Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna dimineata, fetelor.
mandreac- foarte frumoasa cadita.
eu acum 2 zile am primit o salteluta de la cineva. e folosita dar arata si miroase foarte bine. ma intrebam dc as putea sa o pun la muiat in cada cu detergent, si apoi s-o las sa se usuce?
ieri am trecut prin real pe la 12 noaptea..sotul meu e innebunit dupa cumpararturi nocturne, cand nu e lume multa in magazin. am vazut niste camasi de noapte dragute- eu nu am decat una in casa, pe care o foloseam la spital la inseminari, acum nu cred ca ma mai incape. intrebarea e: ptr cezariana imi treb camasa sau pijama?

22 SA+ mami de 2 buburuze:

viss, eu din ce-mi aduc aminte fetele erua toate in camasute, si cele cu cezariana si cele cu nastere naturala..dar daca te simti mai bine in pijama, nu cred ca e un inconvenient..mai putin ziua respectiva, cand depinde de spital, poate sa-ti dea ei camasa din aceea speciala.

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata si de la noi burtici,

Vad ca toate faceti cumparaturi,va pregatiti si de ..super.Si eu abia astept sa intram si noi in febra sarbatorilor de iarna.

Anaxena..ai dreptate cred ca aerul de la Pitesti are o problema,daca toate ne umflam de la el...Eu sunt de acord sa ne vedem cand vreti voi,dar am impresia ca Alina06 sta in Curtea de Ag.Vedem ce zice si ea.

Aseara am fost prin Mall sa ma uit de carut si patut,si as avea intrebare legata de patut,mai ales pt mamicile cu experienta:patutul sa fie din lemn sau din acela de panza.Stiu ca unii zic ca bebe se poate lovi pe cel din lemn,sau sa-i scape piciorusul..dar noi din lemn am fi vrut.Mi se pare ca in cel din panza sta prea aproape bebe de sol ..adica dupa 5 luni cd trebuie sa-i cumperi saltea...Voi ce ziceti??

La carucioare preturile mi s-au parut foarte mari...inca cautam!
Daca ati gasit voi la vreun magazin si recomandati..asteptam sugestii!!

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

eu as zice din lemn ca e mai solid..la noi cel din material avea o treapta superioara de pus salteluta ca sa nu te apleci pana jos la inceput cand ti-e greu din cauza durerilor..si pe pozitia asta intermediara se legana salteaua cand bb se misca si se speria..nu prea l-am folosit decat in voiaj si il imobilizam cumva sa nu se mai miste.

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi!

Vad ca ati mai scris ceva si ieri dupa-amiaza. Eu m-am bagat la niste filme.

Lalely, Anaxena, merg acum sa vad ce ati mai scris. Inteleg ca stabilim o intalneala ceva? Eu mai stau in C de Arges vreo 2 sapt ca mai am cate ceva de rezolvat si apoi vin in Pitesti, cel putin pana in iunie. In plus eu nici nu mai merg la serviciu, asa ca o sa am timp destul. Chiar ma gandeam ca poate ne vedem si dupa ce nastem cu carucioarele .

Lalely, sunt de acord cu miki: si noi am ales tot patut de lemn. Ca sa nu se loveasca si sa nu bage manute sau picioruse printre zabrele sunt saltelute laterale de protectie. Dar am realizat ca va trebui sa iau ceva si pt calatorii.
Sotul meu vine in tara cam in iunie, cand bebe o sa aiba vreo 2 luni. Si tati aterizeaza la Craiova si desigur mergem sa-l luam. Clar stam cel putin o noapte, asa ca imi trebuie ceva. O sa caut un patut de voiaj, sa vad daca gasesc ceva mai teapan.

Miki

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!
Pisuc sa poti cu placere fustitza si ce ti-ai mai cumparat
am vazut-o si eu..nu e genul meu, dar avand in vedere ca tu mergi la munca ai nevoie de hainute din astea
si de perdele ce sa zic, ff bine ca ai gasit si esti multumita de firma..eu anul trecut am,aVUT niste experiente mai nasoale cu cateva firme de perdele..de accea pana la urma m-am dus in hornbah si impreuna cu sotul ne-am comandat tot ce ne trebuia de la galerii , suruburi , perdele si ni le-am pus noi....ceidrept nu prea am luat exact ce imi placea, ca era metrul scump si cum noi nu ne pricepeam de loc,am zis intai sa vedem ce iese....chiar am reusit sa le punem...si acum cand ma plictisesc de astea imi pot schimba doar materialul...ne-am comandat si jaluzele de Al...pt unele camere ca se tot holbau niste muncitori de vis-a vis....am avut un sentiment tare satisfacator ca au fost puse de manutele noastre si la pret bun....

Andreea si Madutza si voi sa folositi cu placere lucrusoarele cumparate
Miki merita sa vii in militari unde ti-a zis Mada...si eu ii iau la fata incaltaminte si imbracaninte sport de la ei...

Viss cand mergi sa nasti te imbraca ei in camasa lor....dupa ce iesi din sala de terapie te schimbi in camasa ta....trebuie sa poti in spital camasa ....de aceea am zis eu 2 pe listutza ...ca sa nu te patezi ....chiar daca nu vei alapta camasa trebuie sa fie cu acces la sanani caci lapte tot faci si te mulgi....2 zile tot o porti mai ales ca si noi ca si cele nascute normal, mergem sa facem toaltea de 2 ori pe zi....si la toaleta ne cracim pe masa aceea sa ne stearga /sau doar sa se uite la operatie asistenta.....in primele zile cand abia ne miscam sa nu urcam acolo e mai simpul cu o canasa pe tine....
apoi poti purta pijama. dar ai grija sa fie pantalonul cu talie inalta...elastecul undeva pe la buric....sa nu stea pe taietura ca te cearta si medicii/....
si chilotii trebuiesc tot asa sus..mai de baba , sa zic asa...eu am avut chilot cu fund , dar marime normala...cred ca un M, cu o marime mai mult decat purtam eu de obicei....si cand m-am imbracat a 2a zi cu ei..fix pe operatie imi veneau....in jos nu ii putem da ca operatie imi e facuta destul de jos..in sus nu....nu mi-a trecut prin cap sa ii zic la sot sa imi ia soacra sau sora altii si nu zici ca m-a prins dr. ion cu ei asa...mama si ce m-a mai certat

ma bucur ca zicedi de crema Medela...si eu o am pe listutza mea si am gasit-o la 18 lei pe un site....daca nu o fi prin farmacii o sa o comand de pe net

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata mai burtici noi acum ne-am trezit si luam micul dejun
toate burticile

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

pai sa va fie de bine
si eu am fost lenesa in dimineatza asta..defapt bebelina a dormit mai mult si daca ea nu m-a morfolit si sotul a tinut-o pe cea mare departe de dormitor am dormit pana la 9

Alina eu zic daca o sa ai carucior cu landou , culci bebele in landou o noapte cat stai la craiova
patuturile care se pliaza am vazut ca s tot la fel de scumpe ca cele normale

Mergi la inceput

doamne marti e sf Andrei si eu nu stiu ce cadou sa ii cumpar lui Fiimea si la nepot...hm...grea decizie
si apoi alte cadouri pt mosi si iar ziua ei....apoi iar sf Stefan....din ce s-a marit m-a pus in dificultate cu cadoul....
azi parca m-as duce si eu pe la magazine sa fixez cate ceva....si marti dimi cat e la scoala sa ii cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Voi pentru ce va cumparati crema Medela? Burtica voastra?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deea, sa stii ca m-am gandit si eu la varianta landou, dar nu eram sigura ca se poate. Adica poate bebe sa doarma o noapte in el, dar cred ca ai dreptate. Oricum e mult mai convenabil decat sa dau cel putin 3oo de lei pe un patut. Cred ca voi merge pe varianta asta.

Fetelor, inteleg ca crema asta e pt sani. Va dati cu ea si inainte de nastere, sau numai dupa aceea? Va intreb ca eu deja am ceva urme si umflaturi pe sfarcuri si pielea mai uscata. M-am dat aseara cu niste crema de galbenel. F putin ca nestiind daca e buna sau nu, mi-a fost cam teama.

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

c-am liniste pe aici astazi

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput