Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Crissy, la mine e tocmi invers cu kilele. Si la Claudia pe perioada in care am alaptat-o, dar si acum la Dragos, m-am ingrasat foarte mult, am aproape 60 de kile. Am incercat sa mai reduc din cantitatea de mancare, dar a scazut si lapticul. Tin minte ca dupa ce am intarcat-o pe Claudia am slabit foarte mult. Asa ca m-am consolat ca voi mai sta grasa inca un an, daca voi reusi sa alaptez macar pana la 1 an jumate.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare tuturor!

Si la multi ani de ziua nationala!

Am avut zi de pomina! Am fost la parada, ii promisesem lui Matei de anul trecut ca-l duc! Am ajuns la 10 si am aflat ca incepea de-abia la 11. Am inghetat bocna, o ploaie rece si-un vant de inghetau toate, de cosmar! Nu se putea vreme mai rea! Cand a inceput parada, am plecat acasa Matei nu mai putea, a plans de frig pan la masina, si noi nebuni sa stam atata afara..Au trecut cateva ore la caldura, si tot mi-e frig.

Theo, Alina, Crissy, succes cu diversificarea!

Ale, la multe lunite fericite Karinei! Bine zice Theo, io ma gandeam la Bumbo, dar daca zici ca nu mai incape Karina bine in el, pai Tudor n-are atunci nicio sansa, la cele 11 si kile din dotare.

Va invit la poze, am pus pe Webshots in albumul lui Tudor poze cu baietii si de la botezul unde am fost nasa! Am pus cateva si pe FB cu nazdravanii mei.

Fug, s-a trezit Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Asta-i partea nasoala cu alaptatul: bagi in tine ca sparta Dar ce e mai frumos decat atunci cand cauta bebele sanul cu gurita sau cand se linisteste pe loc dupa ce poate cu 1 minut inainte nu-l potoleai cu nimic? Mie una alaptatul imi da asa o stare de frumos si de bine..

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna ziua dragi mamici,

pentru mine ziua asta e speciala c-a venit iarna si odata cu ea zapadanu multa, dar mi-a creat o stare de bine,de sarbatoare...iar legat de semnificatia zilei mai bine tac ca-mi fac nervi degeaba

legat de acel grafic,eu in principiu ma ghidez dupa el,adica tot ce inseamna alim alergen clar il voi da de la varsta care scrie acolo chiar mai tarziu iar unde scrie ca e puternic laxativ de ex para,pruna pepenele il voi testa sa vedem cum reactioneaza la el,n-o sa-i dau la 1 an cum scrie acolo....eu ii fac piure din 2 pere una rasa una stoarsa si un mar ras si nicidecum nu-mi face kk imprastiat,acum depinde si de bebe daca e mai constipat de felul lui

intrebare: ce facem dam la bebe fructe de import?ca inafara de mere si pere care mult timp n-o sa le mai gasim nici pe astea restul fructelor sunt de import...ce fac?astept sa-i dau piersica la vara si pruna la toamna?ce fructe le mai dati la bebei?

daca se aplica legea retroactiv m-am ars,,n-am pe cine s-o las pe emma...niste idioti

va pup si va trimit un bulgare mic de zapada(pt cine n-are)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Tatyana eu ii dau si fructe de import respectiv avocado si mango si i-au placut foarte tare. Se mai poate da gutuie. Nu o sa ii dau numai mar si para pana apar fructele autohtone ca mai e tare mult pana atunci.

Ioanact bine ai venit. Stiu ca tu scriai si la iepurasi.

Voi ati dat banana ?Ca eu tot citeam ca e posibil alergena dar pediatrul zicea sa incerc linistita ca el nu a vazut pana acum copil alergic la banana. In schimb dr de familie imi zicea sa nu ii dau si sa ma feresc de tot ce are samburi mici inclusiv dovlecei pe care picea ii papa la greu. I-am zis ca ea nu are nimic de la dovlecel si a zis sa il scot. Eu nu inteleg de ce. Daca il tolereaza mai poate face alergie de acum incolo?

Eu sunt happy ca am achizitionat cadourile de mos pt piticot, niste jucarele tare dragute mai ales ca la metro e azi oferta, nu platesti tva-ul asa ca am iesit chiar bine. Aveau cateva jucarele dragute de la Vtech care ne-au placut tare si acum abia ne abtinem sa nu le desfacem inainte. Mai urmeaza cadourile pt cei mari ca mi-au propus ca anul acesta sa nu mai alerg ca nebuna in ultima saptamana si sa iau ce apuc. Sper sa imi iasa.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Meniul nostru de azi:
ora 11-mar ras+avocado
ora 14- piept pui+ morcov+telina (succes total)

Fug ca s-a trezit picea si ii e foame.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Vaaaai Sorana,mi-au trecut toate supararile cand am vazut costumatia finutei.E superbaNeaparat imi trebuie o fetita
Despre tine,nu stiu de ce duci o lupta asa apriga cu kg,ca arati foarte bine,esti o femeie inalta(din cate am vazut eu),deci e normal sa nu ai 45 de kg
Sa stii ca nu m-a speriat tigrutul,e tare dragalasIar Tudor e un cuceritor voinic,chiar zici ca asteapta pizza

Vazut si filmulete/poze a lui Nick cel mic,ce frumos recita el,chiar zici ca se asteapta sa intelegi,Sebi bebi nu "vorbeste" asa clar.

Felicitari Stelios pentru inceperea diversificarii oficiale.Sa ai mereu pofta buna!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Taty_ana, eu una dau si fructe din import, ca de-ale noastre in afara de mere si pere nu prea mai gasesti nimic autohton; ah si gutuie la cuptor super super buna! Dau avocado in plus, ca fructe. Dar si legume dam din import: cartoful dulce, de ex., preferatul lui Tudor.

Flory, sa va fie de bine cadoutele, sa se bucure picea de ele! E o mare bucurie sa cumperi cadouri pt copii
Despre banana, la Matei am dat de la inceputul diversificarii, dar in 2 ani s-a revolutionat stiinta, acum cica e alergena maxim (dupa ultimele studii, cica) asa ca m-a sfatuit pediatra sa astept pana la 9 luni. Acum ce sa fac, nu moare nimeni daca o introducem mai tarziu, desi eu una nu cred ca-i dauneaza, dar na, sa fim mai catolici decat papa..

Cris, ma bucur ca ti-au placut pozele, multumim de aprecieri, cat despre mine chiar tre sa slabesc, nu e deloc un moft (din pacate, ca e greu al naibii sa le dai jos). Eu am 1.70, nici nu se pune pb de 45, eu la 65 vreau sa ajung si mai vad atunci daca mai am nevoie, insa la 65 tin minte ca eram relativ multumita. Si mai am deci fo 12 pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Sorana, ti-am admirat baietii
Si pozele de la botez sunt tare frumoase, iar tu ai aratat excelent!!!
Coafura ta imi place de mor!!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragelor,
am intrat sa uram si noi cu intarziere "La multi ani! sarbatoritilor de ieri.

Ieri am fost la medic pt vaccin si Tudor este baiat maaaaare, are 8 kg si 70 cm fix, manca-l-ar mama pe el de flacau..... A plans micutul de el la intepatura, oooffffffffff, dar bine ca nu a avut nici un fel de reactii adverse dupa.

In rest, trebuie sa ma laud si eu cu celalat flacau: va fi prezentator la serbarea de iarna (la fel ca si cea din vara) pt ca ii turuie gura la poezii si cantece de mama, mama.....nu are nici o traba, ce trac, ce ...nimic...trebuie sa mergem in oras sa vedem cum ne imbracam, sa ne prezentam in fata publicului cat mai frumos.

Sorana, vazut pozici cu baieti superbi si mamica frumoasa. Pareti o familie foarte dar ....foarte frumoasa (si nu am nici un motiv sa spun prostii ). Si eu la fel gandesc...ca si tine acolo unde ii tii pe amandoi baietii in brate....Ce poate fi mai frumos....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput