Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Cititoarelor, mai puteti propune pana sambata seara!

Votarea incepe sambata si se incheie luni seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mai am o propunere:

Plansul lui Nietzsche de Irvin D. Yalom

www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche" target="_blank">http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mai am o propunere:

Plansul lui Nietzsche de Irvin D. Yalom

www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche" target="_blank">http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Pe site la humanitas zice ca are 400 de pagini. Daca e asa, nu se incadreaza la tema propusa de corap.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Da, Laura, stiu. Am vazut si eu intr-un tarziu. Am fost plecata si nu am avut timp sa rectific.
Cred ca nici cealalta carte nu se incadreaza.

O sa ma gandesc la altele.

vivi

Mergi la inceput

Revin cu 2 propuneri "mai scurte"

Paul Auster - Invizibil
www.edituraunivers.ro/Products/109-invizibil.aspx" target="_blank">http://www.edituraunivers.ro/Products/109-invizibil.aspx

Alice Hoffman - Regina de gheata

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

O sa lipsesc o vreme (cat mai scurta, sper) - trebuie sa ma internez cu andrei. Va rog, faceti voi lista cu carti pentru vot. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cora, sanatate multa si speram sa va intoarceti repede, repede!

Propuneri:

1. www.polirom.ro/catalog/carte/zile-linistite-la-clichy-3933/" target="_blank"> Henry Miller - Zile linistite la Clichy
2. www.editura-art.ro/carte/veranda-cu-frangipani" target="_blank"> "Veranda cu frangipani" - Mia Couto - 3 voturi
3. www.humanitas.ro/humanitas-fiction/s%C4%83-nu-pronun%C5%A3i-noapte" target="_blank"> Amos Oz - Sa nu pronunti: noapte - 3 voturi
4. www.depozituldecarti.ro/carti/17564/Ganduri-ascunse-David-Lodge" target="_blank">David Lodge - Ganduri ascunse
5. Arto Paasilinna - Anul iepurelui
6. www.edituraunivers.ro/Products/109-invizibil.aspx" target="_blank">Paul Auster - Invizibil
7. www.scribd.com/doc/2069879/Hoffman-AliceRegina-de-gheata" target="_blank">Alice Hoffman - Regina de gheata - 2 voturi

Cred ca putem deschide si urnele de vot.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Evident, votez cu Amos Oz, Sa nu pronunti noapte . Poveste despre dragoste si intuneric este una dintre cartile mele preferate, sunt sigura ca nici aceasta nu ma va dezamagi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Votez si eu pentru Amos Oz .

De altfel, am si inceput-o aseara, nu mai aveam rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eu votez cu 'Veranda cu frangipani'.
Cora, sanatate multa!

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput