Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy da' ce e cu tine sambata la ora asta pe dc????

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi era al meu la calculator si cum n-a mai stat el am zis ca mai intru eu putin

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Pisuc vazut burtica frumoasa si numa buna pentru saptamanile pe care le ai Cat despre gerul de la LOndra.... nu vreau sa ma gandesc ce ger o sa fie la noapte si cum trebuie sa stau eu cu centralaon non stop

yasmi, zici ca esti la Ecuator mama, in pantaloni scurti si tricou chimono eu cu centrala on si tot nu stau asa pantaloni treninh, tricou si hanorac eu-s si putin friguroasa si nu vreau sa racesc ahh plus sosete flausate in picioare pe care eu mereu nu le-am suportat, le-am luat in toamna ca stiam ca am nevoie iarna asta
Burtica e mai maricica , a avut si ea un puseu de crestere , asa-i ? arati bine, mai putin vergeturile dar am vazut ca si la mine incep sa apara , asta e ... bebe sa fie sanatos

Roxy, acum sunt macaroanele la cuptor, abia astept sa se faca sa le mananc Ger mare si la tine la munte acolo ?

Miki, iar faci mentosane ? treci la invatat iar vorbesc prostii, iertare S-a batut in cuie legea aia tampita cu cic1 si cic 2? sper ca nu !!!

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

mandreeacde unde?gasesc si pe net??

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eheee strumf......vergeturile le-am "primt" odata cu explozia de kg intr-un timp prea scurt :(
ee calddd am mai spus, 27-28 grade.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza este frig si la noi dar nu chiar asa ger ca la tine

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Pisuc vazut burtica frumoasa si numa buna pentru saptamanile pe care le ai Cat despre gerul de la LOndra.... nu vreau sa ma gandesc ce ger o sa fie la noapte si cum trebuie sa stau eu cu cetal on non stop

yasmi, zici ca esti la Ecuator mama, in pantaloni scurti si tricou chimono eu cu centrala on si tot nu stau asa pantaloni treninh, tricou si hanorac eu-s si putin friguroasa si nu vreau sa racesc ahh plus sosete flausate in picioare pe care eu mereu nu le-am suportat, le-am luat in toamna ca stiam ca am nevoie iarna asta
Burtica e mai maricica , a avut si ea un puseu de crestere , asa-i ? arati bine, mai putin vergeturile dar am vazut ca si la mine incep sa apara , asta e ... bebe sa fie sanatos

Roxy, acum sunt macaroanele la cuptor, abia astept sa se faca sa le mananc Ger mare si la tine la munte acolo ?

Miki, iar faci mentosane ? treci la invatat iar vorbesc prostii, iertare S-a batut in cuie legea aia tampita cu cic1 si cic 2? sper ca nu !!!

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

doar e weekend..cred ca mi-ar trebui cineva ca tine aici pe capul meu
legea indiferent de varianta care se voteaza, ma refer la cuantumul indemnizatiei/durata pt noi cele la bb2 care trecem dintr-un cic in altul e clara situatia..din pacate om vedea din ce traim..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

mandreeacde unde?gasesc si pe net??

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Nu cred ca se poate face si comanda, cauta pe site-ul celor de la ikea ca e posibil sa se faca. Chiar nu am idee. Am vb la telefon o ora si ceva, de aceea am raspuns foarte greu.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

BUna seara burtici!

Am fost la targ, am cumparat si hainute si jucarioare si cosmetice si vom face comanda si la patut. A fost foarte frumos, mi-a placut sa imi clatesc ochii, mi-am cam golit buzunarele, dar pentru bebe merita orice. Acum mai avem sa vedem cu ce firma sa colaboram pentru celule stem. Intru si eu sa vad pozici cu burtici.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

BUna seara burtici!

Am fost la targ, am cumparat si hainute si jucarioare si cosmetice si vom face comanda si la patut. A fost foarte frumos, mi-a placut sa imi clatesc ochii, mi-am cam golit buzunarele, dar pentru bebe merita orice. Acum mai avem sa vedem cu ce firma sa colaboram pentru celule stem. Intru si eu sa vad pozici cu burtici.

mandreac, nu erau oferte pt colectare celule stem la targ ? sa va fie de bine cumparaturile, de fapt sa le stapaneasca sanatos printizorul

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput