Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore si Puficele se horcaie da nu iese nik cu batista bebelusului. Am vazut ca se intampla mai ales dupa supt.Eu zic ca is ok si sa nu ne mai facem griji.Nu dai si tu o poza?

Tare tetina aia ce imita sanul. Cre ca merg la bibe Medela ca deh fiecare cu firma lui..Deci ar costa si bibe ala. Si tre si alea vreo 2 sau 4 la mine. Se cam aduna. Da daca nu se dezvata de titi meriteaza!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mamicile cu ursuleti de 3 sapt-1 luna.ai vostri si-au facut program cat de cat?? a mea maysaa mananca cand are chef.uneori la 3 ore..alta data la 1 ora..catoedata ma foloseste ca suzeta umana ..anyway eu ii dau cand cere..suntla dispozitia ei 24/24 ..nu plec nicaieri fara ea..nu o las sa planga nici 1 secunda..din pacate am racit nu stiu cum .ma simt terminata..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Bebelu inainte am stat la Brancoveanu intersectie cu huedin in blocul de garsoniere de langa biserica.
Acum ne-am mutat mai sus , la 2 camere , in zona Mega Image de pe Brancoveanu (cel nou ,pe 2 etaje)
Laptele praf eu stiu ca de la preparare e valabil 30 min , maxim o ora deoarece isi pierde toate proprietatiile..
Ati mirosit un lapte praf preparat care a stat mai mult de 1 ora???Groaznic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Doura, sanatate multa! Se pare ca bantuie raceala in barlog

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

bebelina mea mananca doar cand are chef...uneori la 2 ore, alteori la 4..eu ii dau decat lapte praf pt ca mami nu are titi deloc....

si Ana, are bubite mici si rosii pe fata..tot la fel o curat toata ziua..o spal cu apa termala de la Avent..dar punctuletele sunt tot acolo...o sa incerc si eu Triderm, cum a spus misticgirl...sper sa dea rezultate si la noi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am scris o gramada si am dat backspace, nu era click pe mesak si mi s-a dat pagina inapoi
Scrisesem ca am fost afara 1 ora si jumatate, Patrick inca face nani, dar da semne de trezire. Dupa ce papa, cred ca ma intind si eu putin, sunt obosita...m-a durut capul toata ziua. Iau tratam pt anemie, dar nu vad mari schimbari (o zi Berocca ca+Mg, o zi Tot'hema).
Doura, la noi este aceeasi situatie ca la voi: bb nu are program inca, papa haotic, doarme la fel (singura repriza de somn mai lunga este cand mergem afara, in rest se trezeste la cel mult 2,5 ore). Nici eu nu ma dezlipesc de pui, sunt disponibila 24h din 24h si, desi e f obositor, mor dupa el, imi vine sa-l pup toata ziua... si noaptea
Ratusca, te invidiez. Auzi la tine, greutatea dinainte de sarcina Pai noi ne vaitam acum cateva zile pe forum ca nu scadem in greutate si tu ne bagi in depesie? Mai ma de dat jos 9 kg Horror, mi se pare ca sunt grasa, umflata la fata..bleahh..nu-mi place de mine.
Gata, s-a trezit mancaciosul...fug si revin mai trz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Doura si ale mele nu au program . Ce mi-ar place mie sa aibe la 3h asa..Si sa il si stiu dinainte. Prost e ca mai se trezesc si separat una de alta, si deci fiecare cu programu ei.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Hellou girls!

Ne-am intors si noi de la Baby Expo. Nu a fost asa aglomerat cum ne asteptam. Parca data trecuta (in septembrie) a fost mult mai aglomerat.
Nu am cumparat mare lucru, dar ne-a facut bine un pic de miscare ...

Doura sanatate multa!

38+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mamicile cu ursuleti de 3 sapt-1 luna.ai vostri si-au facut program cat de cat?? a mea maysaa mananca cand are chef.uneori la 3 ore..alta data la 1 ora..catoedata ma foloseste ca suzeta umana ..anyway eu ii dau cand cere..suntla dispozitia ei 24/24 ..nu plec nicaieri fara ea..nu o las sa planga nici 1 secunda..din pacate am racit nu stiu cum .ma simt terminata..

Doura si puiul meu are acelasi "program", ziua mai ales e cum zici tu, mananca uneori la 3-4 ore, alte ori la 1 ora. Fetita mai mare, si-a facut un program abia pe la 3 luni, acuma depinde, nici un bebelus nu e la fel.

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si Matia (23 oct 2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Draga mea , cred ca e prea devreme si sunt prea fomisti bebicii astia mici ca sa aiba vreun program ...
Si fata mea la fel...dc se trezeste sa stranute sau sa se intinda mai urla si dupa putin laptic ... sa ca sa nu zica ca s-a trezit degeaba...
Dar dat fiind ca mi-a luat frumos in greutate nici nu imi doresc altceva decat sa pape cand vrea ea...bine la noi e avantajul laptelui muls si pus in biberon si ma ajuta si sotul !

Mergi la inceput