Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
Propunerile pot incepe de acum,din punctul meu de vedere. Decat doar ca eu n-am nicio carte momentan in minte.
A, www.polirom.ro/catalog/carte/zile-linistite-la-clichy-3933/" target="_blank"> Henry Miller - Zile linistite la Clichy (desi s-ar putea sa nu fie mult de comentat la ea).
Si www.editura-art.ro/carte/veranda-cu-frangipani" target="_blank"> "Veranda cu frangipani" - Mia Couto (la asta ar cam fi)
Fotografii ale premiului - diseara.
Laura, eu nu m-am prea impacat cu veiozele de carte, de-aia ai fost f incantata cand am gasit-o pe asta.
Laura25 spune:
Daca are 216 pagini e ok? Se incadreaza? (e fontul destul de mare )
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Ok, atunci propun www.humanitas.ro/humanitas-fiction/s%C4%83-nu-pronun%C5%A3i-noapte" target="_blank"> Amos Oz - Sa nu pronunti: noapte
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
corap spune:
(super, tocmai ma gandeam ca am ajuns la o varsta suficient de inaintata fara sa citesc nimic de Amos Oz)
beshter spune:
eu nu propun nimic acu' pen'ca am pus deja ochii pe una dintre cartile propuse deja.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
viviana spune:
David Lodge - Ganduri ascunse
www.depozituldecarti.ro/carti/17564/Ganduri-ascunse-David-Lodge" target="_blank">http://www.depozituldecarti.ro/carti/17564/Ganduri-ascunse-David-Lodge
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
lilanda spune:
Io propun Anul iepurelui de Arto Paasilinna: 179 de pagini aerisite
ps: din prezentarea pusa-n link, puteti sari introducerea. N-are nicio legatura cu cartea!! :)
maria_alexia spune:
Va urmaresc cu interes, ma tenteaza deja vreo 3 dintre cartile propuse, astept sa le votam .
corap spune:
pe unde umblai, lilanda, cand am pus intrebarea dincolo? :)
edit: nenea (tanti) ala (aia) de-a facut prezentarea din link nu cred ca a citit cartea
asa... premiul va consta in:
acest inel cu cuart roz si amazonite (e reglabil)
si
aceasta carte - Anotimpul fructelor de mango
Spor la propus!