Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI sanatosi fericiti sarbatoritilor zilei

Meli - felicitari sa ai o sarcina usoara

Vazut poze frumoase de la intalneala

Savurati niste capucino, croisante cu cioco, dovleac copt aburind, ceai de mere

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Suede, felicitari pt realizarea lui Mihnea.

Dana, daca toate povestile din cartea respectiva sunt la fel eu zic ca poti sa o arunci direct la gunoi. Pacat de hartia consumata.

Uka, sper ca e totul in regula cu carina.

Ieri am avut o zi tara urata. Am fost cu David la operatie si a fost groaznic dupa. Plangea ca-l doare si nu puteam sa-l linistesc deloc.
Trebuia sa stea intr-o parte cel putin 30 de minute si el nu statea, plangea si se ridica in fundulet. Intr-un final s-a linistit, a adormit si apoi cand se trezea iar incepea sa planga. Acum suntem acasa dar il vad cum se tine de urechi si spune ca-l dor urechile, gatul si picioarele. In plus de asta matei saracutul a stat fara titi de duminica de la ora 14,30 pana ieri la 19,30 si eu am plecat fara pompa si m-au durut ingrozitor sanii. Sa ma iertati pt smiorcaiala.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78
Ieri am avut o zi tara urata. Am fost cu David la operatie si a fost groaznic dupa. Plangea ca-l doare si nu puteam sa-l linistesc deloc.
Trebuia sa stea intr-o parte cel putin 30 de minute si el nu statea, plangea si se ridica in fundulet. Intr-un final s-a linistit, a adormit si apoi cand se trezea iar incepea sa planga. Acum suntem acasa dar il vad cum se tine de urechi si spune ca-l dor urechile, gatul si picioarele. In plus de asta matei saracutul a stat fara titi de duminica de la ora 14,30 pana ieri la 19,30 si eu am plecat fara pompa si m-au durut ingrozitor sanii. Sa ma iertati pt smiorcaiala.

sa va reveniti repede, sanatate multa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata !!!!

La noi iar a nins, e foarte frumos.

Meli sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa duci sarcina usor si la sfarsit mi-as dori o fetita pentru tine
FELICITARI !!!!

Suede cred ca plutesti de bucurie. Ma bucur de primii pasi si acum totul va deveni mult mai greu ...dar mult mai frumos. Mihnea si-a castigat independenta

Croco, Viki, Dana va pup cu drag.

Andrei si Andree sa petrecti frumos si sa fiti sanatosi 100 de ani cu numele ce le purtati.

Davidelu e putin mai bine, a inceput de ieri sa pape si sa doarma mai bine. Multumim lui Dumnezeu ca trece
Azi voi cumpara un lapte praf ca sa incep sa-i dau. Consider ca trebuie sa intram pe alta cale, cu alt program. Alaptatul asa de cate ori e trist, necajit, infometat, infrigurat, nervos, vesel....nu cred ca e o solutie.Nu pot nici sa-l iau in brate ca vrea sa-mi smulga tricoul de pe mine.
Cata vreme mananca papica buna e foarte cooperant si se joaca frumos, ma inteleg cu el etc.
Va tin la curent cu rezultatele obtinute

Numai bine va doresc

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diamar bine ca a trecut si acum refacerea poate va fi mai rapida. Pupam baietii dragi care vor fi sanatosi tun in asteptarea Mosului

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata !!!!

La noi iar a nins, e foarte frumos.

.

Davidelu e putin mai bine, a inceput de ieri sa pape si sa doarma mai bine. Multumim lui Dumnezeu ca trece
Azi voi cumpara un lapte praf ca sa incep sa-i dau. Consider ca trebuie sa intram pe alta cale, cu alt program. Alaptatul asa de cate ori e trist, necajit, infometat, infrigurat, nervos, vesel....nu cred ca e o solutie.Nu pot nici sa-l iau in brate ca vrea sa-mi smulga tricoul de pe mine.
Cata vreme mananca papica buna e foarte cooperant si se joaca frumos, ma inteleg cu el etc.

Ma bucur ca David e mai bine

sa pui in colet si niste zapada pt noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Numai bine va doresc

Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.
Cat despre alaptatul la cerere eu ma bucur totusi ca-i mai pot alina cumva din suferinta/nemultumiri cu titi. E mare lucru sa-l vad multumit cand e la mami la san. Daca l-ati vedeam cum sta acum la supt cu capul in jos si cu fundul in sus. Pacat ca nu-mi poate face nimeni poza.

Si totusi cateodata e prea mult timp calare pe titi si trage de ele desi nu mai are ce sa traga.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat complet ca azi e Sf Andrei

LA multi ani tuturor sarbatoritilor

Laura, felicitari pentru MIhnea cel umblaret , ce emotie trebuie sa fi fost pe tine cand ai vazut ca a venit pe piciorusele lui sa-ti sara in brate . Ce face scumpicul mic? E bine cu burtica?

Luci, ma bucur ca Davidelu e bine. Ce frumos o fi cu zapada . L-ai dus la sanius ?

Diamar, ma bucur ca ati trecut si de hopul acesta. Sanatate multa si sa scapati de orice urma de raceala

Revin, sper

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare!

La multi ani de Sf Andrei !

Ma bucur sa aud ca se insanatosesc dovleceii dragi

Monica,te imbratisez tare mamico !

Diamar,ma bucur ca ati trecut cu bine si peste asta.Insanatosire rapida puiului .

Azi la 4 jumate am programare la dr.

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Vine barza cu bb3 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mihaaa, unde esti ,sa ne luam de-o mana!

Pup copiii mamei si abia astept sa ne zici ce mai faceti.

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Vine barza cu bb3 !!!

Mergi la inceput