Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Crisiss, ai PM de la mine

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Stiu ca nu am fost activa pe forum, insa v-am citit regulat si am invatat multe de la voi si inca invat in putinul timp pe care il am de petrecut la net, deoarece ursuletul meu imi ocupa acum tot timpul. David s-a nascut in 08.11.2010, nastere naturala, 3170 gr, 52 cm, apgar 10. Va multumesc ca nu m-ati sters din listuta si va multumesc ca le acceptati si pe fetele care citesc mai mult decat scriu.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Eu maine merg sa-l vad pe bebe si apoi am intalnire cu ginecologul deci poate maine stim si data de nastere.
Abia astept, am emotii, deja simt cu fiecare zi care trece ca ma apropii incetisor de marea intalnire. Oricum sper sa mai rezist 2 saptamani ca abia am terminat sapt 36 deci daca mai stau 2 saptamani cuminte e numai bine pentru el.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Onniex si Cristale ! Sa aveti bebei papaciosi si laptic din plin!
La multi ani Dosita !
Peste vreo ora ne prezentam si noi la dr sa stabilim ce si cum !!! Nici nu mai stiu ce trebuie sa-l intreb !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Referitor la biberoanele de plastic sau sticla. Eu o sa iau unul de plastic de la Avent fara BPA pt spital ca acolo imi cere,iar acasa o sa iau de la Nuk cele de sticla. Sunt mult mai igienice, mai rezistente in primul rand. Cele de plastic se zgarie se ingalbenesc...am schimbat la ele la Ati de mi-a venit rau. Cu cele de sticla n-am avut probleme si nu cred ca biberoanele de sticla distrug anticorpii copiilor.Eu am vazut emisiune la tv ca sunt recomandate cele de sticla pt ca cele de plastic contin BPA ( Bisfenol A) dar cei de la Avent oricum au intuit imediat riscul si acum scriu pe ele: fara BPA dar nu stii ce mai inventeaza pe viitor ca or contine altceva si altceva.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Syl. Andreea bafta multa la medic

Cristal, Onniex felicitari

Dana felicitari pt evolutia ursuletului. ma bucur pt voi

Dosita!!! sanatate multa si multe bucuri alaturi de bb

fetele voi ati luat pt inceput pampersi new born (2-5kg)??? sau mai maricei?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Hello girls!
Felicitari noilor mamici!!!
Gabrielo, alege data de 3, e o cofra frumoasa!!! Eu vreau sa nasc ori pe 1,3,7 sau 9 :)!! Nu am prea mari cerinte!
Sambata am fost la ziua unui prieten si am dansat de mama focului!
Bebelu si eu am luat scutece new born (2-5kg)

Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Syl. Andreea bafta multa la medic

Cristal, Onniex felicitari

Dana felicitari pt evolutia ursuletului. ma bucur pt voi

Dosita!!! sanatate multa si multe bucuri alaturi de bb

fetele voi ati luat pt inceput pampersi new born (2-5kg)??? sau mai maricei?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

Bebelu, eu am luat new born pentru inceput, ca oricum bebelusii sunt mititei la nastere, dar mamicile vad ca zic ca se mai intampla sa aiba probleme...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

am aparut si noi...mai greu asa, ca de-abia ma mai misc, dar inca cu bb la purtator; m-am trezit azi noapte de vreo 2 ori cu burtica beton, dar fara sa doara atat de tare incat sa ma alarmez...azi avem 39 de saptamani si 3 zile...de ce m-as alarma ?

FELICITARI MAMICILOR PROASPETE ! sa aveti bb sanatosi si mancaciosi

LA MULTI ANI, DOSITA !

GABRIELLA, nastere usoara !

Syl, Siuta, bafta la dr.

Crisuletzu, si eu am o "problema" cu 1,3,5,7,...la 7 m-am oprit...ca doar n-oi trece iara asa mult de termen

plus ca in perioada 8-12 sotul e musai, musai plecat din localitate; nu vreau sa nasc singura

Bebelu, un pachet de 72 de new born am luat si eu...daca imi aduc bine aminte si la Miruna am trecut destul de repede la nr. urmator, ca dadea pe afara....chiar daca parea mare, a fost mai ok.

si o rugaminte, Bebelu : poti sa-l intrebi pe sotul tau daca pe 30 aprilie 2011 se poate face botez ? e sambata din Saptamana Luminata (prima saptamana dupa Paste)

va pupacesc pe toate
ma intorc la activitatea mea preferata in ultimul timp : tricotatul! cre'ca din lipsa de nervi fac asta

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorena teoretic nu e nici o probl. dar mi-a zis k e bine sa mergi sa vb si cu preotul de la biserica unde vreti sa faceti si sa vedeti ce zice.

multumesc mult pt raspunsuri.

Mergi la inceput