***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 11
lbelciug spune:
Hello, intru repede sa va spun ca am pus poze noi incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2010#5550061172631676146
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
liv sa iti fie de bine noua coafura. Iti sta tare bine.
al_ma si Maya o sa primeasca tot Zhu Zhu Pets de mos Craciun.
North Face au in Unirea la et 3 (cred) in magazinul cu o'neel. Dar nu am vazut de copii.
A cumparat cineva brad. De unde? Saptamana asta tre sa ne ocupam si noi si sa il facem in week-end.
Maya are serbare la gradi pe 21 dec si o sa ma duc singura , sotul e plecat din tara si sora mea ajunge pe 22 .
ella_74 spune:
Liv, imi place rebranding-ul :)
Mica, noi am luat brad in ultimii ani de la Ikea; sunt de import si sunt foarte bogati; au toate tipurile, pitici si inalti .
noi cred ca abia in weekend ajungem sa luam brad si de impodobit numai in Ajun; anul asta e prima oara cand o sa-l impodobim impreuna cu ; pana acum il faceam dupa ce adormea el.
DidiAlex spune:
Ella,
dar miros brazii aia?
asta imi lipseste mie cel mai mult: mirosul
Edit: io de fapt vroiam sa va spun ca am intrat in We, si cum am temrinat rapid ce ati scris am citit la subiectul Carlei, ca era ultima care scrise..si am ramas soc cand am vazut cat patamineste Sabina
io am fost si sunt pt colectivitate, dar asta le intrece pe toate.
alynta27 spune:
Salutare!
Ella multumesc de aprecieri!
Liviana ce freza frumoasa si moderna! Te prinde bine! Ce creativi sunteti voi!
DidiAlex si eu ador mirosul de brad! Dar noi suntem mai ecologici si folosim unul artificial!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Am luat noi brad ieri de la Bricostore din Pantelimon, este pana la tavan si bogat si miroase. Mai aveau si la Cora, Mr. Bricolage si in piata la Obor.
Sabina... foarte pe scurt, este la a 3-a otita perforata la aceeasi ureche in 6 saptamani, a facut 2 ture de augmentin, una de zinnat, ieri am fost la urgenta pentru ca sub antibiotic si cu toate antitermicele bagate in ea, mi-a facut febra 40 si i s-a umflat un ochisor. Am revenit in dimineata asta pentru analize complete, trebuia internata dar nu mai sunt locuri nici la IOMC si nici la Gr. Alexandrescu, are o infectie foarte puternica. I-a pus branula, facem 2 antibiotice la 12 ore intravenos si asteptam rezultatul de la celelalte analize. Ea si-a facut praf stomacul, are 15-20 scaune diareice zilnic, azi-noapte i-am pus pampers pentru ca se tot scapa pe ea. Eu... n-am dormit de 3 nopti mai mult de o ora, sunt pe 7 carari.
Orelistul a zis sa nu mai auda de gradinita si ca va sesiza directia de sanatate publica, pentru ca are spitalul plin de copii cu probleme aduse de la gradinita.
An@ spune:
Of, Carla, sanatate multa Sabinei! Ce mila mi-e de ea ...
Noi am fost internate (la prima otita si cea mai grava) la V. Gomoiu si am fost f multumita si de dr. si de asistente si de conditii (asta in cazul in care e nevoie sa va internati).
lbelciug spune:
Hehe, multumesc fetele! M-am reinventat! La petrecerea de la firma de sambata am primit multe complimente!
Draguta foc dolofanica, Alynta27. Imi plac pozele unde poarta fustita rosie. E blonduta la par Maria sau mi se pare mie? Ai tai dorm bine noaptea, ca pe noi ne cam zapacesc pishaciosii astia mici. wow, aveti zapada deja, ce frumos ca ati iesit cu sania!
Ella, multumim pt pontul cu cartile teora, am comandat si eu vreo 4 de la ei, maine le primesc. Ma bucur ca ti-a placut la gradi de stat, multa bafta cu inscrierea!
Mica, nu fii trista, ia-ti camera de filmat si asa va putea s-o vada si sotul pe Maya. Si eu am mai fost singurica la serbarile baietilor.
Si pe mine ma intereseaza un brad frumos de cca 1,5 m inaltime insa nu vreau sa dau o caruta de bani pe el. CarlaV, cam ce preturi aveau cei vazuti de tine? Graznica experienta cu otita, nici nu stiu ce sa zic cand aud asemenea orori. Saracuta sabina, cred ca e si ea tare suparata. Multa putere si sa va refaceti repede.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui An@ Of, Carla, sanatate multa Sabinei! Ce mila mi-e de ea ... Noi am fost internate (la prima otita si cea mai grava) la V. Gomoiu si am fost f multumita si de dr. si de asistente si de conditii (asta in cazul in care e nevoie sa va internati). 12+ si mami de Ana (22mai2007) |
Multumesc, mama a lucrat la IOMC si ne-au pus branula acolo si ne-au lasat acasa, cu conditia sa mergem de 2 ori pe zi sa-i faca tratamentul intravenos. Doctorii care au fost colegi cu mama si care o stiau pe Saby doar din poze pana la 3 ani si 3 luni au spus ca si-au facut un obicei din a sesiza DSPB cand apar astfel de cazuri cu copiii de gradinita. Eu una nu cred ca se va rezolva ceva, dar o sa vorbesc iar cu directoarea.
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Si pe mine ma intereseaza un brad frumos de cca 1,5 m inaltime insa nu vreau sa dau o caruta de bani pe el. CarlaV, cam ce preturi aveau cei vazuti de tine? Graznica experienta cu otita, nici nu stiu ce sa zic cand aud asemenea orori. Saracuta sabina, cred ca e si ea tare suparata. Multa putere si sa va refaceti repede. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Mie cel mai mult mi-au placut bradutii de cam 1m inaltime, erau toti drepti si rotunzi de jur imprejur si bogati, la Brico in Pantelimon erau 35 lei. Cei mai mari erau 80-170 lei, dar era de cautat pana gaseai unul bogat.
Sabina a fost la un pas de septicemie, inca nu stiu daca am ajuns pe linia de plutire, vedem azi si maine daca reactioneaza bine la antibioticele noi.