Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 3
sugubina spune:
ukume24 probabil ai dreptate ca sa nu ma simt vinovata si mai am si eu dreptul sa evadez putin, nu? Ma gandeam recent ca doar cu un singur babe e boierie..Ce somnuri , ce relas..
Cand eram gravi ma sculam la 2h la cisi si nu puteam dormi pe cand acu pot dormi, nu mai ma scol la cis DELOC si cum pun capu pe perna visez, dar nu am cum-ca ma scoala ele.
Miru eu nu am timp de mangaieli la dezbracat, totu pe repede inainte ca urleaza si sa nu o scuale si pe sor-sa..
Syl noua ne trebe dealea de 50 max..cele mai sus nu merg.Ce sa facem daca am doo pisici..
Si vazusem asa o salopeta de plus frumoasaa la baby expo, nici nu era scumpa. Da era mare si nu m-a lasat inima.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
DANA26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Vasari o sa fie totul bine, ai sa vezi. Noi suntem alaturi de tine.. Fetelor mi-am permis sa o adaug la listuta si pe DANA26... Sper ca nu am facut rau. Am vazut ca sunt niste "[b]" in plus in mesajul initial dar nu am reusit sa ma prind de unde sunt .. In rest, sper ca e totul ok. Daca nu, spuneti-mi si corectez ...Abia m-am invatat ce si cum trebuie facut. 38+ Tudor Andrei |
multumesc!!!
de Antoniu -David 03/04/2003 34+ mami de Sonia-Ioana
ana_o spune:
hello!
Miruna, azi am vrut de cateva ori sa-ti trimit sms, ma bucur sa citesc ca esti mai bine!
Vasari, gandirea pozitiva face minuni...
Heidy, sa ne anunti daca scoatem motatele...
Va pup pe toate, am citit pe diagonala.
Simona, sa intri mai des!
Si m-ati cam speriat cu Andreeacc, sper sa fie totoul bine cu ea si cu micuta ei.
Sashenka, multa sanatate puilor tai!
Vad ca-mi functioneaza bine memoria, mi-aduc aminte cui sa raspund.
Va multumesc si pentru sfaturile legate de brobonelele lui bebe, sper sa-i treaca, tare uratele sunt.
Syl, Lorin, multumesc de cafea! Azi mi-am facut o cafea doar asa... ca de gustat, am luat o gura de Cola, apoi am baut rapid 2 pahare de apa, s-o "diluez". Pofta prea mare, nu m-am putut abtine!
Dana, se vad rezultatele dupa exercitiile pe care le faci?
Anymona, in scurt timp ne vei povesti cum devoreaza lapticul bebe Robert.
Sugubina, mi-am insusit si eu "urleaza" al tau si cand il aud pe puiul meu ca plange de foame, agit pe toata lumea... "urleaza puiullllll!"
Anya, bucura-te ca papa bebe tot si nu mai ai nevoie de muls. Si eu sunt binecuvantata cu Daviducu, papa tot, goleste aproape de fiecare data sanul.
Amelia, Ukume, ma bucur ca ati ajuns la biserica pentru spovedanie si Impartasit.
Crisuletz, sper ca te-ai linistit!
Fug la somn, va pup si va doresc un somn usor si linistit!
Ah, ce-as fi mers si eu la BabyExpo... dar am avut noroc cu draga de AnaVio, am rugat-o pe ea sa-mi cumpere ce vroiam si abia azi am reusit sa comand si eu 2 prosoape PufBebe.
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
Elfica spune:
Seara buna! Mare veste mare!!! Inacat a nascut la Constanta, la clinica Isis natural, fara anestezie si fara epiziotomie!!! Bebe Radu Mihai a avut 3.500 g, 52 cm, iar dr. se numeste Zaher. Cine se pricepe, va rog sa o notati in listuta cum se cuvine. Nu mi-a spus Apgar-ul, dar revin cand voi sti. S-a nascut azi la ora 7.45 si stiti ca isi facea griji ca nu mai naste si nu are semne... Asa ca fiti pe faza cele care sunteti in aceeasi situatie, ca bebe vine brusc :)
Felicitari Inacat si refacere usoara! Era nedormita de 36 de ore, asa ca am primit doar sms, nu am si vorbit cu ea, dar revin cu detalii imediat ce le am si imediat ce mandruta mea ma lasa sa intru pe net. In ultima vreme si-a schimbat obiceiul: ziua nu vrea sa doarma decat la mami in brate si putin, apoi vrea tzitzi si tot asa, dar seara si noaptea vad ca doarme bine... Mai bine asa decat sa nu doarma noaptea, cum am experimentat 2 nopti si jumatate...
Sugubina: Cat au costat protectiile de san de la Avent? Mie pt moment mi s-au refacut sfarcurile, dar daca bebelina suge mult si des, cum m-a terminat azi, cred ca vor reveni ranile... Mai bine sa fiu pregatita. Am incercat sa limitez cheltuielile, ca se aduna cam multi bani si sacul a ajuns cam gol... :(
Beatrice75: Ai gasit batista bebelusului care se conecteaza la aspirator? Cat costa si ce marca? Ai cumparat? Eu cred ca o iau pe cea clasica de la farmacia Dona, dar nu imi strica inca un sfat. Eu incerc sa ii scot mucisorii cu pompita si ser fiziologic, dar e cam munca in zadar.. desi pare ca respira greu.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Elfica spune:
Am uitat sa specific ca ursuletul Inei e acvatic! A reusit sa nasca in apa, asa cum si-a dorit! Si eu mi-am dorit la fel, dar finalizarea la mine a lasat de dorit si am ajuns la cezariana :( Am tot zis ca va povestesc si eu cum a fost cu nasterea mea, dar timpul e atat de limitat... Poate o voi face candva, ca cei de la Isis merita tot respectul!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
BraveGirl spune:
Seara buna!
Nu am reusit sa citesc, ca azi am fost plecata toata ziua. am fost la Babyexpo, unde am cheltuit o caruta de bani si apoi sa-miiau eu o hainuta d eblana, ca mi se pusese pata.
Am vazut link-ul pus de Miruna...hihi, doar ce mi-am cumparat un wrap exact ca cel din filmulet, numai ca e albastru. Cel de la Hoppediz mi se parea prea gros si tare materialul, asta e mai subtire si putin elastic. Ca pozitie, eu il tin vertical, nu pe o parte ca in link pt ca cere san dc sta asa. Asa il tin ca o broscuta si doarme fericit.
am cumparat jucarele, scutece de finet, ciorapei...o groaza de nimicuri, dar am cheltuit fff mult
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ramonik1986 spune:
Multumesc fetele pentru incurajari si pentru motate! Sper ca totul sa fie bine maine! O sa va anunt maine imediat ce voi putea. Mai stau si eu putin si apoi nani ca nu se stie ce zi ma asteapta maine, dar sa vedem daca pot dormi ca de obicei la un eveniment important de fiecare data mi s-a intamplat sa nu pot dormi mai deloc.
VA PE TOATE SI VA MULTUMESC INCA O DATA!
ACUM STIU SI EU CAT DE BINE TE SIMTI ATUNCI CAND ALTE PERSOANE ITI SUNT ALATURI SI TE INCURAJEAZA!!!
CONTEAZA ENORM!
40+ David Mario
AMR ... sambata ar fi marea intalnire cu
Dosita spune:
ana_vio87 si Joy21 multumesc pentru parola. M-am uitat la pozele ursuletilor (in sfarsit), toata sunt topita, sunt atat de dulci toti!
Ukume24 scuza-ma, eu doar acum am ajuns la mesajul tau, unde ma intrebai de spitalul Stanca. Da, am fost multumita de conditii, am fost intr-un salon cu trei paturi si baie proprie, am nimerit cu colege de camera foarte ok...Fiind weekend nu prea ne baga nimeni in seama, dar mie imi convenea asa. Orice intrebare, nelamurire aveai te ajutau cu placere cei de la neonatologie. Chiar si mancarea era comestibila... Am inteles ca sunt si saloane mai putin "luxoase", fara baie proprie, cred ca depinde de medicul cu care nasti.
Am pus si eu poze pe picasa.
Mami fericita de ARON (12.11.2010)