Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fetelor!
Harnicuta harnicuta sa-mi si schimb semnatura!
La Bucuresti iese un soare frumos, eu pregatesc micul dejun. Nu foarte mare ca la pranz suntem la o zi de nastere cu masa mare...

Mada, Rococo se gaseste am vazut in multe locuri: eu le stiu pe cele de pe Stefan cel Mare langa Obor, pe Calea Dorobanti parca era cel mai vechi, iar eu ieri am fost la Feeria, unde este la etaj in Baneasa Shopping City (nu in partea unde sunt toate celelalte, Mothercare, Prenatal si Miniblu). Ciorapeii cu burtica sunt grosuti (40 DEN) si costa 25 RON. Vad ca ei au site-ul hainedegravide.ro si eu mi-am luat
- fusta http://www.hainedegravide.ro/haine-gravide/fuste-gravide/Fusta-Winter/241;
- camasa http://www.hainedegravide.ro/haine-gravide/camasi-gravide/Camasa-Sophie/80 si
- pantalonii nu-i gasesc (sunt negri si au cadere f faina, seamana la burta cu fusta.

Strumphi, asta e burtica mea de seara, dimineata e mai mica, daca am ragaz ii fac o pozica. Oricum, banuiesc si eu ca e tocmai buna, si imi place ca inca am 3 fuste care ma incap

Sa aveti o duminica minunata!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.
mandreac- foarte frumoasa cadita.
eu acum 2 zile am primit o salteluta de la cineva. e folosita dar arata si miroase foarte bine. ma intrebam dc as putea sa o pun la muiat in cada cu detergent, si apoi s-o las sa se usuce?
ieri am trecut prin real pe la 12 noaptea..sotul meu e innebunit dupa cumpararturi nocturne, cand nu e lume multa in magazin. am vazut niste camasi de noapte dragute- eu nu am decat una in casa, pe care o foloseam la spital la inseminari, acum nu cred ca ma mai incape. intrebarea e: ptr cezariana imi treb camasa sau pijama?

22 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

A, Mada si Viss am uitat sa spun ca si eu mi-am luat camasa de noapte Tex din Carrefour. E foarte buna ca e cu maneca scurta si larga exact de la nivelul pieptului, cred ca voi incapea multa vreme in ea
La cezariana - nu iti da camsa din aceea inchisa in spate de spital pentru la sala? Apoi, o sa mai intreb si eu prietenele ce e mai bine, dar am feeling ca tot camasa, ca sa nu te stranga la burtica operata.
Am vazut ca la CMU Regina Maria iti da camasa de noapte de la ei, deci nu pijama.

Viss, tu cum de esti doar 22s+, ca parca aveai 2 saptamani in fata mea, si eu am intrat in 21s+ (adica acum ma semnez ca sunt in curs de sapt22, ca mi-e mai usor).
Ti-au trecut durericile de coapse? Sper ca esti bine. Multa multa bafta maine!

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

pisuc -pai eu sunt in curs de sapt.23- adica inca 22+, nu? dar mai am am doar maine din sapt. 23, marti trec in sapt 24, deci 23+.ma zapacesc si pe mine toate astea, dar, na..am vazut ca aici se scrie nr. sapt. de-abea dupa ce se termina respectiva..mie nu-mi plac camasile de noapte.dorm in pijamale, in care ma simt excelent.dc nu-mi treb camasa, si mi-o da ei, nici nu mi-as cumpara, ptr ca eu nici dupa operatie n-o voi folosi, ca nu voi alapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la noi burtici,

Vad ca toate faceti cumparaturi,va pregatiti si de ..super.Si eu abia astept sa intram si noi in febra sarbatorilor de iarna.

Anaxena..ai dreptate cred ca aerul de la Pitesti are o problema,daca toate ne umflam de la el...Eu sunt de acord sa ne vedem cand vreti voi,dar am impresia ca Alina06 sta in Curtea de Ag.Vedem ce zice si ea.

Aseara am fost prin Mall sa ma uit de carut si patut,si as avea intrebare legata de patut,mai ales pt mamicile cu experienta:patutul sa fie din lemn sau din acela de panza.Stiu ca unii zic ca bebe se poate lovi pe cel din lemn,sau sa-i scape piciorusul..dar noi din lemn am fi vrut.Mi se pare ca in cel din panza sta prea aproape bebe de sol ..adica dupa 5 luni cd trebuie sa-i cumperi saltea...Voi ce ziceti??

La carucioare preturile mi s-au parut foarte mari...inca cautam!
Daca ati gasit voi la vreun magazin si recomandati..asteptam sugestii!!

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

pisuc- da, mi-au trecut durerile de coapse. mai simt eu ceva, dar e floare la ureche, fata de cum era..ieri m-am pus pe mangaiat bebica. eu o mangaiam, ea statea cuminte, cand faceam pauza dadea din picioruse. si tot asa..s-o fi miscat nitel, ca alta explicatie nu gasesc, zici ca mi-a luat cineva durerile cu mana..
eu am vazut la Unirea o oferta de perdele, mai ieftine, am gasit una cum imi treb mie- portocaliu deschis simpla, cu o singura floricica portocaliu mai inchis pe o laterala..ma duc dupa pranz sa o vad, cand vine taxiul= sotul cu masina, ca a plecat la tara, pana la cimitir la tatal lui, eu am sarit ca e atat de frig afara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Ai fost la aia de au Primigi?
Intreb pt ca si e sunt in cautari

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

nu alina, am fost doar pe aici prin ploiesti, n-am putut ajunge in bucuresti ca aveam programare la dr la 2 si pe urma era ora lui vlad de somn..am lasat-o pe saptamana viitoare, sper sa nu ne ninga saptamana asta

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Citat:

Salutare,mai e cineva??

Yasmi vazut poze, a crescut burtica de la ultimile pozici, si eu tot asa stau in casa in tricou si pantaloni scurti..mie imi e meeu cald

strumf cum au iesit macaroanele? eu am facut o placinta dobrogeana azi ...o bunatate

hmm m-ar interesa si pe mine crema cu lanolina dar o fi in farmacii?

crema am gasit-o pana la urma online pe siteul asta http://www.aldedra.ro/medela/medela-unguent-cu-lanolina-purelan
au multe lucruri interesante, o sa-mi comand si eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

hello!

miki, da am gasit ghetute pt Cristi, dar arata mai mult ca niste apreschiuri, f frumoase si ieftine in Decathlon, 50 RON , salopeta de fas impermeabila 100 RON si geaca la set 60 RON. Super preturi au acolo. Trening 30 RON sau 50 RON Daca ai timp merita o tura pana acolo. este in Militari.

millie, da si noi impodobim acum doar casa si gradina. Bradul il facem in fiecare an pe 24 dec, apoi il asteptam pe Mosu . cred ca la anul cand o sa inteleaga \cristi si mai multe o sa inchiriez un mos

pisuc, cat erau ciorapeii cu burtica? si unde gasesc magazinul asta Rococo?

roxy, da acusi e perioada cea mai zbuciumata. Mai incolo e mult prea stramt locul sa mai faca atata galagie. Acum se unduieste burta in toate directiile.

yasmi, nu stiu de ce zici tu ca ti se pare un vis 15 kg luate in sarcina..ca eu cred ca mai mult de 10, maxim maxim 12 nu pui pe tine. si baga si tu un profil total, ca asa doar putin intr-o parte pare burta mai mica

care-i faca cu CIC 1 si 2? ca nu am urmarit stirile?

deci azi pe langa cumparaturile pt Cristi, am luat si lustra pentru camera buburuzei , beteala pt bradutii din gradina (aia naturali-tuia) si o floare a Craciunului superba pe care am sa o tin la geamul din bucatarie . Poate maine seara reusesc sa pun niste poze ,,ca am ramas restanta la cap asta.
Maine facem 28 de sapt , ce repede a trecut timpul..parca ma apuca melancolia...este ultima data cand voi mai avea burtica ..sau cel putin asa cred acum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza, iti cer prea mult daca te rog sa-mi pui si mie niste poze cu lucrusoarele ? ca toate m-ar interesa..stiu magazinul, dar au si imbracaminte ? ca eu ma gandeam sa fac un drum la ei doar pt incaltaminte..mai ales ca preturile sunt f f bune, parca nu-mi vine sa dau pt 1 luna-doua 3 mil pe niste cizmulite..

Mergi la inceput

Citat:

mada am vazut pe un site crema aceea cu lanolina la 25ron cu livrare gratuita daca ai comanda de 50ron-tu stai in titan??

alina, vezi ca pe siteul dat de mine e 15 ron..acum verifica si gramajul..e tot la 7 gr ?
edit: acum am vazut, are 35gr..e f buna oferta..cred ca o sa comand si eu, mai gasesc eu ceva sa bag pe langa

Mergi la inceput