Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
salutare
ca sa diger mai usor vestile proaste din ultima vreme, motiv pentru care nu am chef sa mai scriu prea mult, m-am apucat de creat. am simtit nevoia sa fac ceva, orice, sa simt ca mai sunt buna la ceva, in afara de a fi o mare TZATZA . asa ca va trimit si voua copilasii cu colindul . cam devreme cei drept, da's in trend...
ps: eu vreau sa nu ma mai gandesc la indemnizatie, la concediu... sa ia naibii o decizie odata, ca numai faptul ca-mi fac 100 de senarii aiurea imi face mai rau decat decizia proasta in sine...
(ar trebui sa vedeti si voi ca prin asta ne deturneaza politicienii atentia de la lucrurile care intr-adevar merita atentia noastra, adica copilasii pe care i-am dorit si pe care ii iubim atat de mult).
pupici .
Traiesc in Orasul Alandala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela salutare ca sa diger mai usor vestile proaste din ultima vreme, motiv pentru care nu am chef sa mai scriu prea mult, m-am apucat de creat. am simtit nevoia sa fac ceva, orice, sa simt ca mai sunt buna la ceva, in afara de a fi o mare TZATZA ![]() pupici ![]() Traiesc in Orasul Alandala |
f f f f frumosi!!!! iar bradul are si luminite?? brsvo tie.
da' caciulile acelea de la ce le-ai luat?
Ioana & Arturicii'S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
artu, , caciulitele sunt de fapt sosetutele lui damian
. avem cam 20 de perechi in uz
, asa ca nu-s o paguba...
bradul nu-i facut de mine, dar are beculete .
Traiesc in Orasul Alandala
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
TATYANA, nu stiu exact de ce strat verde vorbesti, cred ca e mai verde avocado spre coaja, eu de siguranta acum taiat mai gros coaja, pana unde e mai galben. Dovlecel am dat din ambii, pe cel verde l-am facut la abur, pe cel galben la cuptor, semintele le scot de la toate. De la cel verde rad cu lingurita miezul ala in care sunt semintele. Si tot din categoria dovlecel i-am dat si zucchini, care tot dovlecel e dar are coaja verde inchis, ca un castravete. Cartoful dulce arata asa: http://www.yuppy.ro/articol/LifeStyle/191/slideshow/6/Cartofii-dulci-sunt-extrem-de-sanatosi-Ei-contin-glutation-un-compus.html. Eu ii iau din Real sau Carrefour, de la raionul fructe si legume. Poate n-aveau pe moment la Carrefour, eventual alta data intreaba pe vreun vanzator de acolo daca nu vezi. E un deliciu! Seamana mult la gust cu dovleacul placintar.
VIVELA, f. frumoasa creatia!
Imi dati si mie parola de la webshots, daca va rog frumos?
ARTU, ce fata mare ai tu, merge deja tinuta de manute
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Cordelia spune:
Hello,
fetelor am calculatorul virusat si nu am mai intrat de mult timp sa va citesc. Acum incerc sa recuperez cat o sa pot. Sper sa nu va gasesc cu vesti rele si asa sunt extrem de scarbita de propunerea guvernantilor nostri cu concediul maternal...mi-e scarba si oricum nu vreau s ama introc la serv indiferent de decizie lor de kkt! Desi va fi foarte greu financiar....:(. Am semnat si eu petitia aia dra la ce bun...?!
Noutati de la noi: avem 1 dinte, nu a reactionat asa de urat so far, dar mai vedem:) si nu cred ca ne place cartoful dulce (desi nu ma asteptam la asta zau!)
cu mare drag si sper ca sunteti ok,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Tatyana, eu scot la avocado doar ce se decojeste singura (coaja lemnoasa)
Dovleac am luat unul micut www.gourmetsleuth.com/images/butternutsquash.jpg" target="_blank">asa, l-am portionat si congelat in pungute (de unde ziceam ca nu congelez, dar ce sa fac eu cu un dovleac??)
Ioana & Arturicii'S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anouk3/anouk3.jpg)
anouk3 spune:
Taty_ana, eu ii dau si dovleac galben facut fie la abur, fie la cuptor, dar si dovlecel verde, dar aleg d-aia micuti (cu cat mai mici, cu atat mai bine) care nu prea au seminte si deci nu le scot. Dovlecelul la fel, facut la abur.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
roxanici spune:
pt taty_ana tre sa fii atenta si cum cumperi avocado...sa nu fie crud...daca e mai crud lasi cateva zile acasa sa se coaca.
Vivela f draguta sceneta. Daca alea is sosete inseamna ca omuletii is destul de mari, nu? ca in poza par mititei cat un deget asa.
dovlecelul ala mic cu coaja verde inchis parca ii zice zuchini.
dovleceii io ii taiam longitutdinal pe jumate si puneam asa bucati la aburit. cand e aburit cu o lingura razuiesti miezul ce contine samburii, ies f usor.
horica e o idee mai bine, acum are muci din aia de se plimba inainte si inapoi cand respira. mai mult pe gura respira cand e treaz, iar noaptea daca se linisteste reuseste sa doarma ok ore bune. cred ca umidificatorul ii face bine, si aparatul salin pt ca in camera in care le am am obs ca respira mai mult pe nas si pare ca se desfunda.
voi nu v-ati plans asa tare cand au fost puiutii raciti, insa mie mi se pare asa chinuitor pt ei....doar faza ca sunt plini de muci e de ajuns...nu mai punem febra sau weezing
cu diversificatul tot citesc pe la voi.....banana si piersica si io le stiam "alergene" de la rares dar acum s-a schimbat trendul asa ca bag la cap.
oricum de nu erati voi nu aflam in vecii vecilor despre autodiversificare.....va dati seama ce ignoranta is...........si nici de scaunelul bumbo.....
si io zac in pat din cauza spatelui....is pe jumate tzeapana....sambata merg la acupunctura....inca alaptez si nu vreau sa bag pastile in mine (io am veche hernie de disc si ieri l-am ridicat aiurea pe horic asa ca mi-am starnito din nou)
sanatate la toata lumea!
Onana spune:
Salutare mamici dragi!
Mai intai, la multe lunite si ani fericiti bebeilor de 2!
Multumesc fetelor de aprecieri, nu stiu daca le merit (baietii mei insa cu varf si indesat, cra cra
)
Corina, ma bucur ca ti-a placut coafura, imi facusem suvite si bucle special pt botez, altfel am parul drept. Si am tot uitat sa-ti zic ca-mi dau o stare asa de buna mesajele tale, pline de calm, de dragoste, de implinire, de multumire, de mandrie materna, etc apropo de Mariuta, de relatia voastra, de familie si te felicit
Marylena, multumim din suflet pentru cuvintele frumoase, iar daca o familie fericita este si frumoasa, atunci bine ai zis, noi suntem! Dar nu numai noi, suntem atatea familii frumoase aici, stiti voi mai bine!
Ruxi, multumesc si tie mult, ce-i drept imi mai creste un pic moralul la vorbele voastre despre silueta (caci dezvolt un complex deja, cu kg astea) dar e drept ca machiajul, coafura, tinuta pt schimba multe
. Iar faptul ca vorbele frumoase despre puii mei vin de la o mamica cu 2 gemenei superbi, chiar ma bucura tare!
si multi
Alexandrei si lui Alexandru, mai ales ca se si serbeaza azi!
Ioana (Artu), ce frumos pvestesti de Sabina, ce fetita dulce si cuminte ai tu acolo: mananca frumos singurica, merge deja
, e vesela si neplangacioasa, super super super, esti o mamica tare norocoasa, mai ales daca ne gandim si la cei 2 flacai hocheisti
Sa-mi spui, te rog, ce putem face cncret legat de biblioteca, sa ne unim fortele si sa va ajutam sa infaptuiti acest proiect.
Vivela, iti inteleg lipsa de entuziasm, uite o , super cu bradutul si omuletii aia, mi-au placut tare!
Si acum repede despre noi: am fost azi la Kidex, i-am lasat pe baieti la mama si am mai dat o fuga, i-am luat lui Matei o mica baterie (tobe), e mare pasionat, plus un fluier si un acorden (la care sa cantam noi, ca mai nou nu-i ajunge sa cante doar el la tobe, e musai sa aiba formatie, asa ca eu, taica-su si cine se mai nimereste tre sa cante la cate-un instrument, sa iasa mare tambalau; pana acum eu trebuia sa dansez, acum insa ma vrea la pian/fluier
)
Am mai luat cateva jucarele si pt Tudor, si ca noutate, am gasit o cadita de baie pliabila, adica se strange si se face mica, o poti vara usor intr-un colt de portbagaj. A costat 155 lei, dar mie imi e ff utila, cum mereu plec cu baietii, s-o pot lua dupa mine si sa-i fac baie (macar lui Tudor) in conditii de igiena. Oricum, dupa ce n-o s-o mai folosesc o s-o transforme baietii in ceva, sa se joace, sa depozitam ceva, arata ca o cutie dreptunghiulara, cand desfaci.
In alta ordine de idei, am luat ieri o cazatura pe gheata si l-am tras si pe sot, mi-am rupt fundul, oricum am fost de senzatie, mai ales domnul, la cei 1.90 m ai sai
Fug la sala, scumpelor, sa aveti o seara frumoasa!