***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
Liviana Maria e satena la par! Dar per ansamblu are aliura de blondina: sprancene blonde, ochi albastri e toata alba ca branza! Cu pisarciosii e asa: David e trezit noaptea sa mearga la baie, uneori se scapa in pat iar Matei e inca cu Wc-ul la fund-vorba mamei! Multumim de vizionare!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raza de soare Buna dimineata! Zic sa intru si eu sa vad ce mai este pe aici si daca s-a facut corectura la datele bebelinei, cand colo... Nu mai suntem deloc pe lista! Oricum, pupici pentru fetele care ma cunosc si o imbratisare speciala pentru AMELY! Sarbatori pline de rasetele voioase ale puilor vostri!!! |
Bine ai revenit! Multa lume a disparut din peisaj si deci si din lista! Revino cu datele pt listuta si cine se pricepe le va trece!
POZE
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Sanatate capsuneilor bolnavi!
Multumim de aprecieri si de vizionarea pozelor.
Alynta ce mare s-a facut Maria!
Liviana iti vine bine noul look.
Anul asta am luat si noi brad artificial. Am gasit foarte frumos la Baumax si il impodobim inca de acum.
Andrei si-a dorit tare mult brad impodobit devreme, asa ca am renuntat la ideea mea de musai natural ca sa se bucure copilul mai mult de el. Si cred ca in ajun mai luam ceva crengute sau coronite naturale.
Ce simpatici sunt cei mici cu mamicile machiate si aranjate! Nici eu nu prea ma machiez si sunt imbracata mai mult sport. Asa ca intr-o zi cand m-am imbracat in rochie si m-am aranjat a exclamat Andrei incantat "mami, te-ai imbracat in fata!" A fost tare haios.
Noi azi avem serbarea de Craciun la gradi. Si Andrei e hotarat sa-i faca mosului o recapitulare cu locurile unde vrea sa-l viziteze. Am emotii!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
bettyR spune:
madaiulia, ce tare a fost Andrei!Si eu ti l-am admirat sa stii. Si mie imi zice Andreea sa ma imbrac in fuste si sa imi las parul lung, dar daca numai cu ele acasa si in parc, ce rost are ...
Andreea are probleme existentiale, mi-a zis ca nu vrea sa creasca mare ca se face apoi batrana, si nu-i plac batranii, fizic spune ea...azi mi-a zis ca de ce i-am dat sa manance cand era bebe ca vroia sa ramana asa, incepe sa viseze si sa se sperie...se inchide in camera si plange ca nu are parul mai lung ...
Carla, m-am ingrozit cand am citit, sanatate multa si sa va faceti bine repede! Biata Sabina, asa mi mila de ei ... ca ei vor mos si serbare ...
alynta27 spune:
Mada da a crescut! Si are o gurita... Si eu vreau sa fac bradul, dar sotul nu mi-a impartasit dorinta!
POZE
Cum a aparut Printul!
lbelciug spune:
Didi, uite aici un articol care poate te-ar ajuta:
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Psihologie/Sunt-parinte/Cum-sa-faci-fata-dorintelor-copiilor-articol-1715.html
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
vas spune:
NISTE POZICI CU NOI....
http://picasaweb.google.com/andreeabutan/FamiliaMeaFrumoasa#5551562501708093202.
Doar de atat am timp, va pup dulce pe toate.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
lbelciug spune:
Vas, hihi, cred ca s-a distrat pe cinste Eliza punandu-ti abtibilduri pe burta. Cum te simti, sper ca esti ok?
AlMa, Madaiulia, multumesc pt complimente.
Azi iar sunt la serbare, de data asta la Bogdan. Am emotii. La Matei a fost impresionant, imbracati toti in costum popular, bine dispusi si guralivi. Au cantat, au spus multe colinde romanesti cu versuri haioase (motiv pt M sa le invete si pe cele ale colegilor), au jucat capra etc, foarte reusita serbarea! Cea mai frumoasa din toate cate am vazut pana acum, ce-i drept si copiii sunt mai mari acum.
lbelciug spune:
Didi, da, e indrazneata coafura si ma bucur ca am acceptat-o pt ca ma face sa ma simt bine, mai tanara, mai putin apasata de probleme. Aveam nevoie de asta.
Cu serbarile nu comentez decat atat: am vazut atata bucurie, nerabdare si preocupare pentru acest eveniment din partea copiilor incat nu pot decat sa le felicit pe educatoare ca le-au creat aceasta stare. Le straluceau ochii de fericire la toti, lucru care pe mine m-a impresionat la maxim. Nu mai zic de reactia cand a venit Mosul cu cadouri.
Bogdan nu a vrut o vreme sa-mi zica deloc poezia pt serbare, am crezut ca nu o stie de nu vrea sa mi-o zica, insa educatoarea mi-a sugerat sa-l las in pace caci o stie f bine. Mi-a reamintit ca la gradi ei au alt comportament si are dreptate.
In concluzie, cata vreme baietii mei sunt fericiti, asa sunt si eu.