***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 15
mica0307 spune:
carla mi-am adus aminte. Prima data a fost stafilococul auriu.
liv in aceeasi situatie suntem si noi cu bradul. Noi o sa il cumpratm joi cand se intoarce sotul si o sa il facem joi seara ca va fi si sora mea .
an@ noi mergem la ai mei de Craciun asa ca nu gatesc nimic. Si maya tot in costum national o sa fie maine la serbare.
Ce ati luat pentru educatoare cadou???
ckristina spune:
an@, mie imi gateste bucatarul(are sotul la servici unul bun)
mica si celelalte fete care aveti copiii la gradinite private, voua cum va calculeaza (financiar) zilele in care lipsesc;mie pt doar o sapt de prezenta mi au cerut 85% din taxa; mi s a parut cam mult si sunt curioasa daca asa e peste tot
CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
mica0307 spune:
Ckristina noua ne calculeaza asa: 500 lei + 20 lei/zi mancarea. Daca lipseste (si se anunta cu cateva zile inainte sa poata comanda mai putine portii) se scad cei 20 lei/zi.
ella_74 spune:
Liv,
am fost noi dupa brad in weekend; la Ikea mai intai; am gasit brazi frumosi dar erau si foarte mari, nu aveam loc nici in masina ca eram si cu ; cred ca era prea mare chiar si pentru livingul nostru de 40 mp ; noi cautam unul nu prea inalt dar des; pret: intre 2,5 si 3,5 mil;.
La Brico erau numai brazi din categoria vreji inalti si fara crengi :)
Pret, n-am mai intrebat ca nu era cazul.
Anul trecut tot de la Ikea am luat si a fost pana in 2 mil; anul asta nici n-am gasit ce vroiam, iar scorurile pentru vremurile astea de criza chiar mi s-au parut mari.
Am vazut poze de la serbari.
Mica, sa ne arati poze si cu Maya de la serbare.
din weekend face iar accese de tuse obstructiva pe care le-as califica crize de astm; apar subit si dispar cu puf ventolin de parca n-a avut nimic vreodata.
Cred ca ne ducem iar la Cernatescu sa-l vada.
In rest, ne laudam si noi cu crize de nervi, vorbit urat, etc; cum zice Arcadia, sa fim zen, e doar o etapa, sunt convinsa ca, atunci cand va creste, va fi un baietel tare bun.
Al_Ma spune:
Clem, stiu ca e dificil sa alergi cu copilul pe la mai multi doctori, dar poate ar fi utila si o a doua parere. Am citit in we despre dr. Doina Plesca, vicepres. sectie pneumologie pediatrica din Societatea Romana de Pneumologie, ca ar fi foarte buna. Nu stiu daca este mai buna decat Cernatescu, dar poate te ajuta cu ceva. Brazii mici de care iti spuneam eu i-am vazut la Practiker in Militari si am vazut tot de-aia mici si stufosi si langa metroul Crangasi. Dar nu stiu exact cat era pretul.
bettyR spune:
Ana, ce mandra a fost Ana la serbare si ce bine iti seamana! Si Andreea incepe sa semene cu mine si alexandra cu taica-sau. Cred pentru serbarile care se desfasoara in clase e spatiul prea mic, la Andreea a fost la un teatru de papusi, si era sala mare, lumina stinsa, ei acolo jos dupa cortina, a fost mult mai bine ...
Andreea ne-a surprins la serbare placut, a facut serios tot ce trebuia, a dansat, gesticulat, spus poezia la microfon frumos si clar. Inainte a fost super stresata si s-a matzait toata saptamana ca sa nu o duc, a facut=o pe fetita mica si imi zicea ca e prea mica de serbare cu mos, dar i-am spus ca e un fel de party cu costume frumoase, am imbracat-o, am dus-o si a fost ok. La venirea mosului m-am dus si eu sa nu se streseze prea tare.Avem poze, dar nu am avut timp sa le pun, sper sa apuc vreun moment de liniste ca nu mai am asa ceva de cand cu gradinita.
Alexandra, ori a luat un virus, ori a facut o alergie, dar i s-a umflat toata faza si urechile, i-a aparut o eruptie ciudata pe fata, apoi pe corp, maini si picioare, in zonele incheieturilor mai tare. Arata ca si cum e data cu urzica, asta noapte la 3 cand s-a trezit si am vazut-o cat e de umflata la fata si respira si greoi, cumva suierator, am dus-o la urgente, unde mi-au zis ca are laringo-traheita si alergie la ceva... eu ma indoiesc ca e alergie, banuiesc ca e boala asta www.desprecopii.com/info.asp?id=1660 " target="_blank">Boala a cincea, ca si Andreea are o eruptie de azi dimineata pe burta, si e infundata si plina de secretii, si eu la fel.
Arcadia, ma bucur ca ai scris!
ella_74 spune:
Alina,
anul trecut cand a avut probleme de respiratie, am fost si pentru o a doua parere la un pneumolog de copii, dr Butum Lavinia, care are cabinet si in policlinica Vitan.
Intre timp am aflat de dr Craiu care are "review-uri" f bune; a fost o vreme la CMU dar care are cabinet si la IOMC.
Inteleg insa ca aparatul care pune diagnostic de astm pentru copii sub 4 ani il are numai Cernatescu; lui n-am putut sa-i facem testul ca a urlat si stiu ca se face cand copilul doarme sau este in repaus total ca sa se observe 20 de cicluri de respiratie in baza carora se pune diagnosticul.
cautam in continuare brad :) e ferm convins ca daca nu vom avea brad, nici Mosul n-o sa vina.
Apropos de Mos, m-a intrebat de dimineata de ce Mosul poarta rochie precum Craciunitele, ca doar e baiat?! :)
alynta27 spune:
Salutare! Azi am fost la Serbarea de Pom de la mine la serviciu! Am ajuns odata cu Mos Craciun. Mare bucurie pe David! Au primit multe dulciuri! Eu mi-am revazut o parte din colegi si sefa(). Reintalnirea a placuta, chiar daca scurta. Era sala plina de copii, dar ai mei sareau in evidenta: David a alergat, non-stop in jurul meselor si a bradului, iar Matei afara-avem niste holuri lungi de cca 10 metri. Am avut ajutoare, ca altfel nu ma incumetam: cumnata cu prietenul. Putinele poze le-am pusaici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Arcadia felicitari pt mutare! Inca nu am reusit! La ine se misca greu treburile!
An@ faina fetita in costum popular!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Ioana13 spune:
Betty, tot felu de boli exotice fac fetele tale!
Felicitari artistei Andreea! Eu pe Patrick nu m-as baza daca as fi vreun regizor
|Alynta, dar multe daruri mai primesc cei 3 muschetari! Patrick zice ca el nu vrea cadouri de la Mos, ci numai jucarii
Arcadia, noroc in casa noua!