Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanici spune:
multumesc pt toate sfaturile pt guturai....o scoatem la liman pan la urma
-serul i-l dau incalzit acum si pare mai bine...si aerosol tot cu el caldut fac (si cu putina sare de mare) desi nu stiu cat mai iese cald ca nebulizat si suflat de ventilatorul ala nu cred ca mai ramane nimic caldut.
- homeopate i-am dat influcid, asta mi-a zis pedi lui si am mai folosit si la iedu mare
- uleiuri esentiale m-am temut sa folosesc, is cam speriata pt ca nu am incercat pe el si am avut o experienta urata cu rares si cu mine (e o intamplare de rasu-plansu: am facut baie cu rares pe vremea cand era mai mititel si obisnuiam sa pun picaturi de eucalipt in apa de baie sa il desfunde si era f bun. no si atunci nu l-am gasit prin casa, nush pe unde era si am pus altul ca aveam ceva cu efect cica dezinfe3ctant pt caile respiratorii nu mai stiu ce era, ori lamaie ori tee trea. si am pus picaturile in apa, ne-am bagat amandoi si la vo 5 minute de stat in apa rares imi zice ca il frige apa. ce te frige dom'le ca esti deja de 5 minute in apa.....apoi ca il ustura fundu....ei, ce poa sa fie?! si intre timp pe mine incepuse sa ma intepe pielea.hmmmm nu-i a buna....in cateva minute rares a inceput sa planga ca il ustura si parea si panicat....am iesit amandoi din apa da usturimea era la apogeu la amandoi...nu mai stiam pe unde sa scot camasa....si concluzia a fost ca uleiul ala ne- venit de hac. imi venea sa si rad da si plangeam de usturimea lu rares)
- am pus in functiune si umidificatorul si aparatul salin...cumva reuseste sa respire azi dar ieri era betonat nasul lui.
sanatate tuturor si pofta mare cupiilor nou diversificati!
noi inca citim meniurile de la voi pt ca inca nu l-am diversificat pe horic.
cartoful dulce pe unde se gaseste de cumparat?
Crissy_C spune:
Am revenit asa, mai pe seara
Anouk, multumim de urare Daca vrei sa ii dai lui bebe alimente solide, vezi ca si morcovul, si marul se dau preparate termic - tocmai pt a nu fi asa sfaramicioase si periculoase pt inec.
Off, Sorana, imi pare rau ca ati nimerit pe asa o vreme afara, si degeaba pe deasupra. Bagati niste oscilo ceva sa nu va ia cu raceala! Cum am timp ma uit si eu pe pozici!
FloryBlanca, mie mi se pare absurd sa-i scoti dovlecelul, mai ales daca l-a tolerat bine pana acum. Eu stiu ca multi medici il recomanda ca primul aliment la diversificare... Legat de banana, stiu si eu ca parerile sunt impartite, si noi cred ca asteptam pana la 7-8 luni, daca o face ceva reactie alergica, o scoatem si gata. Dar nu prea cred.
Oferta la Metro cu TVA-ul platit de ei e doar pt jucarii?
moni_or spune:
Cu alaptatul si eu m-am ingrasat si am o pofta constanta de dulciuri Mi-e ciuda ca nici nu pot face o cura de detoxifiere, ca toate toxinele ar intra in lapte, asa ca trebuie sa ma consolez ca atata vreme cat alaptez voi fi mai pufoasa si sa sper ca o sa pot da jos kilogramele dupa. Oricum sper sa alaptez pana la 1 an macar, sau cat va dori puiul meu.
FLORY, mie mi se pare o prostie enorma sa-i scoti dovlecelul daca il tolereaza bine. Eu personal scot partea din mijloc cu samburii si atunci chiar nu mai are ce sa-i faca rau. Si eu auzisem ca tot ce are samburi mici ( ex. kiwi) ar face rau la burtica, dar chiar dovlecel acum... Cat despre banana, si eu cred ca astept acum pana pe la 7-8 luni, la Luca cred ca pe la 6 am introdus-o si n-a avut nimic.
TATYANA, eu de import i-am dat pana acum mango, avocado, cartof dulce si zucchini (dar asa oricum nici dovleceii gasiti pe piata nu cred ca sunt autohtoni, ca nu e vremea lor,nu?).
Fetelor, pe webshots e diferita parola de cea de pe mailul comun? Ca nu mi-o ia nicicum. Voiam sa admir si eu pozele Soranei.
Si eu sunt asa dezamagita de tara asta ca numai patrioata nu ma simt azi. Si mi se pare amuzant ca parca cel mai mult serbeaza ziua nationala cei plecati peste hotare, dupa ce ai scapat din "groapa" asta parca o vezi cu ochi mai buni si-ti da mana sa fii patriot :). Nu o spun cu nicio ironie sau malitiozitate, ma doare pe undeva sufletul ca trebuie sa raman aici, dar aici e mama mea si nu o pot lasa, e complet singura si nici nu se pune problema sa plece acum la batranete in alta tara.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Virgi17 spune:
Fetelor, va pup cu drag! Parca e primul an cand nici nu imi mai vine sa urez cuiva La Multi Ani de ziua nationala...pentru ca stiu ca oamenii sunt tristi, amarati, necajiti, agasati si stresati de tembelii astia, de problemele zilnice si numai chef de petrecut nu au...pacat ca ne-au adus in stadiul asta. ce ne mai bucuram asa, ca e zi libera si se sta acasa, ca in rest, cine o mai avea sentiment national? mi se pare tare trist sa vrem cu totii sa plecam de aici.
Sotul meu a fost plecat in SUA 5 ani si s-a intors pt ca avea la ce, avea de ce, si stia ca va trai bine daca se intoarce. Insa mi-a confirmat ca altfel, never nu mai facea drumul inapoi spre Romania.
