Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Strumphy de obicei in week-end burticile intra mai rar.Poate gatesc,fac curatenie..stau cu sotii..
Al meu sot lucreaza si azi,asa ca eu vegetez pe aici...Bine tb sa fac ceva de mancare..

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

stiu ca in weekend e mai nepopulat acest forum din cauzele care le-ai spus tu, doar mi-s de 3 ani pe acest forum am vazut eu cum merg treburile , dar spuneam si eu asa
si eu vreau sa gatesc dar mai bine stau acum pe canapea cu lumarelele aprinse si cu un laptic in brate si ascultand colinde, ca la ce frig e aici numa bine merg colindele
al meu barbatel inca doarme , cred ca o sa se trezeasca la amiaza ca tot e singur in pat acum si il are tot pentru el
mi-am schimbat semnatura, ca uitasem mai devreme , si nu mergeau biscuitii pe gat fara sa fac modificarile necesare

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burticilor noi acum ne-am trezit si luam micul dejun.o cafea mai aveti???un ceai ceva??

toate burticile asta ca sa nu fac un sir mare cu nume

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

tot eu ca sa va saturati de mine pe tot weekendu`

pisuc, te ineteleg cu insomniile, eu le-am avut si inainte si dupa eco spor la shopping si poate ne mai pui ceva pozici mai pe seara

Viss, da aprob ce ai spus in legatura cu frumusetile , asa sunt si eu, daca nu ma excita sus degeaba, ca jos e liniste si pace Bafta la prezentare si sa vii cu note bune 10 pentru buburuze !!!

Ailed, da soba ai sa stai dupa??

Yasmi, nu ar enimic daca nu ai chef de curatenie azi, nici eu desi ar trebui ca vad ca in living pe la colturi e putintel praf deci ar trebui un pic de aspirat si sters dar poate il bag pe Nick la inaintare oricum numai el aspira in casa peste tot, si vad ca saptamana trecuta nu a facut bine si de aia e acum praf, deci azi tre sa stau langa el si sa ii spun ce si cum soacra soacra poama acra sper ca nu o sa fiu asa "rea" ca soacra

Azi vreau s ama duc intr-un alt targ de Craciun care e in centru pe la London Bridge pe malul Tamisei , cred ca e un vant de iti taie falcile, dar sa vedem, eu ma duc, daca o fi prea frig poate bag un vin fiert si ma incalzesc glumesc, nu am mai baut strop de alcool de prin iulie

Hai ca iar m-am intins , sa ma apuc de impletit la paturica daca tot nu am ce face altceva si mai dau cate un refresh sa vad daca va treziti

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

neatza fetele

strumphita eu cand locuiam in uk eram moarta dupa biscuitii aia digestivi cu cioco pe o parte....doamne ce bine mergeau cu lapte....papa cativa si pt mine ca aici...nu ii gasim asa de buni

am citit capitolul trecut si m-am suparat un pic, multe din voi erati f depresive pt kg in plus...potoliti=va doamnelor ca aveti minuni in burtici.
eu la prima sarcina am luat 25 de kg si dupa nastere incet incet am mai luat 25... ani de zile am fos super umflata si ma apuca depresia dar ..ma uitam la fiul meu si imi trecea....a fost probabil o dereglare ceva pt ca nu am reusit sa dau jos kg decat cu operatie la stomac acum 3 ani .am stat 4 ani grasa si intr-o zi am decis ca nu se mai poate asa..incercasem toate dietele din lume si nu reuseam sa slabesc.
dupa operatie am ajuns de la 120 kg la 74 la o intaltime de 178 si eram multumita de mine
acum sunt iar insarcinata si regret operatia aceea desi m-a ajutat sa fiu iar o femeie frumoasa....acum am de ales intre a manca si a bea..pt ca stomacul meu e mic....si fetita mea din burtica nu are suficient lichid amniotic si imi fac griji, sunt suparata ca stiu ca e vina mea....prefer de multe ori sa mananc si ....din acest motiv sunt extrem de deshidratata si acum ma chinui cu 3 litri de apa minerala pe zi sperand sa se duca si la bebe....de doua zile de cand beau multa apa...nu prea mai mananc...ca nu am loc....va dati seama ca ma simt groaznic...pt ca orice as face, imi privez fetita de ceva esential..ori apa ori mancare...
nu va mai faceti griji pt kg doamnelor.....alea se duc...sau nu....dar cea mai importanta e sanatatea bebelusilor vostri,
hai ca am scris destul si m-am deprimat un pic ...ma duc sa mai beau niste apa si revin

mandra mami a lui dani ( 7 ani) si cu o Antonia Nicole luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata si de la noi!

am tot robotit de dimineata, am spalat, am strans prin casa, am facut o supa crema de brocoli , si acusi vreau sa ies putin pe afara, sa iau niste paine feliata ca sa fac si niste crutoane la supita. As vrea si eu sa ascult colinde, dar a pus fi-miu stapanire pe statie: se uita la Cars , si asa imi fac si eu treaba . Sotul si-a gasit de drum prin oras...a plecat sa-mi ia laptop

Nu am apucat sa citesc din urma, sper sa mai recuperez un pic pe seara. Dupa-amiaza plecam prin magazine: cizme pt Cristi si multi pantaloni de trening, ca numai in astia il tin in casa, si se decoloreaza intr-un ritm fantastic, nici nu mai sti ce culoare au avut la inceput

Va pupic dulce si va doresc o zi buna!

Strumphi, nu mai e nevoie sa-ti spun sa te gandesti la mine cand mergi la tg de Craciun, da? si apropos , noi tot bruma sau chiciura spunem .
Azi am sa scot niste braduti ornamentali pe care ii pun afara in fata usii la intrare

acusi chiar am fugit

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

update: cantarul imi spune ca am luat 4 kg dar nu cred ca sunt asa de multe...pt ca m-am cantarit dupa doua zile de baut muulta apa asa ca...nu cred ca am pus mare lucru.....cred ca normal ar fi fost sa pun macar un kg pe luna si uite ca...la mine nu se intampla....la inceput eram fericita ca nu ma ingras dar acum imi dau seama ca nu e in regula si mi-as dori sa iau din kg alea ale voastre de care va faceti atatea griji...doneaza cineva? ;)

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Antguess..donez eu 3 kg... ca si asa nu scap de ele...
Iar daca ma intrebi peste o luna..maresc cantitatea...

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

laley: ohh..cata generozitate, multumesc mult :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess
....la inceput eram fericita ca nu ma ingras dar acum imi dau seama ca nu e in regula si mi-as dori sa iau din kg alea ale voastre de care va faceti atatea griji...doneaza cineva? ;)

io io io...sunt prima p lista da ?

si al meu cantar s-a strambat la mine dimineata dar m-am strambat si eu inapoi si iaca , asta e ... noi sa fim sanatosi ca s-or topi si sunculitele la vara cand o fi soare

hai ca iti trimit niste biscuiti de astia buni sa mai pui si tu ceva kile nu numai eu

cat despre ce ai scris mai devreme, imi pare rau sa aud ca ai probleme cu lichidul din cauza stomacului ca nu poti bea sau manca asa cum ti-ai dori si cum ar fi sanatos pentru voi amandoua, tu si bebe

_

Mergi la inceput

madutza , sigur ca o sa ma gandecs la tine cand ma duc la targ , si ieri m-am gandit la tine cand am fost pe afara la shoping si lins vitrinile pe la mall

am spus eu bine, vine mosu cu laptopu` ...ura!!!!!!!

vezi ca tre` sa dai de baut sa il uzi bine, asteptam

hai ca am impletit 2 randuri si iar m-am pus calare pe laptop

_

Mergi la inceput