Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 4
Korinel_1 spune:
SUGUBINA la next sunt hainute pentru tiny baby,si la mothercare sunt pina la 2.500g
Aici este link cu size guide sper sa te clarifici:www.mothercare.com/gp/node/n/49363031/276-6058571-4948706?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/gp/node/n/49363031/276-6058571-4948706?ie=UTF8&mcb=core
Elfica spune:
http://www.qbebe.ro / mama/alimentatie/dieta_mamei_dupa_nastere,_sfaturi_practice_si_trucuri!?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
Ca sa il accepte am pus doua spatii, dupa ro, inainte si dupa /. Cititi-l, ca e interesant! Noapte bune! Tot astept sa mi se trezeasca scumpa si vad ca doarme bustean! Si ziua ce n-as da sa doarma asa..., dar nu se poa' :(
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ana_vio87 spune:
*.............................................
*...................................
*........................................
*...................................
*........................................
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
ana_vio87 spune:
Am adormit dupa expo si abia acum am facut ochi... am intrat direct ca stiam ca maine naste ramona... sper sa mai vada moatatele... recunosc ca's cam scurte...
maine ma duc la expo cu cateii... o sa fie ultima expozitie de anul asta... sper sa nu am parte de alte surprize si titiroaica sa stea la caldurica...
sa-mi tineti si mie pumnii, ca sa nu nasc... pt ramona scoateti cele mai frumoase motate...
heidy pregatesc si pt tine un set?
AMR 19 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
amelia_ilie spune:
Felicitari Inacat! Bun venit bebe Radu Mihai!
Ramonik, nastere usoara!
Si uite niste agitate pentru tine
36+
ramonik1986 spune:
Multumesc pentru motate fetele !!! Eu sunt pregatita cu bagajele, ca in rest mor de frica. Asteptam taxiul si gata am plecat!
Va !
40+ David Mario
AMR ... sambata ar fi marea intalnire cu
ana_vio87 spune:
Curaj Ramona!!!
AMR 19 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
mirunam spune:
Anya aseara mi-am adus aminte ca am uitat sa va felicit pentru clavicula. Ma bucur ca s-a rezolvat si bebe papacios e bine .
Vasari, nu am stiut ca Andreea si-a schimbat nr.
Vasari spune:
Felicitari, Inacat! Ce frumos ca ai reusit asa, si fara epiziotomie...
Miruna, inseamna ca am inteles eu gresit din mesajul tau.
Bravegirl, la hoppediz au wrapuri de iarna, de vara si elastice (pt prematuri/nounascuti).
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39