Eu n-am vrut niciodata sa plec pentru ca aveam si am parintii aici, nu am putut concepe sa las doi batrani singuri aici, chiar daca mai am o sora. Suntem prea mult legati sufleteste unii de altii ca sa fac pasul asta. Probabil ca daca as fi putut sa imi iau familia cu mine, as fi incercat sa plec, sa vad ce pot sa realizez, desi stiu ca nu mi-ar fi fost deloc usor. Si in mod cert, mi-ar fi lipsit anumite lucruri si locuri de suflet. Chiar daca Romania nu e tara unde m-am nascut(ci SUA), pentru mine Romania e ACASA, e tara printilor si bunicilor, e locul de unde ma trag si o iubesc la modul abstract dar si concret prin ce mi-a oferit ea la nivel senzorial. Insa pentru oamenii astia care au haituit-o si au tras-o in jos atatia ani, plang dupa ea...Si tare mi-e ca nici copiii nostri nu vor avea parte de o Romanie linistita si infloritoare. Ramane doar ca noi sa le dam o imagine si sa le aratam frumusetea ei.
Chiar ma gandeam ca ce i-as mai fi facut Ioanei poze azi in costum tricolor...de unde sa ii iau? ca americanii au peste tot steagul lor...
Sper insa in continuare...
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
Dienutza spune:
Virgi ca tot vorbeai de poze in costum tricolor, m-am uitat si eu peste fotografiile voastre de pe webshots. Foarte scumpica Ioana! . Am si o intrebare: saculetul imblanit este de la firma producatoare a carutului? Ca m-am uitat la ei pe site si nu am vazut. Am si eu acelasi model d ecarut si as vrea sa-mi iau un saculet dinacela. Imi poti spune, te rog, de unde l-ai luat? Mersi.
arturicii spune:
hello
in sfarsit avem si noi net bun
Si ptr ca am lipsit mult, o sa va spun un pic despre ce mai facem:
Afara ninge ca-n povesti, e totul alb. Ninge peste steagul Romaniei pus de sot dimineata pe balcon.
Cu pasi mici mici insa constanti se misca si proiectul Biblioteca Romaneasca. Insa e un drum ce va necesita energie multa si constanta.
Sabina este f bine, nici un dinte nu da semne de crestere. Autodiversificarea e in toi, cantitatile au crescut. De exemplu azi asa a aratat meniul
- pranz: ceapa verde (aburita, ii place tare sa ia din ea zeama; ceapa nu o mananca), broccoli, dovlecel, radacina de patrunjel, pepene galben
- dupa-amiaza: paste (am gasit niste paste italiene, de bebe, sunt niste stelute mici) in care am pus bucatele de avocado. Apoi i-am mai dat o bucata de mar si jumatate de portocala.
Suntem pe meniu: legume (broccoli, dovlecel, cartof dulce, ceapa verde, radacina patrunjel, morcov..) fructe (mar, para, pruna, pepene galben, pepene rosu, portocala, avocado, banana,..) cereale (paste si cereale bio) si urmeaza curand galbenusul. Carnea si lactatele peste o luna, de la 9 luni adica.
Cand e cazul de cereale sau pastele mici (i-am mai luat si paste mari ca sa le manance singura) i le dau cu lingurita, i-o umplu si i-o dau si o duce ea la gurita singura.
Nu ii dau (si nici nu o sa ii dau) vreun piure simplu. Musai sa aiba in el bucatele de ceva.
De mers merge de manute (de-a busilea e clar ca nu o intereseaza). O tin de manute si bate in lung si in lat toata casa. A desoperit ea singura cum sa se intoarca, sa schimbe directia, sa se opreasca. O tin desculta (nu pantofi sau alte incaltari; eventual sosete subtiri) ptr ca mi se pare mie mai natural sa invete asa sa mearga.
Sling-ul e in continuare la mare purtare, alaptatul merge struna.
Cam asta despre noi.
Gata cu noi.
As vrea sa citesc din urma insa ma apuc sa dau mailuri la edituri. Insa o sa incerc sa tin pasul cu voi
tuturor
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
a, ca am vazut.
Userul IoanaCT a "reusit" sa clatine 2 odisei, cea din care acum nu mai e primita (a pus ea noroi pe una din fete care a gazduit-o la un anumit moment) si inca o odisee (cand a relatat cum a lasat ea copilul de un an jumate singur in casa dormind si a plecat ptr cateva ore din casa). Din punctul meu de vedere acest user nu exista.
Nu ma intereseaza sa discut despre ea. Vroiam doar sa stiti si voi un pic din istoria ei.
Ioana & Arturicii'S
corinasmile spune:
Noi ieri am avut o zi extraordinara, toti 3. Am stat in casa, la caldura, cu mancare buna gatita, filme, dragalit si jucat in 3, gadilat, hlizit, cantat.. tare frumos a fost
Televizorul nu l-am deschis
Vad ca totusi a venit iarna...
Va citesc atent, dar nu prea am ce comenta: ori nu ma pricep, ori nu se aplica la noi inca Dar va sunt alaturi si sa urmaresc cu drag.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
lenabum spune:
neatza
poftiti la o cafea
noi ne luptam cu mucii toti 4
am patit exact ca cei din reclama la fervex
bia mananca foarte bine,dar nu suporta bucatelele, ori le scuipa,ori se ineaca si tuseste pana le da afara
noaptea se trezeste in continuare sa manance la 2 la 4 si la 6,desi am vrut so pacalesc cu apa sau ceai, scandal mare
artu felicitari si spor la treaba
maribell chiar ai disparut?
bun venit fetelor noi
si la multi ani,
va las ca-mi curge nasul
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family