Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor !
Azi incepe o noua saptamana. Sa fie plina de vesti bune pentru toate mamicile (si pentru cele viitoare) si pentru toti bebelusii! 37+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
onniex spune:
Buna fetele,
Sa ne treceti si pe noi pe listuta de inceput:
21 noiembrie 2010, Amelia, apgar 10
Noi suntem ok.
Felicitari mamicilor!
Va pup pe toate, fete curajoase!
geniusamb spune:
Neata barlog!
Felicitari Ramonika!! Un bb cumintel si mancacios iti doresc!
Si HAI GABRIELAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Noi ne am trezit azi la 4, am papat si n a mai fost chip sa adoarma piticu.. Acum el a adormit si mie nu mi se mai lipesc pleoapele Am baut cafeaua deja, pe la 9 o sa mananc de pranz azi
Uf
Am inceput sa ma mulg dupa ce papa bebe si bag la frigider - ies cam 80 - 90ml (o fi mult, putin, suficient.. n am idee). Nu se stie cand e nevoie de completare. Citeam la fetele care au nascut in septembrie octombrie ca unele din ele inca mai au colostru la conge.. Mvai, si la mine a venit cu picatura
Sa fie o saptamana plina de vesti bune, nasteri usoare si bebici cuminti si sanatosi!
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onniex Buna fetele, Sa ne treceti si pe noi pe listuta de inceput: 21 noiembrie 2010, Amelia, apgar 10 Noi suntem ok. Felicitari mamicilor! Va pup ![]() ![]() |
Felicitari onniex!!Te-am trecut in listuta. Vezi pe prima pagina ce date mai trebuiesc, daca vrei le trec si pe alea, numai sa mi le spui.
mirunam spune:
LA MULTI ANI DOSITA!!!
FELICITARI RAMONIK!!! Sa va traiasca bebe, sa fie sanatos, fericit si iubit!!!
Intru si eu pe fuga... spaima somnului m-a tinut treaza si noaptea si ziua cu mici pauze de vreo 40 min.
Claudia si eu am patit la fel cu pampersii si o sa trec la urmatoarea marime. Culmea e ca la noi nu a iesit doar pisu ci si cachi...pana la talpite. Zau daca am inteles cum, era bine pus, proaspat schimbat... Asa ca am dedus ca trebuie sa schimb marimea, desi astia nu par mici
Nu va doresc sa scapati de kilograme ca mine. Dupa 3 zile de febra 39-40 in continuu, frisoane si migrene curgeau blugii de gravida de pe mine. Acum mi-am mai revenit ca beau lichide dar in acele zile cred ca eram si mai slaba. Cat despre pigmentari, dungi, exces de piele... sa vorbim peste cateva luni
De EVA stiti ceva??? JOY?
heidy spune:
Neatza si de la noi!!
Felicitari Ramonika!!
Felicitari onniex!! HAI GABRIELA!!!!!!!
39+
Tudor Andrei
syl spune:
Buna dimineatza fetelor.
Cafeluta cu mult lapte? Fac cinste, schimb semnatura, am incheiat 36 saptamani.
La multi ani Dosita
Hai Gabriellatinem pumnii sa fie o nastere usoara.
Syl, mami de Ati si acum 36+
Thomas Bogdan
danaint spune:
hello fetelor!
intru sa raportez 3010grame, aseara dupa baita sunt tare incantata de evolutia de saptamana asta, de miercuri pana ieri a luat 300 de grame, si intram si noi in randul lumii
, schimbind prefixul!!
pe celalalt front, cel al slabirii mele, bunicica si acolo evolutia - am scapat de 3.5kg saptaman asta mai am insa destule, motiv pentru care termin mesajul asta si ma duc la wii fit
Hai gabriella!
ii mai spun felicitari ramonikai (ce bebe grasun!) si lui onniex! si La multi ani dositei
si am plecat la sport!
ah! si multumesc fetelor care ne-au urat La multe lunite! am sarbatorit cu o plimbare pe cinste in herastrau, pe care bebe a dormit-o cap coada urez si eu la randul meu bebeilor care intre timp au ajuns la o luna, sa creasca mari si frumosi, fara colici si sanatosi tun!!
danaint spune:
miruna, si la noi ajunge cachi uneori pana la talpi da marimea urmatoare e gigantica... si asta inca pare mare
si se intampla doar uneori, cand face kk in exces... sa schimb totusi marimea??