***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
bettyR spune:
Da, Ioana, tot felul de surprize. Cred totusi ca a fost o reactie alergica, i s-a desumflat fata de la antialergic repede si petele de pe corp s-au estompat. Dar habar nu am de la ce, trebuie sa ii fac ceva analize.
Cristina, noi platim taxa lunara indiferent cate zile merge la gradi in luna repectiva, la care se adauga mesele care le-a consumat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lbelciug spune:
An@, ai povestit frumos impresiile de la serbare. Din pacate sunt si "neamuri proaste" printre parinti, si eu am fost enervata de o mamica careia i se parea ca baiatul ei e nedreptatit si toata serbarea a dat din gura - oricat m-am ferit, vocea ei (puternica de altfel) apare si pe inregistrarea noastra video. La fel, un alt parinte din grupa lui B s-a protzapit in mijlocul clasei ca sa filmeze, in timp ce noi, ceilalti "cameramani", stateam in spate sau pe margine. Mana "domnului" apare des in cadrele filmate de mine.
Te cred cu Ana, si B face la fel, e o perioada nefasta, poate pt ca se apropie toti de 4 ani (se zice ca anii pari ai copilului provoaca nervi parintilor ). Ai grija de tine, baga-l si pe sot la inaintare, protejeaza-te cat poti si profita de sarbatori ca sa te odihnesti. Asteptam cu nerabdare sa ne spui si numele lui bb2.
Acum am vazut zi pozele, minunata maramureseanca ta. Tu esti de-a dreptul stralucitoare, bravo! Cine era cretulina din poze?
Accesoriile din lemn le-am gasit la Ikea, insa le-am dat cu baitz ca sa le "aduc" la culoarea dorita. Apropo, muraturile noastre s-au acrit daca intelegi aluzia.
Iata si reteta de Chec aperitiv
4 oua
3 linguri ulei de masline
100 g faina
1 lingurita praf de copt
putina sare
250 g bacon ( eu am pus 150 g sunca si 100 g salam )
100 g masline negre
1/2 ardei rosu ( eu am pus 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde)
60 g cascaval ras
Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele.
Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie spumoasa. Se toarna usor uleiul mixand in continuare. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se adauga apoi restul ingrendientelor amestecand usor.
Se toarna totul intr-o tava de chec ( a mea a fost cam mare si de aceea nu a iesit asa inalt) si se coace aproximativ 45 de minute. Se scoate pe un gratar, se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia.
Apropo de masa de Craciun, vezi ca sunt multe reteta la subj "La bucatarie". Noi mergem pe varianta clasica, vin ai mei de la BR cu porcul gata preparat, asa ca eu o sa mai fac ceva salate si poate un dulce.
Mica, a luat ieri sotul o frumusete de brad dupa ce a starmocit vreo 2 ore la Hornbach (smecherii scoteau cateva baloate de brazi pana se vindeau toti si abia apoi aduceau altii; evident ce-i mari se vindeau primii). Aseara am constatat ca avem alta problema. Tulpina bradului e fff groasa, chiar si cioplita, bradul nu ar avea stabilitate in suportul actual asa ca ne trebuie unul nou (am inteles ca-s f scumpi si astia, ceva de genul 100 ron!).
Bafta multa la serbare! Asteptam poze si impresii.
Ella, merci de info pt brad. Te-as sfatui sa mergi la H, acolo sunt toti 75 lei, si mai mari si mai mici, dar trebuie un pic de invarteala ca sa zic asa. Adica sa te nimeresti cand aduc ei paletii cu brazi ca sa alegi ce vrei, nu din cei ramasi. Imi pare teribil de rau pt crizele de astm ale lui Bob; chiar ieri vorbeam cu o amica ce are 2 fetite astmatice. Ei au emigrat de 1 an in Germania si de atunci fetele nu au mai avut nici o criza, in timp ce in Buc erau mai mereu bolnave. E mediul viciat ca naiba aici...
BettyR, imi pare teribil de rau pt eruptiile fetelor, uf, taman asta iti trebuia de sarbatori. Poate va faceti totusi bine repede, va urez multa sanatate!
alynta27, ma bucur ca v-ati simtit bine la serbari, (nu-i asa ca-i minunat sa ai multe ocazii din astea?), am vazut toate pozele voastre, sunteti tare frumosi. Tu lucrezi la Selgros?
Chiar asa, pe unde o fi Doxinu - n-am mai dat pe la noi demult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
madaiulia spune:
Didi multumesc de strigare . Sunt pe aici, va citesc, dar nu prea scriu. De multe ori mi se pare ca nu prea sunt bagata in seama pe aici, asa ca ma limitez la a citi doar.
Noi suntem bine, am avut serbare la gradinita si la dansuri, mai urmeaza sa vina Mosul la serviciu la tatal unui prieten al lui Andrei (si o sa mergem si noi) si acasa. Andrei a fost incantat de prezenta Mosului, dar cam suparat ca nu a fost tati cu noi (anul asta suntem singuri de sarbatori ).
An@ multumim de vizionare. Si noi am vazut o printesa frumoasa cu mama ei. Dar lasa si burta la vedere.
Mare dreptate ai cu prezenta neamului la serbari. Asa a fost si la noi, mai ales la gradinita. Erau cazuri in care 1 copil era insotit de 7-8 adulti. Si desi am avut serbarea la un loc de joaca destul de mare, s-a facut o inghesuiala si o caldura de nu puteai sta. Dupa serbare Andrei a venit imediat la mine sa-l dezbrac, transpirase saracutul tot.
Si la dansuri Andrei a fost cel mai mic, a "dansat" si el cum s-a priceput acolo. La inceput ramasese cu ochii la Mos, apoi cand erau de impartit darurile el era cu ochii in sala .
Dar mare stres pe parinti si pe instructoarea de dansuri. Dupa mine farmecul serbarilor sta tocmai in micile "imperfectiuni" date de varsta lor minunata. La repetitia generala de pe scena Andrei imi striga pe la mijlocul dansului "mami, gata, mi s-au incalzit picioarele", iar ieri doar ce urcase pe scena si ma striga sa-l mai dezbrac ca nu poate dansa .
Betty cate ai mai patimit cu fete. Sanatate multa sa fiti in forma sa-l primiti pe Mos.
Carstea la multi ani!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Buna dragelor!
Ioana primesc multe ca sunt cuminti!
Liviana multumesc! Lucrez la un Institut de Chimie ce apartine de Academia Romana-fac doctoratul! Conducerea colaboreaza ca Sellgros-ul.
Didi multumesc! Asa e- deseori copii ne uimesc in mod placut!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mica0307 spune:
didi azi pleaca, maine ajunge. Indianapolis - Washington-Munchen-Bucuresti. Da am vazut ca pe Munich se decoleaza/aterizeaza.
lbelciug spune:
Urez si La multzi ani lui Carstea, sanatate, fericire si multa iubire! veniti in Ro de sarbatori?
Mica, ma intrebai de cadouri. Eu le-am facut niste aranjamente de sezon, cu cosulete impletite in care am pus cosmetice, cafea sau haine. Anul trecut au pus toti parintii bani si au ucmparat lucruri mai de valoare la educatoare si ingrijitoare. Tu la ce te-ai gandit? Ce faceti de Rev?
alynta27, bravo, cred ca doctoratul l-ai inghetat pt o vreme, nu?
bettyR spune:
Am reusit sa pun poze cu fetele si de la serbare. Alexandra si-a revenit, mai are cateva pete pe picioare, dar se duc, Andreea nu pare sa mai aiba nimic. Banuiesc ca a facut alergie de la un iaurt roz, nu mai cumpar niciodata asa ceva, si i-am dat si Alexandrei, pentru prima data si l-a si vomat vineri seara, iar ea nu bea nici lapte si nici eu nu puteam sa beau lapte cand era mica ca ii ieseau bubite si voma. AM tot amanat testele de alergie ca mi se parea ca nu mai are nimic, dar eu intr-adevar nu ii dau lacatate.
Madaiulia, eu iti citesc cu placere postarile, chiar daca nu zic nimic si am si uitat sa iti multumesc pentru PM. Nici eu nu ma simt intotdeauna confortabil pe aici, dar asta este. Imi pare rau ca suntet singuri de sarbatori, dar faceti voi ceva frumos sa va simtiti bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Da Liviana! sa vad daca imi aproba acum sa mai aman si pentru Maria!
Betty ce ti-au crescut fetele! Faina costumatia pentru serbare!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
BettyR, cand va vad pozele mereu ma minunez de frumusetea Andreei, e atat de angelica, de delicata si de frumoasa, rare fetite ca a ta. Sa-i faci niste poze prof daca ai posibilitatea, e atata candoare in chipul ei. Si Alexandra e frumoasa, dar are inca trasaturi de bebe. De ce zici ca nu te simti bine la noi, imi pare nespus de rau sa aud asta. Si tu Madaiulia, de ce te simti asa? Sunteti binevenite cu mare drag, poate nu reusim sa raspundem tuturor mereu, dar cheia e in comunicare continua.
Ca tot vorbiram de cadouri, ce le cumparati parintilor si socrilor? Eu aici am o mare dilema.
An@ spune:
Deci sunt pe fuga rau (ca am de termiant niste rapoarte si apoi sa fug mai devreme acasa ca vin aia sa-mi monteze bucataria), dar nu poci sa ma abtin cand vad ce scrieti (Mada si Betty): cum, mai, sa nu va simtiti comfortabil aici sau sa va simtiti nebagate in seama???????? (unde e ala de da cu bata??). Ca vin acus pana la Craiova si la Ardeal si asa ciufulesc de nu va vedeti .
Pai io abea acum, cand am ramas o mana de fete si ne cunoastem bine (cu unele aprofundez pe mess, cu altele la tel sau ne-am intalnit live) ma simt in largul meu si asa ca intre prietene.
Recunosc ca neuronul blod si acum gravid nu ma tine sa raspund fiecareia mereu sau sa spun ca am vazut pozele (dar le vad pe toate ) sau sa urez la multi ani, dar de citit citesc cu sfintenie TOT
, dimineata la cafea
.
Acum fug ca ma asteapta unu' in sedinta, dar va pup apasat pe toate, multumim de vizionat poze si pt complimente la gravida rotunda (nu, nu-mi ascund burta
, asa s-a nimerit..sper ca macar de sarbatori sa ma pozeze si pe mine cineva cu burta, sa am si io amintire ca sapt. viitoare fac 20 sapt...deci sunt deja la jumatatea drumului..cand o fi trecut timpul??!!
).
Mai vroiam sa-i mai scriu Ellei una alta, lu' Didi (ca o invidiez ca sta deja acasa) si lu' Bety ca mi-a placut strumful verde si mezina care a crescut mare...si fug pana nu fuge ala din ssala de sedinte
.
19+ si mami de
Ana (22mai2007)