si acum suntem foarte bine.
Eu speram ca daca incepem cu mancarica, o lasa mai moale cu titi pentru ca eu am slabit foarte mult am 1,74cm si 55kg. Toata viata am fost o 'anorexica' dar chiar cand am ramas insarcinata reusisem si eu sa fac 60kg, si acum o iau de la capat.
Si asa a ajuns mama sa aiba una bucata de Sofiuta la 8,200kg - o dolofanica :)
Pediatra a zis sa nu ii dau inca cereale ca mai ingrasa si alea si cartof mai putin, din acelasi motiv plus ca baloneaza.
A zis ca putem incepe si cu banana (apropo de cele discutate aici) carne de vita, treptat galbenus de ou bine fiert (15min), branza de vaci facuta in casa,portocala. La piureul de legume mai pot adauga pastarnac, rosii curatate de seminte iar cand este gata pot adauga ulei de masline. Ce nu stiam eu este ca nu trebuie sa fierb carnea impreuna cu legumele ci separat.
nu scriem noi, dar si cand scriem.... nu ne mai opreste nimic.
maine transfer si eu bani pt Steluta de mare.
pupici
Mami fericita de bebe Sofia 26.05.2010
Ioanact spune:
Buna, fetele!
In primul rand: LA MULTI ANI, tuturor romanilor!
Scuze pt intarziere, dar ieri toata ziua n-am avut curent.
In al doilea rand, multumesc mult de primire.
moni_or
Vivela bineinteles ca depinde de organismul fiecaruia.
Eu ma inspir din unele retete pt Justina.
cris_09 multumesc mult!
Madamar felicitari pt cuvantul MAMA!
Ne laudam si noi, ca de 2 zile zice MA-MA, ii mai iese si baba.
Cand e suparata m mult zice mama. Sper sa o prind' si sa o filmez.
theophillina multumesc!
Succes cu diversificarea!
aly_ multumesc!
Incerc sa fiu cat pot de activa..sa vedem daca ma lasa fetele si sa avem curent.
aleesicoo felicitari pt cele 6 lunite!
Multe lunite si anisori inainte!
Ne-am intalnit si aici.
Alinutzaa succes si voua cu diversificarea!
Am scris mesajul asta de la 11, dar s-a luat curentul si n-am apucat sa-l trimit. Il trimit acum si m citesc si revin.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
moni_or spune:
Pentru ca am un pic de timp, ca e mama la mine, am admirat puiutii nostri superbi:
-SABINA la care ii sta foarte bine cu baticut in cap si ARTURICII iubitori de surioara
-MAIA de MIRA, care e toata tati si are o familie superba
-DRAGOS de STELIANA, care seamana tare bine cu surioara lui si amandoi cu mami
-MAZARICHILE haioase, pe care nu le pot deosebi nicicum
-MARIA de CORINA, senina si zambareata ca si mamica ei
-ELIZA cea dolofana de ALY
-EVA de DIENUTZA, cu costum de baie supersmecher, de domnisoara
-ALEX de GABITZA, care are noroc cu un fratios asa grijuliu si jucaus ca Denis
-STELIOS cel grasunel, care ne face in ciuda cu pozele lui la malul marii
-ANTONIA cu ochi maari si mirati, de ALINUZZA
-dolofanul sef TUDOR, de SORANA, cu fratiorul lui dulce si mamica superfrumoasa in postura de nasica
-gemuanuta noastra SOFIA de ROCSY, care a mostenit ochii superbi ai mamei
-MAIA de ANCUTZICA, cu o superba poza de familie (si poza dar si familia)
-IRIS cea dulce si zambareata, cu un nume minunat
-MIHAI de NICOLETAB, alt durduliu simpatic
-gemenii ALEXANDRU si ALEXANDRA, care m-au topit cu cat de frumos isi zambesc si interactioneaza
-EVELYNE cea precoce, care isi tine singura bibe
-MATEI de VERONICACH,care sta f. bine in fundulet si a carui mamica e revoltator de tanara si slaba, parca ar fi minora :)
-TUDOR de TEUTZA, cel mai dulce mini-luptator de sumo (numele asta e predestinat parca pentru bebelusi durdulii:)) )
-MIHAI de OANARUS,care descopera natura toamna
-SOFIA cea haioasa si vesela a GABRIELEI
