Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

antguess.

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetele!

M-am trezit azi la 7.30, am mancat, am baut un nesquik si m-am culcat la loc. Am mai motait vreo 40 de minute. Mi-e somn tot timpul. Somn si sete.

Lalely, cate kg ai luat pana acum? Eu oscilez intre 6 si 7. Nu stiu unde ca nu se vad. Doar burtica ce mi-a crescut. Bine, mie mi se pare ca de vreo 2 sapt si burtica stagneaza, dar or fi pareri de-ale mele. Oricum am vb cu medicul de aici sa ma mai duc marti la un eco sa vad bebeul

Strumphy , vizionare placuta. Te invidiez putin pt ca macar ai ce sa vizitezi, sa-ti clatesti ochii. Pe aici nici n-ai unde sa iesi la o plimbare mai acatari.

Antguess, dar vitamine ceva iei? Ma gandesc ca si ele ajuta la hranirea bebelusului, nu?

Madutza, cand te intorci, lamureste-ma si pe mine, cum faci cu brazii ornamentali? Sunt brazi naturali?

toate gravidutele cu fluturasi

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor ati vazut la tv???
cica nui bn sa folosim la bebe,biberoane de plastic cica sa folosim numai de sticla

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06st..as luat 6 kg...in conditiile in care un kg l-am luat exact cu o zi inainte sa fac 19 saptamani.
Eu ma ghidez oarecum dupa tabelul cu kg pus de yasmi pe prima pagina,dar am citit si pe alte siteuri si este destul de mult.Pana la aceasta perioada tb sa luam cam 3-4..auzi...Mi-e teama ca pana la sfarsit voi lua foarte mult pt ca am citit ca in ultimele luni se ia din ce in ce mai mult.

Si sunt vorbe populare care zic ca daca ai baietel in burtica nu te ingrasi asa rau...minciuni!!!

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_182001 spune:

buna dimineata tuturor mamelor si bebeilor din burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, adevarul e ca si mie mi se pare multicel, dar, nu stiu, am auzit atatea cazuri de fete care la prima sarcina au luat destul de mult, iar la a doua mai putin. Ma gandesc ca asa o fi la prima, in unele cazuri. Nici eu nu mananc mult. De exemplu trec zile intregi, 4, 5 zile fara sa pun nimic dulce in gura. Nu poftesc la dulce. Mananc mancare gatita si asta fara prajeli, ca si eu, ca si tine, nu mai mananc de mult cu prajeli si chestii nesanatoase.

Pe de alta parte nu-mi fac foarte mari griji in legatura cu kg. Nici macar nu am cantar si imi pare bine. Ma cantaresc din cand in cand la socri. Incerc sa ma bucur de sarcina si ma gandesc ca o sa dau eu kg jos cumva. Cu sport, cu ceva dieta...

Si repet, la mine nu se vad astea 6-7 kg. Nu-mi dau seama pe unde s-au pus?!

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello

vitamine nu mai iau pt ca luam elevit si imi provocau dureri mari de cap. dr a zis sa fac o pauza si sa le incerc iar

strumphitza sa stii ca eu iau in serios oferta de a imi trimite biscuiti asa ca..vezi ce zici ca mor de pofta:)))

alied_dota multumesc pt pupici...iti trimit si eu

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata cumparaturile....
am pregatit totul pt a putea fi bagat la cuptor dupa ce facem nani de amiaza.....salivez de pe acum...

strumf plimbare placuta!!!

mada, spor la shoping si sa folosest sanatoasa laptopul care il vei primi de la mosh...

vad ca vb de kg.....nu am inceput eu!!!! da????

lalely, graficul acela cu kg pus de mine mie mi se pare superrr ok . daca te ghidezi dupa el si te incadrezi eu zic ca e ff bine.

eu ma prega de nani....

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor ati vazut la tv???
cica nui bn sa folosim la bebe,biberoane de plastic cica sa folosim numai de sticla

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

nu, laura nu ai inteles bine. nu sunt bune cele de plastic care contin aceea substanta dar cele cu BPA free sunt ok.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

pisuc,felicitas ma bucur ca v-ati vazut bebeii si sunt super bine

cami si dorinut LA MULTI ANI! pentru soti si distractie placuta azi,ca doar sarbatoriti, nu?

mandreeac ce bine ca ti-ai luat de-o grija cu cardiologul. ma bucur ca totul este bine

catank si tie iti urez distractie placuta azi

deea mai usor cu cataratul pe sus

anaxena te asteptam cand ai timp sa vii sa mai vorbesti cu noi.

bb_yasmi ce mai balotezi la prajituri.... cred ca a fost o scumpica iasmi. pozici cu burtica, cand ne mai arati?

alina.n daca mai auzi ceva de indemnizatie sa ne mai zici. eu nu prea m-am uitat la tv si nu prea stiu ce s-a mai discutat. eu sper sa ramana tot 2 ani cu 85%

strumphitza nu stiu cum de nu cumperi tu nimic. eu cred ca goleam magazinele si portofelul

viss eu intrebam de proiecte nu-ti fa griji ca sta bebelina cu capul in jos, unii bebei stau de la inceput asa. nu stiu ce-ai putea face pentru dureri, ridica-te foarte usor, misca-te si mangaie burtica, poate se muta altfel bebelina

miki, ailed, lalely,alina06, antguess,djlaura

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput