***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 10
madaiulia spune:
An@ draguta recapitularea. Ana ce mai face? A trecut otita?
Ioana eu as adauga sa se linisteasca mama intai de toate. Stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar e foarte important. Daca ea e speriata de cand il ia pe bebe in brate ca iar nu o sa ia sanul si nu o sa manance el simte stresul ei si nu reactioneaza tocmai bine. Si nu as folosi mameloane de silicon, prea seamana mult cu biberonul. Daca o poate ajuta cineva ar mai putea incerca sa ia un furtunas ca cele de la perfuzoare, sa-l lipeasca pe san langa mamelon, iar cand bebe ia sanul sa-i impinga cineva cu seringa laptic prin furtunel. Asa se prinde ca ce vine de acolo e bun si poate o sa accepte sa suga singurel.
Didi Si Andrei s-a bucurat de venirea lui Mos Nicolae. S-a trezit devreme si ma intreba cat mai e pana dimineata, sa vada daca a venit Mosul si ce i-a adus. L-am si filmat, sa vad daca reusesc sa il incarc.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
An@ spune:
Mada , otita a trecut de mult (de la incep. lui nov.), sapt. trecuta am fost cu viroza si mi-a fost frica sa nu faca iar otita, dar slava Domnului, s-a terminat cu bine.
De luni am trimis-o iar la gradi, ca deja eram toti cu nervii prastie ...a inceput sa-mi zica cand ne certam: "esti rea, foarte rea" si daca vede ca nu o bag in seama pluseaza: "stii cum o sa te strige copiii? ...Mamaaaaa-lu'Ana-reauaaaaa! mamaaaa- lu'Ana- reauaaa! Asa o sa te strige copiii". Si incheie cu mainile in sold si cu un "hmm" dezaprobator .
17+ si mami de Ana (22mai2007)
madaiulia spune:
An@ ma bucur ca sunteti bine. Retinusem eu ceva de boala, otita, nu mai stiam sigur . Bebelina din burtica ce mai face? V-ati hotarat la nume?
Simpatica Ana . Si la Andrei e la ordinea zilei "esti rea". Alaturi de proasto, tampito si tot ce mai aude el pe la gradi. Ieri imi spunea ca el si prietenul lui sunt rautaciosi si nebuni. Si cand ii tot explicam ca nu sunt, mi-a zis suparat "Te spun eu maine lui David ca ai zis ca nu sunt nebun". Orice cuvand nou pe care il aud li se pare interesant si il reproduc.
Nu am reusit sa incarc filmuletul, e prea mare. Asa ca am pus o poza cu costumul pentru serbare http://family.webshots.com/photo/2882466570101709661CNIKwc?vhost=family.
Si am mai gasit una draguta, de la Sf Andrei. Era pictat de la petrecerea unui prieten si venit acasa s-a gandit sa desavarseasca opera. Iata ce a iesit: http://family.webshots.com/photo/2836711640101709661yUPtGM.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
F dragut Craciunelul tau, MadaIulia.
An@,parc-o aud pe Ana tipand asa....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
ella_74 spune:
Azi am fost sa vad gradinita de stat; am vazut pana acum numai gradinite private, dar cea pe care am vazut-o azi le depaseste pe multe dintre cele private si ma refer aici la "logistica"; sala de clasa era un open space pe alocuri compartimentat dar imens, cred ca in jur de 60-70 mp; o parte destinata somnului, o parte unde se lua masa, o parte loc de joaca foarte mare; si toaleta langa clasa; totul foarte curat si nou.
Grupa mica are 30 de copii oficial dar vin zilnic cam 25.
N-am stat de vorba cu directoarea, ci cu una din educatoare care mi-a spus ca doar la primavara sa-l pot inscrie pentru la toamna.
O sa incerc sa vorbesc si cu directoarea poate cine stie...gasim loc mai repede :)
inca nu vrea sa auda de gradinita deci nici macar nu stiu daca va sta.
alynta27 spune:
Salutare!
Ella eu cred ca ii va place mult la gradi! El e un baiat inteligent si acolo va avea diverse preocupari interesante! Ce frumoasa e gradinita din ce spui! Foarte interesante cartile comandate pt Bob!
Ckristina nasol cu pneumonia!
DidiAlex copii nostri au multa personalitate! Acum fiecare cum ii percepe!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Madaiulia ai baiat mare! Ce frumos ii sta costulat si colorat!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Poze noi
POZE
Cum a aparut Printul!
Al_Ma spune:
Am luat si eu azi doi pitici Duni Povestitorul, unul pentru Mara, celalalt pentru cadou. Am dat 140 ROn pe unul, de la HelpNet, daca mai intereseaza pe cineva. De asemenea, multumesc pentru sugestia cu Zhu Zhu Pets (nu mai stiu daca Mica sau An@ a zis de asta), am luat de la Noriel 3 hamsteri si vreo 3-4 accesorii. De inceput .
Am fost pe la Decathlon, Hervis si Humanic, am cautat niste ghete de zapada pentru Mara. Am gasit Superfit si am rezervat o pereche pana miercuri, ca vreau sa ma mai uit prin oras. Vroiam sa iau ceva de la The North Face, dar nu am gasit. Voi ce ghete/cizme de zapada luati?
ella_74 spune:
Alynta,
Ti-am vazut printesa; ce mare a crescut!
Alina,
hai ca m-ai facut curioasa cu piticul asta povestitor; banuiesc ca e acelasi de care spune Mada; am mai auzit de el, de fapt cred ca l-am si vazut intr-o vitrina; ce stie sa povesteasca?
ai un link, ceva?
In afara de ce i-am comandat lui de la Teora si pe care nu le-am luat pentru Craciun ci pentru activitati curente, i-am mai comandat de pe www.miorlau.ro un set de cuburi din lemn cu care se poate construi un miniorasel si pe care intentionam sa le pictam impreuna. deci le-am luat nu pentru construit musai ci ca sa pictam :)
Mai are niste cadouri gata impachetate primite de la LO dar nu stiu ce e in ele; din Italia, de la fratele cel mare o sa primeasca ce a cerut, "o masina rosie cu telecomanda si cu baterii de schimb"
Asa ca practic si noi cautam un cadou de Mos.
Ref la ghete de iarna, a purtat pana acum niste Geox masura 26 dar care nu-i vin decat cu sosete neflausate, ca are piciorul lat.
De saptamana asta le-a primit pe astea, masura 27-28:
http://www.giantstrides.org.uk/Olang_BMX_Kids_Snow_BootsBlack--product--793.html
Sunt luate din Jhon Lewis, au costat aprox 40 lire dar se pare ca online se gasesc si mai ieftin.
Sun foarte bune fiindca partea de jos este cauciucata, iar partea de sus e fash teflonat deci tot impermeabil; si inauntru, inclusiv pe talpa au blana destul de groasa.
Si eu sunt fan TNFace, fac numai incaltari impermeabile in special de munte; cat despre Superfit, doar anumite modele sunt frumoase, ma refer la alea de baieti; am tanjit mult dupa unele pe care le avea Elias de Elteka; am sfarsit sa cumparam si noi unele din mall pe care le-a avut sezonul trecut; sunt de foarte buna calitate; le-am dat mai departe in stare perfecta.