Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

nici mie nu prea mi-a ars de ziua nationala. Ieri sotul a lucrat de acasa si nu am avut acces la net. Am vrut sa-l las pe Alex cu el sa fug si eu la cumparaturi linistite dar pe patinoarul de afara nu m-am incumetat. Fiind garajul in panta nu as fi reusit sa ies in drum cu masina. Am cedat nervos si am plans la sot in brate de nu mai stia saracul ce sa faca.. Dar asa reusesc eu sa ma descarc cel mai bine.
In plus Alex isi continua starea de maraiala din ultimele zile. Nimic nu-i place iar in plus eu am intepenit de spate..
Din meniu: mar ras cu avocado
piure de morcov, cartof un pic de lapte de al lui si un cub mic de unt.
El a mancat banane si nu a avut nici o problema. Suc de portocale papa de la trei luni si e mare fan. Cum il prinde cum il papa.
Acum are o perioada cand vrea numai in brate ceea ce eu nu pot sa fac ca ajung la operatie de hernie. Oare o fi de la dinti?!
Legat de ipotezele avansate de guvern nici una nu ma avantajeaza si nici nu mi se pare rezonabila.
a) reducerea concediului e o prostie mai ales cand crese ioc si bani de bone cine naiba are cu tot cu rate la banca si ce situatie mai are fiecare pe acasa. In plus cine inca poate alapta mi se pare crunt sa-i pui capac ca asa vrei tu. Eu nu am reusit sa alaptez desi as fi vrut din tot sufletul. In plus eu am anuntat la firma ca lipsesc doi ani si au angajat pe cineva pe perioada limitata. Acu ce fac il dau pe ala saracu' afara ca s-au razgandit astia?
b) si c) ca naiba faci cu 1000 sau 1500 pe luna?
Scuze de mesajul lung dar zau m-au apucat nervii.

Va servesc o calda pe un pat de fulgi de nea sa va incalzeasca inima

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

biajitaru imi pare rau ca ai probleme cu spatele,eu am scapat de operatie dupa ce am facut proceduri cu curenti electrici.Legat de CCC sunt niste nenorociti,sa va spun eu ce fac cu 600 ?
asta datorita unei scarbe de femei care era secretara la noi la primarie si nu a vrut sa-mi semneze actele de promovare ,degeaba ma promovat in iunie daca eu nu am mai putut beneficia de salariu ala mare.Oricum sa fim sanatosi ca asta e cel mai important.Ai grija de tine.

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

biajitaru imi pare rau ca ai probleme cu spatele,eu am scapat de operatie dupa ce am facut proceduri cu curenti electrici.Legat de CCC sunt niste nenorociti,sa va spun eu ce fac cu 600 ?
asta datorita unei scarbe de femei care era secretara la noi la primarie si nu a vrut sa-mi semneze actele de promovare ,degeaba ma promovat in iunie daca eu nu am mai putut beneficia de salariu ala mare.Oricum sa fim sanatosi ca asta e cel mai important.Ai grija de tine.

09.06.2010

ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata

Sunt foarte pe fuga ca merg la shopping, nu mai incapem in body-uri
Am intrat special ca sa spun ”Sorana ai fost fff frumoasa la botez”, din cap pana-n picioare
Mi-au placut f. mult si toate lucrusoarele luate pt finuta, ai imbracat-o ca pe o printesa.
Oricum in pozele astea arati f. bine, nu se vad deloc kg in plus
Si nu in ultimul rand sa laud baietii mamii, amandoi sunt f. aratosi, dar Tudor arata asa de mare ca un copil de 1 an jumate, dar nu numai fizic, si expresia fetei cum e el asa de atent si se uita asa patrunzator, pare f. matur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

BUna dimineata, fetele!
Referitor la banana, da, acum e considerata alergena datorita semintelor mici (la fel si fructele cu puf, ex. piersica), dar foarte putini bebei dezvolta alergia. Oricum, banana este foarte hranitoare si in strainatate se recomanda la inceputul diversificarii.
Eu am ales sa dau la inceput chestii autohtone (avocado am tot amanat sa i-l dau pana s-a stricat ), mai apoi bagam si chestii exotice.
Meniul nostru de azi: dovleac copt! Miroase deja in toata casa.. Nu prea stiu cu ce s-ar potrivi sa-l combin asa ca i-l dau simplu.
O zi frumoasa tuturor

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Neata si de la noi!
Dienutza, multumim de aprecieri! Da, husa de carucior nu e de la Inglesina, mie mi-a venit ideea dupa ce am vazut poza bebicului prietenei mele din Luxemburg, avea husa din blanita de miel. Am cautat si la noi si am gasit doar varianta pe care am si luat-o, e de la Wallaboo,olandeza, e f buna, sunt f multumita de ea si de protectia oferita Ioanei, cand mai bate o pala de vant ii ridic husa in fata si e ferita astfel. Uite de unde am luat eu, era in octombrie varianta cea mai ieftina din ce site-uri am gasit:
http://www.tookie.ro/port_bebe_cu_blanita_pentru_caru.html

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetili, aruncati un ochi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159002

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,

eu am semnat petitia,nu putem spera decat ca o sa le vina mintea la cap desi e greu de crezut

fetele care dati la bebe avocado luminati-ma si pe mine,eu i-am dat coaja jos dupa care urmeaza un strat verde si unul galben....curat si stratul verde si i-l dau doar pe cel galben?e prima oara cand cumpar fructul asta si nu ma pricep....si inca o intrebare de gospodina inraita, voi de care dovlecel copt,fiert faceti la bebe,cel pt placinta sau cel verde deschis lunguiet?pana la urma ii scoateti semintele? sa stiu cum sa fac si eu....si inca ceva unde gasesc cartof dulce?ca ieri am fost in carefur si nu erau decat cartofi albi si rosii altceva n-am vazut,nici nu stiu cum arata

artu ce domnisoara mare ai tu,merge deja in picioruse

ieri era sa plonjez pe jos cu fata in brate,in ultimul moment m-am tinut de un grilaj,patinoar era pe jos.....m-am speriat groaznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

la multe lunite
Alexandra Maria -
.........Alexandru Andrei de bubu30
........ Emma Antonia de taty_ana

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat: