Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Am mai completat listuta cu ce mai aveam, dar stie cineva cand a nascut Ioanast?
Si am observat ca tot stergand fetele din lista de inceput s-au pierdut si datele de nastere, deci candva o sa trebuiasca refacuta. Verificat la capitole vehi si completata.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
DANA26 spune:
buna dimineata!!!
Aneud sa vedem care naste prima
de Antoniu -David 03/04/2003 34+ mami de Sonia-Ioana
kamik spune:
buna dimineata fete....in sfarsit ne-am mai acomodat si noi si ne-am mai linistit...am o comoara asa dulce dulce si cuminte....ca i-mi vine s-o pap...papa si doarme..doarme si papa si la baita facuta de tati e asa placuuut...doar ca mi-a facut o surpriza ieri ..nu mia putea respira...a plans dupa ce a regurgitat si cred ca i-a intrat pe langa dar nu pot sa va zic ce spaima am tras...am ajuns si la spital pentru asa..numai ca acolo era super aglo cu tot felul de boli si nu am mai stat ca la urgente ne-a spus asteptati...asa in conditiile in care bebele meu are 11 zile...dar multumesc lui Dumnezeu acum suntem bine...
Ramonika nastere usoara...ce misto ca poti naste cu dr. tau..
de Theodor-Matei
amelia_ilie spune:
Buna dimineata din nou !
Am venit de la biserica, n-am reusit sa stau pana la sfaristul slujbei, dar m-am impartasit si sunt ceva mai linistita. Acum si un pic dizzy, ca nu mancasem (normal) si am simtit oarece tendinta de stanga pana acasa. M-a luat durerea de cap deja, ma duc sa mananc ceva acum si sper sa-mi treaca.
36+
douradoudou spune:
HAI RAMONIK
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
Olgutzika spune:
Felicitari, Inacat!!!
, Ramonika!!!
Alina, eu nu mai inteleg nimic din masuratorile astea ecografice...Uite ce diferente au iesit la Pufice, la mine bebe avea cu o saptamana inainte de nastere cica 3,750 si l-am nascut cu 3,550, cand credeam ca va avea sigur in jur de 4 kg si daca mai cautam, gasim exemple. IR-uri bune, placenta buna, cum e?
Sugubina, de ce le pui caciuli graselor ? Cate grade aveti in casa? Vezi ca e cu dus si intors treaba asta, nu trebuie infofoliti, nou-nascutii au mecanismele de termoreglare inca nedezvoltate, si asa cum le ajuti tu sa le regleze, asa le vor avea.
Eu..cu ale mele, ieri a murit tata. Ne asteptam, era foarte bolnav, dar tot greu ne e. Trecem cumva si peste asta...
Va
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
ukume24 spune:
Olgulitza suntem alaturi de tine! Condoleante!
Noi am dormit rau, m-am trezit iar la 5.30 si am fixat peretii pana la 8 si acu asa bine dormeam dar vecinul de sus a inceput sa dea gauri in pereti.Ma duc sa fac o baita
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Felicitari, Inacat! Ce frumos ca ai reusit asa, si fara epiziotomie... Miruna, inseamna ca am inteles eu gresit din mesajul tau. Bravegirl, la hoppediz au wrapuri de iarna, de vara si elastice (pt prematuri/nounascuti). _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39 |
Mersi, stiam, dar tipa de la greenbaby mi-a spus ca cel elastic e doar pana la 5-6 kg si noi deja avem aproape 5, asa ca m-a sfatuit sa iau unul normal. N-am stiut ca e asa gros si ai nevoie de ceva dexteritate ca sa iasa f bine si sa nu ma deranjeze atata material. intentionam sa-mi iau unul de vara, dar l-am gasit pe asta de la Moby, care era si mai ieftin si cum citisem despre el, l-am luat. o sa revin cu impresii, ca ieri l-am bagat direct in masina, ca am luat unul expus, deci pipait
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE