Liliac mai-iun 2010 - Ajutati-l pe David (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata
Serviti o www.evz.ro/typo3temp/pics/32cafea_AdiP_1830d9edb6.jpg" target="_blank">cafea,o felie de tort,si un pahar de sampanieLa multi ani romani!!!

Ioanaact bine ai venit!Sedere lunga si activa!
Nicolett,Maribell a facut albumul Craciunosilor,cand apare pe aici,o anuntam ca vreti si voi hainute de sarbatoare
Mary ce frumos il mai costumezi tu pe MateoE un spiridus tare dragalas,de iti vine sa-l mananci

Eu am nervii intinsi la maxim,ca un balon umflat,gata sa explodeze..probleme cotidiene care s-au strans si sunt gata sa refuleze,dar si cand dau pe dinafara sa te tii...mai am putin..cred ca pana la Craciun se rezolva

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Coffee?

LA MULTI ANI ROMANIA!

LA MULTI ANI!

Melissa de Aniska80
Karina Florentina de aleesicoo
Eva Ramona de Viriniana

Monica, Anouk3, Taty_ana, NicoletaB, Sorana, Diana, Alina, multumesc frumos pentru raspunsuri.

Diana, eu curat fructele de coaja, chiar si cand i le dau in feeder. Iar la banana curat si semintele alea negre din interior.

Flubby, bine ai revenit! Daca nu ia Sorana bumbo-ul , stiu ca si Carla (Jocurban) mai cauta unul pentru fete.

Monica, multumesc frumos de raspunsul ref la cosurile de jucarii (de pe FB), o sa merg si eu la Praktiker aici sa vad ce au.

Ruxi, sa ne pui poze cu bebeii costumati, te rugam frumos. I-am luat si eu lui Stelios doar costum de mos, ca de spiridus nu aveau aici la Mothercare-ul de la mine, iar ala de om de zapada nu prea mi-a placut. Tre' sa facem si noi un foto shooting.

Nikol, eu am reusit sa ma loghez acolo unde ai facut listuta de cantece, insa n-am reusit sa le ascult, ca nu stiu pe unde sa apas sa-mi dea playlist-ul. Am apasat pe toate alea si nik.

Alina, bine ai venit!

Mary, felicitari pentru MAMA.

Cristina, de ce esti bre asa nervoasa, ca eu te stiu fata calma?!

Asadar, azi fiind ziua cea mare a diversificarii si pentru noi, fug sa fac o fasole cu carnati pentru bebe Stelios, ca, deh, coincide si cu ziua nationala. Sa-i bag si-o tuica fiarta?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

NINGE IN VIENA CA IN POVESTI

LA MULTI ANI,ROMANI SI ROMANCE!!!!!

BINE AI VENIT IOANACT,SEDERE LUNGA SI ACTIVA!

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, intrati la subiectul referitor la taierea perioadei de acordare a indemnizatiei aici si aici. Nu lasati ca politicienii sa isi bata joc de noi si de copilasii nostri. Va rog sa nu ramaneti indiferente! Impreuna sigur putem schimba ceva! Haideti sa le aratam ca se poate! Numai de noi depinde!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

La Multi Ani tuturor romanilor!!!
si nu in ultimul rand:
LA MULTE LUNITE PLINE DE FERICIRE SI SANATATE KARINA!!
am facut astazi 6 luni!! suntem fete mariiiii
deci azi avem party
va oferim cu drag o portie de tort

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

EVA RAMONA de VIRINIANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

La multi ani tuturor! Imi pare rau ca de ziua nationala nu pot fi mai entuziasta, dar nu am motive sa fiu.

Da, eu eram cea cu Coryzalia iar cantitatea de apa si nr de pastilute sunt pur orientative. Puteti sa puneti mai multe pastilute in apa sau mai putine. Daca stiti ca bebe nu prea agreeaza apa, atunci puteti face o solutie mai concentrata, astfel incat daca bea doar doua guri de apa, sa fie ceva remediu acolo. Coryzalia se recomanda a fi administrata 1 pastila/ora.

