Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui suede Alex merci...ii dau ce-mi zice pediatra,acum tot fara lactoza...el oricum nu-l bea,il papa in amestec cu orez... Si atunci tot ce mi-a zis ea,numai ca domnul a mancat cam multi biscuiti... si se pare ca erau cam vechi . Asa avem noi noroc,crestem consumul de Pampers/cap de copil,ca sa aiba dl presedinte ce sa comenteze...
Mami si puiul asteapta |
Imi pare rau ca iar aveti ceva probleme....eu in ce scrisesem confirmasem ce ai spus tu, era pentru Luto, nu pentru voi. Cat despre biscuiti, eu stiu ca sunt contraindicate produsele cu gluten, la fel ca si lactoza...sper sa nu gresesc...cel putin noua ne-au fost interzisi 2 saptamani dupa episoadele de diaree...impreuna cu laptele cu lactoza, iaurtul si cartoful.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Da,cam 10 zile....dar dupa asta am avut acest ghinion!Iaurtul l-am bagat mai repede,dar glutenul mai greu...
Eu sunt patita,de-asta zic!!!
Imi pare rau ca iar aveti ceva probleme....eu in ce scrisesem confirmasem ce ai spus tu, era pentru Luto, nu pentru voi. Cat despre biscuiti, eu stiu ca sunt contraindicate produsele cu gluten, la fel ca si lactoza...sper sa nu gresesc...cel putin noua ne-au fost interzisi 2 saptamani dupa episoadele de diaree...impreuna cu laptele cu lactoza, iaurtul si cartoful.
[/quote]
Mami si puiul asteapta
mamideandrei spune:
scriu scurt pe doi, ca am o gramada de trebi, ma duc in vizite, primesc vizite, zi agitata ce mai! multumim de urari si sa se intoarca insutit la voi!
ma bucur mult, mult ca si-a revenit si David,
pupici si pentru David al lui Diamar si ii doresc insanatosire grabnica, greul a trecut!
Mely, multa bafta la doctor!
Suede, sa-ti traiasca sotzul din dotare, sa va bucurati de minunea de acasa!
Alex, dar poze din plimbare nu dai si tu? macar cateva sa ne clatim si noi ochii!
hai va pup si mai vorbim!!!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Andre www.amazon.co.uk/Winnie-Pooh-Ride-Hundred-Activity/dp/B0002HRWES" target="_blank">asta e avionul minune. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Eu ma gandeam ca sunt poze cu Zeina pilotand avionul.
Chiar, noi mai avem email ca as vrea sa incarc niste poze?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
alex25 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei scriu scurt pe doi, ca am o gramada de trebi, ma duc in vizite, primesc vizite, zi agitata ce mai! multumim de urari si sa se intoarca insutit la voi! ma bucur mult, mult ca si-a revenit si David, pupici si pentru David al lui Diamar si ii doresc insanatosire grabnica, greul a trecut! Mely, multa bafta la doctor! Suede, sa-ti traiasca sotzul din dotare, sa va bucurati de minunea de acasa! Alex, dar poze din plimbare nu dai si tu? macar cateva sa ne clatim si noi ochii! hai va pup si mai vorbim!!! Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti ANDREI |
Uite ca am si uitat, din pacate a umblat cineva in aparatul meu (nu zic cine ca ma apuca iar nervii) si nu am reusit deloc sa ii refac setarile, drept ptr care am doar cateva poze calume, ca restul sunt praf...cand le incarc vi le dau cu cel mai mare drag.
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diamar78
Eu ma gandeam ca sunt poze cu Zeina pilotand avionul. Chiar, noi mai avem email ca as vrea sa incarc niste poze? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
Avionul l-am primit abia ieri, nu am apucat sa fac poze deocamdata.
Andrecluj spune:
Fetelor, dar ce face avionul asta de fapt? Nu pica astia micii din el? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
alex25 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, dar ce face avionul asta de fapt? Nu pica astia micii din el? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Este de fapt o masinuta de calarit, cu elice in fata, cu butoane la indemana copilului, poate merge cu ea prin casa, canta si lumineaza. Cam atat. A mea nu cazut pana acum din ea, insa i-a trebuit ceva pana s-a prins cum s-o incalece. Aaaa, si are si sortator pe laterale, cu patru forme.