Buna idee cu scribd. Am gasit si varianta engleza acolo, dupa cea de la Penguin: http://www.scribd.com/doc/24282966/Nabokov-Vladimir-Ada-or-Ardor-Version-en-Ingles
Tot 325 de pagini are.
maria_alexia, am primit cadoul! Multumesc!
Miroase foarte frumos si acum ma pregatesc sa-l si gust:)
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Astept noua runda de propuneri. Cu Ada sunt la pagina 30 deci e ca si cum nu as fi citit nimic desi personal consider ca am citit destul. Ma oboseste...muuuuult prea mult. Sa vad ce voi spune dupa ce o voi termina.
Poate de data asta sa citim si noi ceva atat de tare si incredibil de aproape
.
Cine intreaba!
Serios acusi, daca de data asta propune altcineva, de exemplu Adela
, data viitoare propun io. In perioada asta nu prea am timp de mare branza.
ioi, nu cred ca-s persoana potriva sa propun ceva atat de tare si incredibil de aproape
no, hai ca ma-ncumet!
tema: postmodernism
propunerea mea: Paul Auster cu www.polirom.ro/catalog/carte/cartea-iluziilor-1553/" target="_blank"> cartea iluziilor
multzumite? :)
Nu se mai propune tema si pe baza ei se fac propuneri de carti (urmate de votare)?
Adela, da eu sunt multumita :), sper sa o mai gasesc la polirom...(daca nu cumva o am deja prin casa)
Daaaa, eu sunt foarte multumita, drept pentru care am trei propuneri
:
1. Kurt Vonnegut - www.polirom.ro/catalog/carte/abatorul-cinci-1318/" target="_blank">Abatorul 5
2. Joseph Heller - www.polirom.ro/catalog/carte/catch-22--3757/" target="_blank">Catch 22
3. Don DeLillo - www.edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=571" target="_blank">Zgomotul alb