***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 12
Al_Ma spune:
Clem, uite un link http://www.jucarii de jucarii.ro/animale-interactive/piticul-duni/, nu gasesc un video. Nu am avut cum sa il probez ca lumea, pentru ca era Mara acasa si i-am ascuns imediat cum am ajuns , dar suna destul de bine. Spune 8 povesti, are si carticica, dar sunt varianta prescurtata. Eu i-am luat ca vreau sa-l am pe drum acum, cand plecam in vacanta, sa-si faca de lucru cu el, alternativ cu DVD-urile cu desene.
Marei i-am luat deja 1 pereche de Superfit de pe ebay.de, foarte bune, imblanite pe talpa, dar sunt ghete, nu cizme (nu vin pana la jumatatea gambei). Mai are o pereche de Elefanten, dar astea nu sunt imblanite pe talpa si eu am fix cu frigul, asa ca am luat niste branturi speciale de la Decathlon sa i le decupez si sa i le pun. Si i-am mai luat si o pereche de cizme Richter, destul de bune, dar neimblanite pe talpa (la fel) si marimea 27 (ea poarta 26 acum). Pe-astea le-am postat pe net, sa le vand. Dar vroiam sa-i iau ceva profi de zapada de-aia mare , de-asta vroiam TNF sau macar Columbia. O sa vad. Am sunat si eu la cei din Unirea si pe Magheru, dar mi-au spus ca nu au TNF pentru copii, au alta marca, o sa ma duc sa vad. Astea Superfit pe care le-am gasit la Humanic sunt asa http://www.amazon.de/Superfit-5-164-06-Cross-Unisex-Stiefel/dp/B003O0MZR4/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I3VT6LOMF577UT&colid=2KBVVV9T7G7EN , dar sunt masura 27 si mi s-a parut ca sunt putin mari. Le-am rezervat, ca am timp pana miercuri sa ma decid. Din cate stiu Superfit e o firma buna, cred ca o sa faca fata la zapada. Acum 2 ani ne-am dus in Austria cu niste Geox, dar ii inghetau foarte tare picioarele in ele, desi erau speciali pt zapada (ma rog, cat de special poate fi Geox). De-acolo i-am luat Elefanten si parca avea soba in ele, asa de calde ii erau picioarele de fiecare data. Dar la noi in tara oferta e foarte slaba si, daca gasesti, sunt extrem de scumpe. Totusi, nu as vrea sa astept sa-i iau de-acolo, poate nu gasesc ceva sa-mi placa. Iar sa comand online nu mai am timp, ca nu ajung pana plecam noi. Stiu, sunt paranoica, dar am o dambla cu picioarele calde.
A, si legat de Superfit de baieti, sa stii ca erau unele misto pe bleumarin pt baieti. Chiar mi-au placut. Daca nu ma insel, erau modelul de mai sus, cealalta varianta de culoare.
Legat de Zhu Zhu, sper sa-i placa Marei si sa se joace cu ei, altfel ma tem ca o sa ma oftic rau pentru cat am dat. Am citit diverse review-uri, unora le-au placut, altora nu. Am vrut sa-i iau o pisica interactiva de la Hasbro, dar nu am mai gasit in RO, si-asa am ajuns la soareci.
Sanatate la bolnaviori! Didi, e bine sa ai in casa si sirop de brad/pin, ajuta mult in cazuri de-astea. Si la Mara are efect Prospanul.
Eu nu pot sa vad pozele, trebuie sa ajung acasa sa intru de pe calc personal.
Ioana13 spune:
Carla, multa sanatate Sabinei si rapida! O si doare urechea?
Liv, foarte bine iti sta! Noi ca mame de baieti, trebe tot timpul sa ne reinventam, ca altfel se sesizeaza Mi-a zis P intr-o zi ca sunt urita, ca "nu m-am facut pe aici" si mi-a aratat ochii. Nu eram fardata in ziua aia
Si noi avem brad artificial! Atit de linistita sunt ca nu mai trebe sa umblam si dupa ala. Patrick toata ziua zice sa facem bradul (ca stie ca Mos Craciun vine numai dupa ce avem brad).
Prietena mea cu alaptatul a patit asa: a eliberat-o din spital si in momentul in care a ajuns acasa a pus bb la sin si nu l-a mai putut lua 30 de minute TAre ma bucur pentru ea si pt bb.
lbelciug spune:
Ioana13, mi se pare normala reactia baiatului. Si B ma intreaba dimineata de ce ma fardez. Ii raspund: "ca sa fiu frumoasa". Deci daca nu ne machiem, concluzia corecta e cea a lui Patrick.
Acum m-a intrebat de ce m-am facut blonda. I-am zis ca i se pare, ca sunt shaten deschis.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
ella_74 spune:
Didi,
si brazii de import miros, naturali sa fie; o fi chestie de gust, dar eu n-as impodobi de plastic; sor-mea din Italia are de plastic, nu-l face niciodata de Ajun ci de la inceput de decembrie; nu inteleg de ce nu-l impodobeste de cu vara daca tot o poate face; care e mai e rostul daca nu miroase a brad in casa si daca nu-l faci de Ajun?
Dar ca si Anca, imi plac cei mici si bogati; nu-mi plac brazii aia tip vrej, inalti pana in tavan dar cu 2 crengi :)
Alina,
unde plecati in vacanta? o pregatiti pe Mara de zapada serios :)
atunci sa te mai intreb: salopeta de schi i-ai gasit? ca i-am luat niste pantaloni de fas lui de la babyexpo, captusiti cu polar dar nu au protectie de zapada jos cum sunt cei de schi; pe la decatlon or fi?
Ai cautat ghete si pe Next? ca livreaza iar in RO; eu la ei vazusem niste ghete in genul celor de la Superfit pe care le-ai postat dar nu erau dispo masura lui .
bettyR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Liv, foarte bine iti sta! Noi ca mame de baieti, trebe tot timpul sa ne reinventam, ca altfel se sesizeaza Mi-a zis P intr-o zi ca sunt urita, ca "nu m-am facut pe aici" si mi-a aratat ochii. Nu eram fardata in ziua aia Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Si eu atunci ce sa zic ca nu ma fardez deloc, Andreea m-a intrebat mirata ce am pe gura cand m-am rujat odata ...
Si eu am brad artificial de anul trecut, si suntem linistiti ca nu mai trebuie alergat si cautat, pentru miros se poate face un ornament dragut din cateva crengute ...
Carla, sanatate multa fetei!
Motannel spune:
Buna seara!
Multumim frumos doamnelor care ne-au felicitat!
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori! Teodora e deja muuult mai bine dupa bronsita spastica pe care a capatat-o, Dumnezeu stie de unde! Analizele sunt ok, chiar daca avea unele valori in afara limitelor normale ... Desi e slabuta (manechina) dr. a spus ca e ok!
In privinta bradului de Craciun ... il preferam pe cel natural si il impodobim in Ajun .... Abia asteptam!
O seara placuta tuturor!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07) + 18+ (DPN 19.05.2011)
Al_Ma spune:
Clem, plecam in Austria, la Strobl, pe langa Salzburg. Asta am gasit pe ultima suta de metri. Ca, desi imi propusesem inca din septembrie sa fac rezervari, asa sunt eu - las pe ultima clipa Pantaloni de schi are de anul trecut ca eu, ca o mama prevazatoare ca multe dintre noi, i-am luat imbracaminte pentru 5 ani. Are doua perechi de la Fix, sunt foarte buni. A mai avut unii tot din astia si acum 2 ani si o puneam in fund in zapada si nu avea nicio problema. Are captuseala cu fleece in zona bazinului si jos sunt stransi cu un elastic pe dedesubt, tin foarte bine. Daca as mai gasi si pt la anul, i-as mai lua. Sunt luati de la pufilici, tipa din Suedia care mai vindea haine pe net.
Legat de brad, si noi preferam sa fie natural, dar cred ca anul asta o sa-l impodobim pe cel artificial ca e foarte frumos si luam niste coronite din crengi pentru miros. De asemenea, desi de regula il facem cu o zi-doua inainte de Craciun sau, uneori, dupa Craciun , anul asta cred ca o sa-l impodobim de-acum, ca sa ne bucuram de el.
mica0307 spune:
carla sanatate multa Sabinei. Imi pare tare rau ca se tot repeta otita.
didi Maya nu mai tuseste de vreo 1-2 sapt. Acu scuip si eu in san sa nu o deochi, ca e tare bine sa nu o mai aud tusind prin casa.
Noi am si propolis, 30 pic pe zi/3 sapt si apoi 2 sapt pauza.
Nu stiu de la ce dar nu mai tuseste si nu a mai racit. Acum Doamne ajuta!
Anul trecut din Mr Bricolage am luat brad, parca in jur de 100 lei si destul de frumos. Noi o sa il facem week-endul asta.
ckristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Didi, si brazii de import miros, naturali sa fie; o fi chestie de gust, dar eu n-as impodobi de plastic; sor-mea din Italia are de plastic, nu-l face niciodata de Ajun ci de la inceput de decembrie; nu inteleg de ce nu-l impodobeste de cu vara daca tot o poate face; care e mai e rostul daca nu miroase a brad in casa si daca nu-l faci de Ajun? Ella |
e din gasca mea
CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
Raza de soare spune:
Buna dimineata!
Zic sa intru si eu sa vad ce mai este pe aici si daca s-a facut corectura la datele bebelinei, cand colo...
Nu mai suntem deloc pe lista!
Oricum, pupici pentru fetele care ma cunosc si o imbratisare speciala pentru AMELY!
Sarbatori pline de rasetele voioase ale puilor vostri!!!