Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Bebelu, pupo pe Gabriela din partea noastra!
Ea are dpn-ul ca mine!

Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Crisuletzul ute ce am vazut ieri la targ: http://www.hopababy.com/product/595fdf9a-fc23-4e2a-93ae-6f463ab0a1ae Au mai multe cu Kitty, ca parca tu ai zis ca-ti place tot c ee cu hello Kitty. Si preturile sunt super.
Fetele care alaptati si dati si bibe, vedeti ca la Medela a aparut o tetina speciala, care imita sanul, si nu se mai obisnuieste bebe cu bibe si nu mai exista riscul sa refuze sanul: http://www.pompedesan.ro/cumpara/tetina-pentru-lapte-matern-calma-solitaire-547855 . O sa-mi iau si o sa va spun cum e. La cel care il am eu d ela Breastflow, se vede ca suge si depune efort ca la san. La Avent suge repede, se si ineaca, ii pica repede lapticul, fara munca.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Olguzika, concoleante !

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Olga, condoleante!
Felicitari,inacat!
Hai, Ramonika! Nastere usoara, refacere rapida, mult laptic si un bebe sanatos
Suntem bine, sunt pe graba, bebe doarme si vreau sa mananc! Apoi iesim la plimbare, desi e cam rece afara...il infofolesc bine si bagam o tura prin IOR. revin dupa-amaiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

olgutzica condoleante

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Brave si tetina asta de la medela merge pe orice biberon?

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Olga, condoleante !

Inacat, felicitari si bebe papacios.
Sashenka, imi pare rau de vesti. Las' ca or sa se faca bine repede, circula o viroza tare urata !
sa aveti un weekend linistit

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

lore si la mine baiatul era fornait( inca este), si la recomandarea mediului am chemat o asistenta sa il aspire. Numai ca mi se parea ca respira mai greu, parca era mai fornait dupa, asa ca am renuntat. Initial m-am gandit ca poate a racit copilul, dar medicul m-a asigurat ca nu e racit.
Acum folosesc doar batista bebelusului, mai des, dar insist. Sper sa isi revina. Fetita dupa ce era aspirata stranuta de cateva ori si ii ieseau toti mucusorii, respira mai bine, dar la baiat nu a avut efect. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Multu BraveGirl!!!! Si Charmmy Kitty imi place la nebunie!!!!
Multumesc ca te-ai gandit la mine!

Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna, am citit ca bebe Iustin doarme cate 10-15 min si se trezeste??!!!valeuuu..eu ma plictisesc uitandu ma la ea cum doarme..doarme si cate 4 ore legate..am sunat si pediatra sa o intreb daca este normal..mi-a zis ca eu sunt anormala daca nu las copilul sa doarma..al tau papa 400 mil intr-o ora a mea papa 500 ml pe zi..doamne ce diferente....dar in greutate imi ia normal..adica mi-a luat de cand am venit de la spital 850g....

Felicitari celor care au nascut......bebelusi sanatosi si mancaciosi va doresc...nu ca a mea de care ma rog sa pape..pt ca prefera somnul in locul biberonului...

in rest ce sa zic..inca simt ca am bomba langa mine....de cate griji mi-am facut am ajuns si la greutatea de dinainte de sarcina..daca mai continui asa ma fac manechin..

am tot incercat sa pun poze pe picasa dar nu mi se incarca..voi mai incerca..va pup pe toate!!!

Mergi la inceput