Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 2
syl spune:
Sugu, eu stiu ce inseamna sa nu gasesti haine mici.M-am confruntat cu asta la Ati. Am gasit acum la Next hainute mici, incearca-le pe alea new born sunt mi se pare pana la 55 cm maxim. Eu am luat acum pt bebe Thomas niste salopetele dar le-am luat pe alea de 1 luna ca nu stiu ce lungime o sa aibe. Dar alea pe care scrie new born sunt sigura ca o sa vina ca turnate.
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
syl spune:
Vasari, e bine ca esti linistita, asa si trebuie sa fii. Un retard de 2 sapramani nu e mare, eu am avut 1 saptamana si medicul spunea ca si 2 de-ar fi nu e de speriat. Si oricum am mai recuperat pe parcurs. Important e ca sunteti sanatosi ca recupereaza si afara.
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
anya2010 spune:
Buna seara si de la noi!
Moama fetelor ce va invidiez..vreau si eu la baby expo dar manzul meu nu sta fara mine si in plus nu am suficient lapte sa ma mulg si sa-i las biberon..mananca pana la ultima picatura.
Miruna ti-l dau o saptamana pe vikingul meu, iti garantez ca nu o sa mai ai nevoie de pompa..deci copilul asta s-a nascut flamand ar manca intr-una. Ma bucur ca esti mai bine
Si al meu plange la imbracat, pare speriat rau saracu..vorbescu cu el, il mangai..degeaba, urla cat il tin plamanii. In rest e cumintel, nu plange fara motiv, noaptea doarme bine daca nu are colici
beatrice eu folosesc foarte rar servetelele umede..apa si sapun, putina crema de galbenele si e fresh, n-am avut probleme pana acum.
doura ce bine a luat in greutate razboinica ta!
Mai aveam de scris una alta dar urlaa vikingul de foame
Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Vasari spune:
tuturor. Incerc sa ma concentrez pe ultimele zile de sarcina, sa ma bucur de ele. Stiu ca nu se mai intorc si bb3 nu cred ca va mai fi.:)
Miruna, tu stii ca Andreea si-a schimbat nr de telefon?
Ramonik, tinem pumnii maine!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
ukume24 spune:
Ramonika eu scot moptatele pentru orice eventualitate. Oricum ele sunt pentru incurajare si tu ai nevoie de incurajare din plin. Doamne ajuta sa fie bine, sa nasti natural si sa ne dai vesti bune!Noi iti tinem pumnii!!
HAI RAMONIKA!!
MULT CURAJ!!!
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya2010 Buna seara si de la noi! Moama fetelor ce va invidiez..vreau si eu la baby expo dar manzul meu nu sta fara mine si in plus nu am suficient lapte sa ma mulg si sa-i las biberon..mananca pana la ultima picatura. Miruna ti-l dau o saptamana pe vikingul meu, iti garantez ca nu o sa mai ai nevoie de pompa..deci copilul asta s-a nascut flamand ar manca intr-una. Ma bucur ca esti mai bine Si al meu plange la imbracat, pare speriat rau saracu..vorbescu cu el, il mangai..degeaba, urla cat il tin plamanii. In rest e cumintel, nu plange fara motiv, noaptea doarme bine daca nu are colici beatrice eu folosesc foarte rar servetelele umede..apa si sapun, putina crema de galbenele si e fresh, n-am avut probleme pana acum. doura ce bine a luat in greutate razboinica ta! Mai aveam de scris una alta dar urlaa vikingul de foame Ana, mami de Gabriel 6.11.2010 Minunate sunt lucrurile tale Doamne! |
Hei, buna anya ...
Ma bucur mult sa aud vesti bune de la tine. Las ca e bine ca mananca asa de bine baietelul tau ..
Fetelor .. raportez incepere de pierdere de dop si ceva ceva contractii slabute..
38+ Tudor Andrei
anya2010 spune:
HAI RAMONIKA!!
Vasari o sa fie bine, ma bucur ca esti optimista!
danaint cata energie..BRAVO!
fluturasha23 parca tu intrebai despre depunerea dosarului pt. alocatie, daca ai aflat intre timp informeaza-ne si pe noi. Eu tot la sect.1 l-am inregistrat pe bebe si ridic certificatul abia pe 17 dec. Prietena mea a nascut pe 19 si a luat certificatul pe loc, a stiut sa dea spaga la cine trebuie..al meu sot nu stie sa dea spaga. Cred ca la celelalte primarii se dau certificatele pe loc sau cel mult in 2-3 zile, numai la sect.1 sunt mai cu motz
heidy inca mai mergi la gimnastica? Bravo! toata admiratia
Gata ma bag la somn profit ca a adormit bebe
anya2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui heidy
Hei, buna anya ... Ma bucur mult sa aud vesti bune de la tine. Las ca e bine ca mananca asa de bine baietelul tau .. Fetelor .. raportez incepere de pierdere de dop si ceva ceva contractii slabute.. 38+ Tudor Andrei |
Scoatem motzatele?