Tot eu eram si cea cu solutia suprasaturata folosita la aerosoli. Nu am folosit o cantitate anume de sare. Pur si simplu intr-o fiola de ser fiziologic puneam cateva granule de sare de mare (atentie!!!! sare de mare curata, fara coloranti, arome si alte cele), lasam sa se topeasca si dadeam drumul la aerosoli. Nu ii puneam masca la gurita, aerosolii sunt mult prea concentrati. Dadeam drumul la aparat, si il tineam langa copil. Incepea sa tuseasca si sa expectoreze aproape imediat. Cand nu a mai avut secretii in piept, nu a mai tusit. Sarea de mare este foarte buna la vindecarea cailor respiratorii.
Se gasesc si monodoze de apa de mare (sunt de la Humex) pe care le puteti folosi, dar nu sunt foarte sarate. Eu am preferat sa suprasaturez cu sare de mare.
Nu am observat sa inmoaie secretiile din nasuc insa. Si ar fi bine ca nasucul sa fie desfundat cand se fac aerosolii.
Ma gandesc ca merg niste aburi calzi ca sa se inmoaie secretiile - am citit ca serul fiziologic sau apa de mare si apoi aspiratorul nu fac mare lucru.
Pentru desfundarea nasului se mai pot face aerosoli cu ceai de musetel in care sa se puna o picatura de ulei esential de eucalipt/menta. Cateva picaturi de ulei de eucalipt puse pe un servetel in apropiera patutului ajuta si pe timpul noptii - folositi doar cateva picaturi, adica vreo 3-4, ca e destul de puternic si mirosul tine toata noaptea.

Mergi la inceput

Theo, am citit ca ar vrea Sorana sau Carla bumbo, eu il vand
dupa cum vb cu tine pe FB, Karina nu mai intra in el si atunci cand reusesc sa o asez o strange la pulpanele, deci nu l-am luat decat pt 2 sapt!! folosit cred maxim de 5 ori
deci fetele care sunt doritoare le astept PM-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

La multi ani, romancutzelor si romanasilor!
Bun venit, Ioanact!
Dienutza, uite praz nu m-am gandit sa bag. O sa introducem si noi.
Sabina, pestele e ok mai tarzior pentru ca e potential alergen. Eu mare fiind am facut niste intoxicatii tare urate de la peste.
Madamar, pe Mateo pentru MAMA!!
Vivela, o zi fara muci iti urez! Asa e, sunt atatea variante de diversificare ca te ia cu ameteala. Eu ma iau dupa bunul simt si dupa ce este comun in listele astea, plus ce-mi zice pediatrul (care nu zice mai nimic, de fapt), le bag la blender in capul meu si iese schema mea de diversificare, care nici macar nu e schema. E cum imi vine in saptamana respectiva (evident, nu-mi trasneste sa-i dau pizza sau cartofi prajiti )
Voi sunteti mult mai organizate si mai riguroase decat mine si va felicit pentru asta, dar eu cu rigoare as ajunge la balamuc pe fond de stres.
Cris, sper sa-ti gasesti o ora de liniste ca sa-ti pui ordine in ganduri. Eventual scuipa problemele aici, poate te descarci.
Theo, succes cu diversificarea (de fapt tu ai inceput-o mai demult, asa ca nu-ti fa griji)
Aly, zapada.. MI-e dor de Brasov. Rau de tot!! Pe aici e cald si totul e verde. Parca vine 1 mai, nu CRaciunul.
La multe lunite frumoase si voioase, bebe Karina!!
Alinutza, exista oare vreun motiv sa te bucuri pentru Romania?.. Dar sa stii ca peste tot e nasol (daca te consoleaza cu ceva). In Grecia sa vezi jungla..
Eu am tras o sperietura ieri.. Am cazut cu Nicolas in brate! Noroc ca a avut Dumnezeu grija de noi de nu l-am izbit de pamant. De unde mi-am gasit echilibrul, nu stiu, ca eu sunt campioana absoluta la categoria "impiedicati"
Offf, iar vrea Nicolas la taste.. Va pup si o zi linistita sa aveti.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

anouk da, exista si motive sa ma bucur de Romania. Dar din pacate motivele care ma impiedica sa o fac sunt mult prea grele si apasatoare zilele astea ca sa o pot face. Si nu, nu ma consoleaza cu nimic faptul ca in alte parti e la fel de sau mai rau. Mda, se pare ca azi nu dau pe dinafara de patriotism!
Sa stii ca l-am admirat pe Nick cel mick. Dulce foc. Si ce frumos recita

Astazi incepem si noi in mod oficial diversificarea. Fata mea nu vrea si pace sa se autodiversifice. Daca ii pun jucarii pe masuta de la scaunul de masa le ia pe rand si le roade. Daca ii pun bucatele de mancare le ia pe rand si le striveste cu manutele dar nu baga in gurita nimic. Si cum ea are deja 6 luni si jumatate, am decis ca nu o mai pot astepta pe printesa mofturoasa. Asa ca de astazi incepem cu piureurile si sper ca un pic mai incolo sa manifeste interes pentru finger food.
Prin urmare in meniul ei de astazi se va regasi piure de morcov, dovlecel si cartof dulce. Mda, sa vedem cat o sa ramana in gurita ei si cat o sa ajunga pe mine.

Mergi la inceput