Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

u all
am citit acum de triderm..nu mi-as da copilul cu crema aia.

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

BUNASEARA! dragelor,sper ca va mai amintiti de noi
de luni suntem acasa,cu bebe,totul este bine,dar laptic la sani nu avem,dar bebe goleste toate biberoanele

cezariana asta a fost de groaza,m-am simtit foarte rau,si am crezut ca o sa mor...

in rest cu 2 copii ma simt fff implinita,dar nu prea pot intra pe forum,sper ca mai ma primiti si pe mine in barlog,chiar daca nu sunt ff activa
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!SI MULT SUCCES CELOR CARE URMEAZA!!

astazi a cazut si buricul,si va rog,sa treceti si pe printisorul meu in listuta
ILIAS,3400 g,50 CM,APRAG 10,CEZARIANA,

toate fetele!
o sa pun si poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Bine ai revenit, Larisa! Imi pare rau sa aud ca ai trecut printr-o experienta neplacuta la cezariana. Stiu ca e greu cu 2 copilasi, dar te asteptam cu vesti cat de des poti . Incerci sa stimulezi lactatia sau ai renuntat si te axezi pe lapte praf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralooka spune:

pt ratusca83:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

si Ana, are bubite mici si rosii pe fata..tot la fel o curat toata ziua..o spal cu apa termala de la Avent..dar punctuletele sunt tot acolo...o sa incerc si eu Triderm, cum a spus misticgirl...sper sa dea rezultate si la noi.....

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Si la mine Alexul a facut bubite la 10 zile, ori de la caldura, ori de la hormoni, nu se stie. Cert e ca dupa ce am folosit toate prostiile de pe piata (Mustele Stelatopia, Stelatria, ape termale etc.), i-au trecut in trei zile cu apa de tarate curate: puneam intr-un tifon 2 pumni de tarate, le storceam bine in apa de baie pana se facea albicioasa si spalam bebele cu apa asta. Nu mai trebuia nici macar sa il dau cu gel, asa de bine se deduriza apica. Si ii ramanea pielea fina de parca il dadeam cu crema. L-am spalat cu apa asta cred ca pana la un an, dupa aia m-am plictisit

Mi-au fost recomandate de pediatra, deci nu am inventat eu metoda...

Si la alti bebei a mers foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

buna seara barlog
eu abia m;am trezit... aseara am avut o noapte horor in care n'am putut sa dorm decat o ora... si am plecat asa de dimi cu 2 vitei nebuni de caini la expo care au intrat in ring abia la 12... so mult stat in picioare si plecat de acolo cu niste dureri si contractii la 5-10 min de am zis ca nu ajung acasa si ca nasc pe drum... am ajuns acasa si am luat un no.spa, bagat somn si acum sunt ok... deci daca nu am nascut nici azi am zis ca mai stau o saptamana pana nasc...

pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 19 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Bebelu inainte am stat la Brancoveanu intersectie cu huedin in blocul de garsoniere de langa biserica.
Acum ne-am mutat mai sus , la 2 camere , in zona Mega Image de pe Brancoveanu (cel nou ,pe 2 etaje)
Laptele praf eu stiu ca de la preparare e valabil 30 min , maxim o ora deoarece isi pierde toate proprietatiile..
Ati mirosit un lapte praf preparat care a stat mai mult de 1 ora???Groaznic!!!

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

si ce facem cand plecam de acasa cu LP? Ca si daca as fi alaptat doar la san, nu as putea sa scot tzatza pe strada sa-i dau

Mami de printisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Hellou girls!

Ne-am intors si noi de la Baby Expo. Nu a fost asa aglomerat cum ne asteptam. Parca data trecuta (in septembrie) a fost mult mai aglomerat.
Nu am cumparat mare lucru, dar ne-a facut bine un pic de miscare ...

Doura sanatate multa!

38+ Tudor Andrei

Norocoaso!
Eu am fost acum, samb dupa amaiza si ziceai ca se da mancare pe gratis. Groaznic!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralooka

pt ratusca83:
Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

si Ana, are bubite mici si rosii pe fata..tot la fel o curat toata ziua..o spal cu apa termala de la Avent..dar punctuletele sunt tot acolo...o sa incerc si eu Triderm, cum a spus misticgirl...sper sa dea rezultate si la noi.....

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Si la mine Alexul a facut bubite la 10 zile, ori de la caldura, ori de la hormoni, nu se stie. Cert e ca dupa ce am folosit toate prostiile de pe piata (Mustele Stelatopia, Stelatria, ape termale etc.), i-au trecut in trei zile cu apa de tarate curate: puneam intr-un tifon 2 pumni de tarate, le storceam bine in apa de baie pana se facea albicioasa si spalam bebele cu apa asta. Nu mai trebuia nici macar sa il dau cu gel, asa de bine se deduriza apica. Si ii ramanea pielea fina de parca il dadeam cu crema. L-am spalat cu apa asta cred ca pana la un an, dupa aia m-am plictisit

Mi-au fost recomandate de pediatra, deci nu am inventat eu metoda...

Si la alti bebei a mers foarte bine.

Mami de Alex, de Fufu + Pisichitza si 36+

Da si eu folosesc metoda aceasta, plus ca in apa de baie mai pun si ceai de musetele si bicarbonat de sodiu alimentar. Pe corp s-a curatat perfect, pe fata inca mai are mici cojite. Dupa baie eu inca mai folosesc si Stelatopia, in loc de ulei, care in cazul nostru, irita groaznic.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Corina, intr-adevar cele de la Avent chiar daca sunt pt 0 luni, au niste gauri asa de mari! Multumim pt ideea cu tetina de la Medela.

Dana, cum este cu wii fi cumparat de pe Amazon?Am vazut ca ar fi acolo 700 ron si ma bate gandul sa-l cumpar. Chiar ai slabit? Stand cu bebe acasa, nu am cum sa merg la sala.

Elfica, azi am cumparat de la Medela si batista bebelusului care se conecteaza la aspirator. Inca nu am folosit-o, dar iti voi spune cat de eficienta a fost. Este cea de-a 3-a pompita pe care o cumpar. Am obs ca a mai ajuns la spital o fata cu bebe din cauza asfixierii cu mucisori.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
si ce facem cand plecam de acasa cu LP? Ca si daca as fi alaptat doar la san, nu as putea sa scot tzatza pe strada sa-i dau

Mami de printisor

Beatrice, de ce sa nu alaptezi in public? Nu zice nimeni sa alaptezi in mijlocul multimii, dar daca esti in parc si alaptezi pe o bancuta, pe o alee mai putin circulata nu vad motivul pt care sa-l lasi pe bebe sa urle. Eu voi alapta oriunde va fi nevoie... imi gasesc eu un locusor mai retras si scot tzitzi
Cand pleci de acasa nu prepari LP. Incalzesti apa, o pui in biberon, biberonul il pui intr-o gentuta termoizolanta. Lapticul il iei seprat si il prepari cand ai nevoie. Gasesti in hypermarket sau pe net gentute termoizolante pt biberoane ( atat pt un biberon, cat si pt doua) pt tine si pt printisor.

Mergi la inceput