Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)
Raspunsuri - Pagina 5
corap spune:
Cititoarelor, mai puteti propune pana sambata seara!
Votarea incepe sambata si se incheie luni seara.
viviana spune:
Mai am o propunere:
Plansul lui Nietzsche de Irvin D. Yalom
www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche" target="_blank">http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Mai am o propunere: Plansul lui Nietzsche de Irvin D. Yalom www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche" target="_blank">http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/plansul-lui-nietzsche Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Pe site la humanitas zice ca are 400 de pagini. Daca e asa, nu se incadreaza la tema propusa de corap.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
viviana spune:
Da, Laura, stiu. Am vazut si eu intr-un tarziu. Am fost plecata si nu am avut timp sa rectific.
Cred ca nici cealalta carte nu se incadreaza.
O sa ma gandesc la altele.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Revin cu 2 propuneri "mai scurte"
Paul Auster - Invizibil
www.edituraunivers.ro/Products/109-invizibil.aspx" target="_blank">http://www.edituraunivers.ro/Products/109-invizibil.aspx
Alice Hoffman - Regina de gheata
vivi
corap spune:
O sa lipsesc o vreme (cat mai scurta, sper) - trebuie sa ma internez cu andrei. Va rog, faceti voi lista cu carti pentru vot. Multumesc!
Laura25 spune:
Cora, sanatate multa si speram sa va intoarceti repede, repede!
Propuneri:
1. www.polirom.ro/catalog/carte/zile-linistite-la-clichy-3933/" target="_blank"> Henry Miller - Zile linistite la Clichy
2. www.editura-art.ro/carte/veranda-cu-frangipani" target="_blank"> "Veranda cu frangipani" - Mia Couto - 3 voturi
3. www.humanitas.ro/humanitas-fiction/s%C4%83-nu-pronun%C5%A3i-noapte" target="_blank"> Amos Oz - Sa nu pronunti: noapte - 3 voturi
4. www.depozituldecarti.ro/carti/17564/Ganduri-ascunse-David-Lodge" target="_blank">David Lodge - Ganduri ascunse
5. Arto Paasilinna - Anul iepurelui
6. www.edituraunivers.ro/Products/109-invizibil.aspx" target="_blank">Paul Auster - Invizibil
7. www.scribd.com/doc/2069879/Hoffman-AliceRegina-de-gheata" target="_blank">Alice Hoffman - Regina de gheata - 2 voturi
Cred ca putem deschide si urnele de vot.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ama_kaly spune:
Evident, votez cu Amos Oz, Sa nu pronunti noapte . Poveste despre dragoste si intuneric este una dintre cartile mele preferate, sunt sigura ca nici aceasta nu ma va dezamagi !
maria_alexia spune:
Votez si eu pentru Amos Oz .
De altfel, am si inceput-o aseara, nu mai aveam rabdare
beshter spune:
Eu votez cu 'Veranda cu frangipani'.
Cora, sanatate multa!
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz