***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liviana eu nu le fac cadouri adultilor! O exceptie am facut cu familia cumnatului! In ultima vreme ne-au ajutat mult cu masina cand a trebuit sa fac ghetutele ortopedice lui Matei, cand am mers la serbare plus cadouri de Mos Craciun la fiecare copil si de Sf Nicolae!
In caz ca ajungem la ei mei am sa le duc ceva dulce din ce fac in casa si mai vad!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Repede sa-i raspund Livianei cu cadourile. Eu am pregatit pentru bunici poze cu Andrei. Au facut pe cele clasice de sarbatori de la gradi cu Mos Craciun si urari de sarbatori fericite. Am facut 3 atunci si o sa le inramez frumos si astea sunt cadourile de Craciun. E ceva simbolic, dar sunt sigura ca o sa se bucure sa-si vada nepotul pe mobila urandu-le "sarbatori fericite". O sa mai iau dulciuri mai deosebite pentru bunicii mei si cadouri pentru copiii din familie.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si noi avem poze cu David de la gradi si le-am impartit bunicilor si matusilor!
Pana la urma Craciunul e sarbatoarea copiilor(sper sa-mi fie cu iertare exprimarea)! Ei sunt cei care ard de nerabdare sa primeasca cadouri!
Cel mare azi mi-a zis ca vrea IAR cadouri de la Mos!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana,Ana, cred ca nu ne cunoastem si voi va mai intalniti, vorbiti ... dar de fiecare data cand am avut o problema v-am simtit aproape. Eu cred ca nu prea are rost sa vorbesc la ora asta, ca-s prea obosita, am multe nopti nedormite ...

Multumesc de vizionarea pozelor! Liviana, chiar ne-am gandit sa ne facem niste poze profi, numai sa am timp sa imi amintesc, sa caut si sa dorm macar 2 nopti.

Si eu vreau retete cu imagini, dar nu traditionale, ca eu nu le-am dat carne de porc deloc, nici sarmale si altele de ale noastre, si fetele nu mananca. Pentru noi, primim sarmale,piftie, carnati, vin , de la bistrita maine cred, si mai fac o ciorba de burta sau de perisoare, dar habar nu am ce sa fac sa manance si ele si stau cu Alexandra ca cu bomba cu ceas, ca nu stiu sigur ce i-a declansat alergia si mi-a zis dr sa ii tin un regim vreo saptamana numai cu legume si fructe fierte, adica supe si compoturi , fara carne, lapte, ou, dar azi i-am dat carne. Dar asta e carnivora si suge de am rana si e mare ca are peste 11kg, numai cu frunze nu o tin eu satula, dupa o supa cu legume e rupta de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am pus si eu cateva pozici: http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2010#5553120807830615954
Grosul e pe camera noastra si inca nu le-am descarcat.
Madaiulia, f buna ideea cu pozele cu Andrei. Am facut si noi asta in primul an de viata al lui Matei, tare gustate au fost.
An@, de unde ati luat bucataria? Bafta multa sa iasa montajul perfect!
alynta27, nici socrii nostri nu ne fac cadouri de Craciun, insa noi le facem tocmai ca un semn de apreciere pt ajutorul dat cu diverse treburi. E mai mult din obligatie si nu din placere, mai ales ca in general nici nu apreciaza cadourile noastre. Cica au de toate, nah, ce sa mai zici? Parintii mei insa ne cadorisesc mereu, asa ca e musai sa fie cadouri si pt ei sub brad. In plus ai mei fac mare atmosfera la acest moment, creaza multa veselie, glume etc - e f placut momentul.
Anul asta am avut muuulte cadouri de pregatit: 4 la gradi, la copiii mei, 4 la parinti si socri, 1 la stomatolog, 1 la colegi, 1 la o amica si mai urmeaza. Sotului nu i-am luat si inca nu stiu ce, caci deh, vrea numai avioane imposibil de achizitionat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liviana, ce bine aratati tu si sotul! Si copiii sunt tare frumosi, Bogdanel are niste ochi! Asa imi lipseste si mie o iesire doar eu cu sotul, sa ma imbrac frumos, dar inca nu ni se arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

in primul rand Mada si Betty ...intotdeauna inconfortul vine de la ceva, motivat; ceva a mocnit acolo, fie un mesaj fara raspuns, fie o poza neapreciata; nu pot sa vorbesc decat in numele meu; eu chiar citesc mesajele si ma uit si la poze, dar fie din lipsa de timp sau pentru ca nu am un raspuns, las pauza; poate pauza asta s-o interpretati voi asa, ca lipsa de confort sau nebagare in seama.

Liv, iti faci cam multe griji despre cadouri; scrisesem si pe fbk, isteria asta a cadourilor si a cumparaturilor a facut sa cada in derizoriu toata sarbatoarea asta a Craciunului; pentru copii, e un prilej special, pentru ei inca exista Mos Craciun si gasesc justificat sa alergam pentru ei; dar spune-mi , ce ma impiedica sa-mi daruiesc in miez de vara sau cand vreau eu ceva? de ce sa astept Craciunul ? magia sta in simbol, ca vom fi toti impreuna pentru mai mult timp decat de obicei.

Didi, e jale cu avioanele; Ofe e in Beijing blocata, s-a saturat de mancare chinezeasca :); s-a scarbit de tot acolo cu mancarea, aia vand greieri prajiti pe strada cum vindem noi seminte ; dar din pacate pe Londra nu zboara nimic asa ca e inca in asteptare.

cat despre tusea lui ...stii daca ar fi doar tuse, dar se sufoca in tuse, e din aia stii, de se inroseste la fata ca nu-i intra aer; si mai e ceva, daca copilul are sensibilitatea asta, care pana la urma e genetica( avem astm in familie), la varsta asta incepe un proces de modificare bronsica care este ireversibil si care se traduce peste un timp in astm bronsic ca si boala cronica, deci nu mai vorbim de crize de astm si atat; daca se intervine corespunzator, atunci procesul asta este stopoat; Cernatescu i-a pus diagnostic de wheezing recurent si nu de astm desi a admis ca manifestarile sunt cele din astm si i-a prescris tratament antiastm, adica singulair, cure cu flixo .

Liv, ca doi porumbei in poza de la party.

Betty, i-ai lasat parul lung Andreei, iar Alexandra, pe care n-o vazusem de ceva timp , a devenit o mica domnisoara.

si mie mi-e dor de Elisa cu care am pierdut orice contact si in privat; trebuie ca Elias e un mare smecher acum ; si nici macar nu stim ce e bebe2.
cine stie, poate de Sarbatori isi trage sufletul si-si aduce aminte de noi; sa intru pe forum pe 25 decembrie si sa gasesc linkul ei pe picasa :)

Mergi la inceput

Acum ca tot am scris de discofort si nu vreau sa stresez lumea sa se simta cineva vinovat, nu e ceva personal, doar parerea lui Didi despre serbare, am scris un mesaj, apoi l-am sters sa nu se supere cumva, ei si asta a fost disconfortul meu, dar mi-a trecut repede, ca pe cat sar de repede, tot asa imi trece ...

Ella, cum iti dai seama ca Bob nu poate sa respire, ai zis ca se inroseste la fata... plange, se agita? Eu dupa toata alergia Alexandrei, cand la 3 m-a trimis sotul la spital, eu nu vroiam sa ma duc, mi-am dat seama ce inconstienta am fost ca putea sa faca soc. Ca era rosie si umflata tare la fata si ii suiera respiratia, era f agitata, bea apa incontinuu ...

trebuie sa o culc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

betty, so i was right :)

referitor la tuse, am mai spus, mama are astm de vreo 40 de ani, adica din tinerete.
Si am vazut crize de astm de toate felurile, de la unele pe care le ducea pe picioare pana la crize din alea in care cadea lata pe jos pana venea salvarea sa-i faca cortizon; pana s-au inventat spray-urile bronhodilatatoare si acum o chestie si mai noua, seretyde care e un puf zilnic , deci nu actioneaza pe criza ci doar preventie.
Face si acum crize urate mai ales daca e virusata cu ceva, caz in care trebuie internata, ca nu iese cu nimic din criza.

Iar la zic eu si nu numai, ca doar l-au vazut cativa medici, ca face crize de astm , pentru ca el nu tuseste postviral, nu are nimic, nu tuseste de fapt deloc, nici ziua, nici noaptea; si cand mi-e lumea mai draga, il apuca prima oara sec, dupa care expoctorant; e o tuse in lant, adica practic tuseste incontinuu pana se inroseste; cedeaza cu ventolin aproape instant; daca ar fi ceva pe fond viral, ar tusi ziua sau noaptea sau din cand in cand, dar la el tusea asta vine de nicaieri si dupa spray la fel, dispare de nu zici ca mai devreme tusea sa-si dea duhu.

ce spui tu de Alexandra, ca respira greu si era rosie la fata, este efectul alergiei; daca s-a umflat la fata, e posibil ca fenomenul sa se intample si pe interior; eu am alergie la kiwi si ananas si fac reactie anafilactica; fac edem, ma umflu peste tot pe unde am luat contact cu fructul, deci daca am inghitit, se umfla tot gatul, nu mai intra aer; ultima oara cand am facut de la ananas, in 2006, am ajuns la Floreasca cianotica; dar m-am luminat imediat dupa cortizon si oxigen :)

poate niste teste de alergii sunt relevante;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

A adormit Andrei si acum pot sa scriu si eu mai mult. Pupici pentru cum ati sarit cand am zis ca ma simt nebagata in seama pe aici.
Am stat si m-am mai gandit. Eu citesc tot mereu, vad toate pozele, dar rar scriu ceva. Si cand scriu sigur uit sa raspund unui mesaj pe care il citesem de vreo 2-3 zile si la care voiam musai sa spun ceva. Asa ca sunt fete care se pot supara ca eu nu le raspund aproape niciodata, desi le citesc mereu.
Betty in situatii ca cea pe care ai descris-o e bine sa mergi cu fata la urgenta. Are nevoie de corticoid rapid. Asta chiar e urgenta si mai bine sa mergi degeaba la spital, decat sa-ti para rau apoi. fetele frumoase sa se faca bine repede.
Ella sanatate multa lui Bob.
Am vazut poze cu fete frumoase de Betty si cu familia frumoasa a Livianei.
Liv sper si eu sa fie bine primite pozele. In primul an al lui Andrei le-am oferit calendare personalizate si au fost super incantati.
Si eu as vrea sa mai aflam vesti despre Elias, surioara/fratiorul lui si despre mamica lui. Poate ne aduce Mosul...

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput