Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Monica, o imbratisare calda de la mine.

Mary, atunci hai sa scoatem agitatele pt tine . Daca tot e zi de sarbatoare astazi cand mergi la dr poate o sa iei in considerare si numele de Andrei/Andreea pt al treilea ied.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

O zi frumoasa si buna, dragi mamici!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Andrecluj, daca nu era cozonac, atunci ce era papica aceea cu flori? Si reteta, desigur!

Diamar, puiutul necajit. De acum va fi cate un pic mai bine in fiecare zi.

Luto, ma bucur ca e mai bine regele tau cu ochi albastri. Sper sa nu mai treceti niciodata printr-o perioada asa dificila. Abia astept sa aflu cum v-ati descurcat cu papica si lapticul. Si noi suntem tot la stadiul de tzitzi la cerere de foame, de sete, de suparare, de bucurie. Si noaptea din doua in doua ore. Poate daca reusesti tu, imi fac si eu curaj.

Monica, astazi vreau sa te obsedeze turcoaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Diamar imi pare rau ca treceti prin astfel de momente grele,imi dau seama ce-i in sufletul tau... pe David pe urechiusa ca sa nu-l mai doara!
Stai linistita ca asta nu-i smiorcaiala!
Lucia Mihnea independentul ...as vrea eu...momentan incerc sa gasesc o bona,ca daca iese legea cu plecatul la munca, e cam grava situatia!
Legat de laptic,ai grija ce-i dai,ca daca a avut diaree...in perioada de dupa si in timpul ei poti sa-i dai linistita lapte fara lactoza.Daca-i bagi lapte cu lactoza,nu mai mult de 30 ml initial,apoi cresti incet seara cu inca 30...ai grija sa fie complet refacut cu scaunele,ca altfel o luati de la capat.
Ca tot ma intreba Monica noi iar tratam diareea,ca i-am dat niste biscuiti care se pare ca l-au deranjat la stomac(tocmai ca nu era complet refacut).
Melly bafta la medic!

Mami si puiul asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ziua buna, dovlecime!La multi ani fericiti Andreelor / Andreilor!Multumesc Dana Croco Tu spui de haine de la Aramis? Ca am rugat o prietena din Bucuresti sa-mi cumpere si mie, a mers la sediu si a zis ca au trata-o de parca era de la securitate, nu mi-a luat nimic. Nela cea nascuta in aceeasi zi cu mine Te pup mult? Unde ai poze cu Anusca nazdravana? Vik Daca te pot ajuta cu gradinita ... Mama a fost babysitter vreo 15 ani si le cunoaste, iti pot lasa numarul unei mamici pretentioase din Grigorescu sa iti dea niste sfaturi, vrei? Diamar Sanatate multa lui David, azi cum e?Ohoho, isi revine Davidelu cu ochi albastri , te pup cu drag. Bia Jur ca nu stiu ce papica cu flori, imi pui un link? Macar pentru curiozitatea mea. Zici oare de tortul de ziua mea? Cel maro cu floricele din ciocolata?(Nu mi-ai zis ce pot face sa cumpar cartea, tin neaparat s-o am luata)Fetelor, am tot citit despre avionul minune, am gasit aici la magazin 2 feluri si nu stiu despre care vorbiti, se poate sa imi puna cineva un link sau sa-mi spuna ce scrie pe cutie? Multumesc anticipat oricui i s-o face mila de mine. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Andre www.amazon.co.uk/Winnie-Pooh-Ride-Hundred-Activity/dp/B0002HRWES" target="_blank">asta e avionul minune.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25
Andre www.amazon.co.uk/Winnie-Pooh-Ride-Hundred-Activity/dp/B0002HRWES" target="_blank">asta e avionul minune.
Multumesc mult Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Diamar te cred ce e in sufletul tau, insa gandeste-te ca ati trecut hopul si de acum totul va fi ok. Tinem pumnii sa va refaceti repede.

Luto ma bucur din suflet sa aud ca Davidelul e mai bine. Multa bafta cu laptele, dar la fel cum zice si Suede ai grija ce ii introduci, mai ales daca nu e refacut complet cu scaunele. Cel mai bine ar fi sa astepti sa isi revina complet si sa ii dai lapte praf normal, altfel s-ar putea sa il zapacesti...ca acum ar trebui sa ii dai fara lactoza pana isi revine si apoi sa treci treptat la cel normal...si sa nu risti sa il refuze. Pupam.

Mely bafta astazi, te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:

Multumesc mult

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Cu placere, speram sa va placa si voua.

Alex, mami de Alessia in asteptarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex merci...ii dau ce-mi zice pediatra,acum tot fara lactoza...el oricum nu-l bea,il papa in amestec cu orez...
Si atunci tot ce mi-a zis ea,numai ca domnul a mancat cam multi biscuiti... si se pare ca erau cam vechi .
Asa avem noi noroc,crestem consumul de Pampers/cap de copil,ca sa aiba dl presedinte ce sa comenteze...

Citat:

Diamar te cred ce e in sufletul tau, insa gandeste-te ca ati trecut hopul si de acum totul va fi ok. Tinem pumnii sa va refaceti repede.

Luto ma bucur din suflet sa aud ca Davidelul e mai bine. Multa bafta cu laptele, dar la fel cum zice si Suede ai grija ce ii introduci, mai ales daca nu e refacut complet cu scaunele. Cel mai bine ar fi sa astepti sa isi revina complet si sa ii dai lapte praf normal, altfel s-ar putea sa il zapacesti...ca acum ar trebui sa ii dai fara lactoza pana isi revine si apoi sa treci treptat la cel normal...si sa nu risti sa il refuze. Pupam.

Mely bafta astazi, te asteptam cu vesti bune.

Mami si puiul asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Diamar imi pare rau ca a fost greu! Sper sa treceti cu bine peste asta!

La multi ani Andreea, Andra si Andrei!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput