Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)
Raspunsuri - Pagina 18
Adela99 spune:
carmina, tema e autori postmodernisti, tu ce propui ?
lista de propuneri:
Paul Auster - www.polirom.ro/catalog/carte/cartea-iluziilor-1553/" target="_blank"> Cartea iluziilor
Kurt Vonnegut - www.polirom.ro/catalog/carte/abatorul-cinci-1318/" target="_blank">Abatorul 5
Joseph Heller - www.polirom.ro/catalog/carte/catch-22--3757/" target="_blank">Catch 22
Don DeLillo - www.edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=571" target="_blank">Zgomotul alb
Susan Sontag - In America
Julia Kristeva - www.librarie.net/carti/127498/Batranul-lupii-Julia-Kristeva" target="_blank">Batranul si lupii
Richard Brautigan - www.polirom.ro/catalog/carte/la-pescuit-de-pastravi-in-america-1585/" target="_blank">La pescuit de pastravi in America.
carminabulina spune:
Adela, am vazut si eu pana la urma intregul mesaj...nu stiu ce am citit eu prima data.
Eu propun Susan Sontag "In America". Nu stiu cate de postmoderna e dar pe asta o propun, mai aveam pe Kristeva in minte dar nici de ea nu sunt prea sigura.
Adela99 spune:
carmina, propune si Kristeva (pare ff interesanta, nu citii nimic de ea; nu gasesc pe suedeza)
la care din www.librarie.net/autor/10528/julia-kristeva" target="_blank"> astea trei te-ai gandit?
ecsz: fusei destul de aproape? :)
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 carmina, propune si Kristeva (pare ff interesanta, nu citii nimic de ea; nu gasesc pe suedeza) la care din www.librarie.net/autor/10528/julia-kristeva" target="_blank"> astea trei te-ai gandit? ecsz: fusei destul de aproape? :) |
Ma gandisem la "Batranul si lupii" ca pe asta o am in casa.
Poate intra la poropuneri de ce nu? Sa vadem cine o iesi in urma votarii
lilanda spune:
Io vin c-un beatnic, despre care am auzit numai de bine, dar din care n-am citit nimic: Richard Brautigan - www.polirom.ro/catalog/carte/la-pescuit-de-pastravi-in-america-1585/" target="_blank">La pescuit de pastravi in America.
corap spune:
"la pescuit" voiam si eu sa citesc, doar ca nu se mai gaseste pe nicaieri :( . Eu n-am propuneri, astept alegerile
Mai am putina "ada" si azi am ratat statia de coborare din metrou din cauza ei (nu mi s-a mai intamplat de muuuult timp).
Oricum a mers greu si am tendinta de a ma reintoarce. pentru mine a fost o carte epuizanta.
carminabulina spune:
Eu am citit "In zahar de pepene" de Richard Brautigan si mi-a parut o utopie/distopie foarte reusita. chiar ma gandeam dupa cate citisem pana la momentul acela daca ma mai poate surprinde ceva. Si s-a putut.
Cu pastravii insa nu ma pot lauda. Am citit jumatate de carte (carticica) dar mult in umbra primei carti scrisa de el citita de mine.
Adela99 spune:
incepem votarea:
Paul Auster - www.polirom.ro/catalog/carte/cartea-iluziilor-1553/" target="_blank"> Cartea iluziilor
Kurt Vonnegut - www.polirom.ro/catalog/carte/abatorul-cinci-1318/" target="_blank">Abatorul 5
Joseph Heller - www.polirom.ro/catalog/carte/catch-22--3757/" target="_blank">Catch 22
Don DeLillo - www.edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=571" target="_blank">Zgomotul alb 2 voturi
Susan Sontag - In America 3 voturi
Julia Kristeva - www.librarie.net/carti/127498/Batranul-lupii-Julia-Kristeva" target="_blank">Batranul si lupii
Richard Brautigan - www.polirom.ro/catalog/carte/la-pescuit-de-pastravi-in-america-1585/" target="_blank">La pescuit de pastravi in America