Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Denizel...no problem..aceleasi reactii le-am avut si eu la postarile lui..pana devenisera inutil vulgare zic io...dar sa nu mai barfim lumea....mi-ar placea si mie sa revina beren...poate mai citeste ashea...pe furis
ma mut la joc sa pun ghicitoarea

P.S. si liadorian a disparut iarasi...sper ca ea e doar ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am verificat acum la liadorian si nu are lacatel pe cont :).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Nu stiu altii cum sunt, da' io mai vreau o data!

corap, n-ai vrea matale sa propui o tema? Ultima inscrisa in cercul resuscitat dar deja participanta veche hm? Io cred c-ar fi cazul.

Ce spuneti?

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mihaelka pot sa-ti ofer un buchet virtual pentru perseverenta cu care incerci sa salvezi un "subect" care si-a dat demult obstescul sfarsit?

P.S. Ma bag si eu la noul cerc, daca propune careva, ceva. Ca sa nu ziceti c-am intrat si n-am contribuit cu nimica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vreau si eu! Vreau si eu! (sa citesc ce iese la vot)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

(scuzati lipsa, aseara am copt niste planete)

Eu as propune o incercare de resuscitare mai radicala. Asa ca supun la vot doua chestiuni:

1. Il facem "Clubul cartilor cu premii" (ca vad ca pe DC premiile sunt foarte motivante) - ma oblig sa pun eu premiul la fiecare tema (gablonzuri si/sau carti), iar castigatorul sa fie ales aleator dintre participantii la discutii.

2. Urmatoarea tema sa fie usor digerabila - gen: Si cartile sub 200 de pagini au dreptul la viata

(Puteti zice ca-s oribile propunerile, nu ma supar. Doar ca ma oftic ca nu trece lumea pe-aici. Si cred ca sunt cateva persoane care bananaie pe forum si nu au descoperit ca aici ar avea ceva de spus)

Mergi la inceput

corap, super! Eu votez cu pentru pt amandoua propunerile tale!
Si propun ca cine e la rand la propus tema sa fie persoana care ofera premiul cercului curent. Astfel o sa participam cu totii, prin rotatie.

Intrebare nitzel off-topic: unde gasesc lampa de citit? Am cautat intr-o gramada de magazine (hypermarket, electronice, librarii) si nu am gasit nicaieri.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Da, da, si eu is pentru ambele propuneri!

cora, tu spui cand incepem propunerile.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu am una de la ikea - a costat destul de mult pentru ceea ce e (vo 80 de lei), dar mie mi-e foarte utila si are o lumina buna.

iaca ca acu e mai ieftina! www.ikea.ro/product/show/code/90123681" target="_blank"> asta-i

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

eu am una de la ikea - a costat destul de mult pentru ceea ce e (vo 80 de lei), dar mie mi-e foarte utila si are o lumina buna.

iaca ca acu e mai ieftina! www.ikea.ro/product/show/code/90123681" target="_blank"> asta-i

Eu vreau una din aia mica, sa o prind de paginile cartii. Am vazut in cateva magazine virtuale, dar parca as vrea sa o vad inainte de a o lua. Oricum Ikea e cam departe de mine . Multumesc! Mai caut. Daca nu, iau de pe net.

Mergi la inceput