-TONY de MARIBELL, o printesa minunata la nunta parintilor (MIRABELL, ai fost o mireasa absolut superba)
-BIANCA de LENA, fetita precoce si ea, ca isi tine singura lingurita
-VICTOR de IOANA, cu ochi albastri precum cerul, de te pierzi in ei
-RIANA cea zambareata si senina a DANEI, colega mea draga de la Pepenasi
-gemanutul nostru MATEO al lui MARY, care sigur se va face actor sau fotomodel, ca tare bine stie deja sa pozeze
-gogosica MIRUNA de AKA, tare fericita si zambareata
-SASHA de GABRIELAS, dulce foc ca si surioara ei, inca o floricica a carei mamica e revoltator de tanara
-BOGDAN de RAMONA, care seamana tare bine cu fratiorul lui, cu exceptia culorii ochilor
-TEODORA de CK, cu par maaare si freza haioasa, are mutrita de fetita mare deja, nu de bebe
-MIRUNA de R.CATA, o printesa frumoasa in rochita de botez
-TUDOR de MARYLENAC, cu niste falcute de-ti vine sa le tocesti pupandu-le, cu un fratior dulce foc
-BEATRICE de NATI, care m-a innebunit cu costumatia ei de botez, dementiala a fost, si rochita si palaria, iar surioara e si ea ca o papusa
-tizul nostru ALEX MATEI de BIA, un boflici de bebe dar cu poze neactualizate :)
-PATRICIA de CRISSY,tot cu poze mai vechi dar frumoasa foc, ca si mamica ei
-SONIA cea hazlie de T-IOANA
-papusa ILINCA, de LAURITA, o dulceata cu freza superhaioasa
-EMMA de TATYANA,pe care-mi vine s-o pap de dulce ce e cum doarme pe mami
Sper ca n-am uitat pe nimeni, pe bune ca m-am uitat in toate albumele de la "Floricele". Doamne, ce bebelusi minunati avem si ce-au crescut, parca acum cateva luni erau niste mogaldete in maternitate si acum fiecare a capatat trasaturi aparte, a inceput sa semene cu unul din parinti, sa-si formeze personalitatea
Am pus si eu cateva poze cu flacaii mei.
Hai ca cu mesajul asta am recuperat cat n-am scris de cand s-a nascut Alex
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
taty_ana spune:
monica,artu,anouk,roxanici multumesc de raspunsuri
saptamana viitoare incepem cu legumele si imi fac temele acum,o sa va mai intreb atunci ce si cum,zucchini am vazut ca seamana cu dovlecelul nostru numai ca-i mai lung si mai subtire,la gust nu stiu cum e ca n-am cumparat....datorita emmei mai gustam si noi din fructe si legume exotice
vivela foarte frumos aranjamentul
arturicii spune:
Roxanici, ce tare ai fost cu bumbo si autodiversificarea. Si eu ca si tine, noroc cu forumu' ca am scapat de piureuri , ca sedem in bumbo si de plimbam in sling
Sanatate multa!
Monicaaaaaa, tu ai trimis in tabara juniorii??? Asa rabdare la vizionat poze mai rar . Am vazut si eu pozele voastre. Ce faini sunteti!!!! Imi place poza cu voi 3 ca sunteti inconjurati de atata culoare.
Sorana, unde ai ascuns poza aia cu tine? Am vazut pozele cu juniorii; nu pare deloc mare Tudor; cred ca e si inaltut, nu-i asa? Imi place colacelul de joaca!
Pai cu donatiile de carti e simplu. Cine doreste imi da PM si discutam acolo.
Sunt f incantata. Doneaza si biblioteca ASE si de azi avem un "centru de colectare" si in Cluj.
Fug la sedinta cu parintii la baieti la scoala. Tineti pumnii!! Am niste emotii de zici ca am eu sedinta si merge mama. Of, ale scolii noastre stress-uri
Ioana & Arturicii'S
Ioanact spune:
Crissy_C si eu am slabit dupa ce-am terminat alaptatul (pana la 5 luni am alaptat-o), pt ca nu mai tineam cont cand mancam..intai le hraneam pe fete, tb prin casa si daca apucam sa pap si eu ceva toata ziua , de aici si slabitul. Eu, oricum vreau sa dau m mult jos.
flory_blanca merci! Bine zis, scriam. O sa detaliez in mesajul lui arturicii, l-am vazut fugititv.
Nu stiu nimic de banana si de dovlecei.
O singura data i-am dat banana, dar f putin, amestecat cu mar/para. Dovleceii si ea ii papa.
Nu ai intrebat-o de ce sa-i scoti din alimentatie?
marylenac felicitari pt Tudor! Ai baiat mare.
Si pt Matei, wow..prezentator. Bravo! Succes in gasirea tinutei!
corinasmile unde-i mai bine pe vremea asta decat la caldurica.
lenabum insanatosire grabnica!
arturicii nu am 'clatinat' nici o odisee.
Cu mamicile de la clopotei pastrez legatura (fiecare face/creste ce/cum vrea cu copilul - vorba vine), iar mamicile de la iepurasi m-au exclus din grup, cu toate ca e un forum public.
Nu putem fi de-acord cu tot ce zicem/facem..cine nu e de-acord da ignore. Asa mi se pare normal.
As avea si eu carti de donat, dar acum ce fac daca pt tine nu exist? Nu le mai trimit..
Eu, nu vreau decat o vorba buna..sa schimb pareri, opini, sa ne laudam cu progresele copilasilor nostri.
taty_ana Da, ii dai si coaja verde jos, iar pe cea galbena i-o dai sa pape. Vad ca ti-au explicat fetele mai bine..daca nu e copt, adica e tare, il m lasi sa se coaca.
Dovleacul e cel gaben care se face copt, iar dovlecelul e cel verde care il faci ori copt ori fiert.
Voi viziona albumul Biancai de mami lenabum.
Va arat si eu cateva poze si aici poze de la botezul finutei noastre - Mara Andreea (prima finuta).
..si daca aveti timp si vreti sa ma treceti pe prima pagina.
Datele sunt: Justina, natural la 39s+2z/3400 gr/50 cm/ Apgar 9/ dr Savu Cornelia, spitalul judetean Constanta - multumesc!
Onana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Sorana, unde ai ascuns poza aia cu tine? Am vazut pozele cu juniorii; nu pare deloc mare Tudor; cred ca e si inaltut, nu-i asa? Imi place colacelul de joaca! Ioana & Arturicii'S |
Probabil te-ai uitat doar la prima pagina, sunt 3 pagini in total, 30 poze, din care mai multe cu mine de la botezul finutei. Asa ca acolo sunt, n-am ascuns nimic
Onana spune:
Monica, wow, super mesaj, sunt impresionata Si eu am vazut albumele, dar n-am gasit niciodata timp si energie sa fac ce-ai facut tu.
Si multumimm si de aprecieri, am vazut si eu pozele cu Alex si cu Luca, niste frumosi, ai de ce sa fii mandra!
Si eu tot de aici am aflat de autodiversificare, bumbo, sling (chiar daca nu le-am aplicat), dar si de multe alte lucruri care ne-au folosit.
E trecut de 11 noaptea si niciunul din baieti nu poate sa adoarma. Cred ca se apropie ziua cand vom adormi inaintea lor
Noapte buna mamici si bebici!
Ioanact spune:
Am vazut pozele Biancai de mami lenabum, e o frumoasa si o dolofana. Am vazut ca are si bratara ca a Ioanei si am avut surpriza sa vad ca suntem vecine.
Ce mica e lumea! L-am vazut in poze pe pr Miu, si-apoi m-am uitat la profil, si-am vazut ca esti din Saraiu. Noi stam in Vulturu, la 15 kg de Saraiu.
Neaparat sa ne intalnim , glumesc. Daca vrei, bineinteles.
Asa..apoi am vazut ca ati facut un album cu floricele craciunite..daca nu cer prea mult pot sa trimit si eu 1-2 poze cu fetele?
Am mai vazut pozele lui Dragos de Steliana, cum il hranea surioara , cu gemenele Carlei, frumoase foc , puiul Codrinei care a fost o printesa la botez , Evelyne de Murica suportand caldurile - o frumoasa , albumul lui MARIBELL, o alta printesa frumoasa la botez si nu in ultimul rand, Antonia Maria de Nikolett, o fetita scumpica.
Cu totii sunt frumosi!
Probabil albumele au fost publice de le-am putut vedea.
Am plecat sa ma culc . Noapte buna!