Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)
Raspunsuri - Pagina 18
aka spune:
nici n-am observat inainte ca am fost prima azi.
asa ca, va servesc cu o cafeluta .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Vivela spune:
La multi ani fericiti, Carla si Aly, sa fiti sanatoase, iubite si implinite mereu .
ii e cuiva frig? va dam noi cam 3 grd, ca atat avem in plus pe corp . de ieri dupa amiaza...o tragem cu antitermice, si eu si piciul suntem in razboi cu o viroza nenorocita...uf, ca abia terminasem cu cel mare cu episoadele dese de febra, acum o iau de la capat cu cel mic...
Laura, enurezisul se trateaza dupa 7 ani. cel putin asa era pe vremea mea . ca n-am scapat nici de asta cat am fost mica. nu-mi amintesc de traume emotionale, nu am frati mai mici, probabil or fi incercat ai mei sa ma puna pe olita prea devreme...deh, la 1 an jumate era musai sa fiu fata mare si sa merg la olita, ca la cresa nu ne primeau altfel . dar eu nu-mi amintesc nimic de atunci. pe la 7 ani am fost la doctor, mi-au dat cam o saptamana de tratament medicamentos (luam 3 feluri de pastile de 3 ori pe zi) si asta a fost tot.
daca tu crezi ca e pe fond psihic, de ce nu incerci un homeopat? (am si eu fixurile mele ).
Traiesc in Orasul Alandala
cris_09 spune:
Laura nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi asa tare,eu am cazuri in familie,care s-au rezolvat de la sine pana la urma.Dar nu aveau nici cea mai mica legatura cu olita.Ar insemna ca toti cei de varsta noastra sa faca pe ei,ca doar parintii nostrii ne invatau mult mai devreme sa facem la olita
Nepoata mea(fetita surorii mele) a inceput sa faca pe ea pe la 4 ani,cand era invatata sa faca la oala de ceva timp,a mes sora mea pe la doctori cu ea,la preoti,ca o fi speriata,ca o visa urat si degeaba..a avut "pat ud" (nu des,cate unul nu stiu la cat timp) pana au dat-o la scoala
Si cealalta nepotica(din partea sotului) la fel,ea a invatat sa faca la olita si mai tarziu,pe la 2 ani jumatate,dar noaptea tot ii punea pampers ca nu se controla,ei au cunostinte si in Olanda,si au cerut pareri si acolo,au folosit un chilotel special,cand se uda un pic declansa un piuit puternic,de te trezea din somn,si neaparat fugeai la olita(traumatizant,sincer,ca piuia taaareeee),si tot degeaba...tot timpul a rezolvat problema.
Acum nu zic,ca nu exista si solutii practice,sau motive de se intampla asta,dar poate nu e nevoie sa te alarmezi
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
biajitaru spune:
Neata,
Multumim de cafeluta. :)
Azi poate ajung si eu pe la Kidex. ma gandeam sa ma duc singura fara sot. Daca incepe Alex sa planga aia sunt.
sarbatoritilor de azi
Ieri am vrut doar fructele si ceva lapte si cam atat..
Asta e cred ca au perioadele lor.
Vivela sanatate puiului.
Va doresc o zi frumoasa,
Bia
cris_09 spune:
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
nikolett2445 spune:
Aly La multi ani!
Carla La multi ani!
avem deja bebei care au 8 luni,curand 9 ...la multe inainte
noi continuam cu racelile,ce sa facem culegem tot ce trece pe langa noi,am avut rinita sapt asta muci si stranut intr-o veselie,dejja incheiem a patra sappt de raceli...uf ne formam imunitate
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
Laura__ spune:
Neata !
Multumesc de incurajari .
Eu ma duc azi sa vad ce si cum, ca am vorbit cu femeia si sa nu ma astepte degeaba. Vreau sa stiu unde am gresit eu/noi, daca e vorba de asa ceva. Oricum nu se rezolva azi mare lucru.
Sunt ingrijorata, asa e, plus ca nu mai suport atata pipi. Credeti-ma. Patul meu nu mai e pat, salteaua pute (oricat am ferit-o tot au fost ocazii), cearceafurile sunt inezite de atata spalat, m-am saturat de cat schimb la ele si in ultima vreme nici ca le-am mai calcat..iar uneori nici nu le mai pun. Am ajuns sa dormim ca ultimii oameni care n-au ce pune sub cap. Uneori uda si perna, ca doarme de-andoaselea..ce sa va spun ?!! nu-i placut deloc. Si tot speri, tot speri, tot speri ca se va indrepta si nik.
O singura schimbare majora am facut de cand a aparut M. Eu dormeam cu ea inainte, de cand e el doar stau cu ea pana adoarme, apoi vine sotul. Pt ca M se trez mai de dim si...sa-i dau sa pape.
In fine, nu va mai plictisesc. Va tin la curent cu ce am facut. La 18.00 am programare azi.
Mary..ce facusi bre ? luasi avertisment ?
aly_ spune:
BUNA DIMINEATA,VA POFTESC LA O CAFEA SI LA O FELIE DE TORT.Am incercat sa atasez si poze cu cafeluta si tortina dar habar nu am cum.Am incercat si ma las pagubasa.Va multumesc fetelor(ca intodeauna dragute si atente),pentru urari.
Avem si cercelusi.Ieri a avut loc "interventia",aplicat in prealabil cremuta cu anestezic,rezultat fetita cu cercei.
Dienutza,nu a durut s-a speriat doar de zgomotul pistolului si de faptul ca am tinut-o sa nu se miste.
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
nikolett2445 spune:
ttre sa facem vaccinul de 6 luni,ce parere aveti,sa astept macar o luna sa-si revina organismul cat de cat in urma atator raceli...bronsiolita ,rubeola,rosu in gat,rinita...toate in 4 sapt,ca sa poata sa faca fata noilor virusi din vaccin???
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
Alinutzaa spune:
La multi ani Carla
La multi ani Aly
Sanatate multa multa puisorilor bolnavi.
Tudor a avut si el o zi de mucisori si stranuturi. L-am trecut pe homeopate si a doua zi nu a mai avut nimic. Pitica nu a apucat sa ia nimic de la el, si i-am dat si ei o doza de oscilo preventiv.
Eu sunt rupta de somn si oboseala. Tudor al meu nu se dadea dus la culcare azi noapte pe la 12.30. Cu circ si scandal de cred ca ne-au aflat toti vecinii a tinut-o. De cand cu vremea asta rece parca a luat-o razna ca de...nu mai putem sa stam toata ziua afara sa isi consume copilul Duracell energia. Si a trezit-o si pe sor'sa care s-a culcat la loc abia pe la 2 jumate.
Pentru fetele cu copii marisori, poate sunteti interesate - i-am cumparat lui Tudor ghetute de iarna, din piele cu blanita pe interior, de pe bam binii (scoateti voi spatiul si puneti ro la sfarsit)- au incaltaminte de copii buna si la preturi cat de cat ok (adica in jur de 100 ron). Domnul care are site-ul este f dragut si amabil. Vedeti ca nu merge nici mailul si nici formularul de comanda de pe site. Trebuie sa sunati.
Laura bafta astazi la medic. Sper sa se rezolve problema usor.