Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

BUna seara burtici!

Am fost la targ, am cumparat si hainute si jucarioare si cosmetice si vom face comanda si la patut. A fost foarte frumos, mi-a placut sa imi clatesc ochii, mi-am cam golit buzunarele, dar pentru bebe merita orice. Acum mai avem sa vedem cu ce firma sa colaboram pentru celule stem. Intru si eu sa vad pozici cu burtici.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

mandreac, nu erau oferte pt colectare celule stem la targ ? sa va fie de bine cumparaturile, de fapt sa le stapaneasca sanatos printizorul

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Ba da, tocmai de aceea trebuie sa le luam si sa le analizam foarte bine pe fiecare dintre ele, sa vedem cu care vom colabora. Nu stiu daca sa tinem celulele in Romania sau in afara tarii? Voi ati colaborat cu vreo firma la nasterea lui Vlad? Avea cizmulite foarte frumoase la targ, asa cat am vazut si eu.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

BUna seara burtici!

Am fost la targ, am cumparat si hainute si jucarioare si cosmetice si vom face comanda si la patut. A fost foarte frumos, mi-a placut sa imi clatesc ochii, mi-am cam golit buzunarele, dar pentru bebe merita orice. Acum mai avem sa vedem cu ce firma sa colaboram pentru celule stem. Intru si eu sa vad pozici cu burtici.

mandreac, nu erau oferte pt colectare celule stem la targ ? sa va fie de bine cumparaturile, de fapt sa le stapaneasca sanatos printizorul

Ba da, tocmai de aceea trebuie sa le luam si sa le analizam foarte bine pe fiecare dintre ele, sa vedem cu care vom colabora. Nu stiu daca sa tinem celulele in Romania sau in afara tarii? Voi ati colaborat cu vreo firma la nasterea lui Vlad? Avea cizmulite foarte frumoase la targ, asa cat am vazut si eu.

noi n-am recoltat la vlad..acum ma bate gandul sa recoltam si noi, dar eu nu prea stiu deloc detalii ..cum e mai bine..in tara sau afara..sa ne spui si noua ce decizie luati dupa ce analizati ofertele.
cu cizmele am ratat azi ca aveam programare la dr aici si nu aveam cum sa ajung..asta e, poate gasim la kidex..

Mergi la inceput

Da, am sa iti spun pana la urma ce decizie luam. Tocmai ca nici eu nu stiu cum este mai bine, as vrea si o firma cu experienta mare,(asa imi recomanda niste prieteni, sa caut o firma care are si rezultate deja cu celule stem) si nu stiu daca in Romania sau nu. Pe sotz aproape ca l-au convins unii din Germania.Grea decizie.

Am gasit de la Medela crema cu lanolina pura! Stiu ca tu ziceai ca e f buna, mi-am luat un tubulet! Aveau oferta la la pompa electrica 400 ron sau 400 ron si ceva nu stiu exact, insa mi s-a parut f buna oferta. Eu nu mi-am luat ca voi primi una.

Mergi la inceput

Citat:

Da, am sa iti spun pana la urma ce decizie luam. Tocmai ca nici eu nu stiu cum este mai bine, as vrea si o firma cu experienta mare,(asa imi recomanda niste prieteni, sa caut o firma care are si rezultate deja cu celule stem) si nu stiu daca in Romania sau nu. Pe sotz aproape ca l-au convins unii din Germania.Grea decizie.

Am gasit de la Medela crema cu lanolina pura! Stiu ca tu ziceai ca e f buna, mi-am luat un tubulet! Aveau oferta la la pompa electrica 400 ron sau 400 ron si ceva nu stiu exact, insa mi s-a parut f buna oferta. Eu nu mi-am luat ca voi primi una.

da, f buna oferta la pompa..si un tub de lanolina chiar as vrea si eu..ai idee cum se numea firma care le distribuie ? si ce pret avea ?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

da, f buna oferta la pompa..si un tub de lanolina chiar as vrea si eu..ai idee cum se numea firma care le distribuie ? si ce pret avea ?

Am dat pe un tub de 7 grame -17 ron si Medela PUrelan, exact asa se numeste firma. Scrie pe el ca e produs distribuit exclusiv in farmacii. Importator/Distribuitor SUperfood Company SRL si au si nr de tel 021/352.01.67 sau 68. Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Au si site , ca ma uit acum pe o carticica de la ei www.superfood.ro

Mergi la inceput

Citat:

Au si site , ca ma uit acum pe o carticica de la ei www.superfood.ro

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor m-ai sunteti pe aici?
eu m-am uitat la un film super dragut "printul meu" pe calc
mai stau un pic si ma bag la somnik

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata si de la noi!

am tot robotit de dimineata, am spalat, am strans prin casa, am facut o supa crema de brocoli , si acusi vreau sa ies putin pe afara, sa iau niste paine feliata ca sa fac si niste crutoane la supita. As vrea si eu sa ascult colinde, dar a pus fi-miu stapanire pe statie: se uita la Cars , si asa imi fac si eu treaba . Sotul si-a gasit de drum prin oras...a plecat sa-mi ia laptop

Nu am apucat sa citesc din urma, sper sa mai recuperez un pic pe seara. Dupa-amiaza plecam prin magazine: cizme pt Cristi si multi pantaloni de trening, ca numai in astia il tin in casa, si se decoloreaza intr-un ritm fantastic, nici nu mai sti ce culoare au avut la inceput

Va pupic dulce si va doresc o zi buna!

Strumphi, nu mai e nevoie sa-ti spun sa te gandesti la mine cand mergi la tg de Craciun, da? si apropos , noi tot bruma sau chiciura spunem .
Azi am sa scot niste braduti ornamentali pe care ii pun afara in fata usii la intrare

acusi chiar am fugit

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza, spor la shopping..si sa-mi spui si mie daca ii gasesti cizmulite..ca eu n-am avut succes astazi, ne-am intors cu mana goala

Ai fost la aia de au Primigi?
Intreb pt ca si e sunt in cautari

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Salutare,mai e cineva??

Yasmi vazut poze, a crescut burtica de la ultimile pozici, si eu tot asa stau in casa in tricou si pantaloni scurti..mie imi e meeu cald

strumf cum au iesit macaroanele? eu am facut o placinta dobrogeana azi ...o bunatate

hmm m-ar interesa si pe mine crema cu lanolina dar o fi in farmacii?

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput